Erkek İnfertilitesi Sperm azlığı ile boğuşanlar buyrun beraber yol alalım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Gittinmi doktora canm ne dedi
gittim canım. göbişten ultrasonla baktı. bi sorun görünmüyor hormonlarına bakalım dedi. yarın kan tahlili vericem canım. sonucuna göre rota çizecekmişiz. ayyyy bi sürü hamile gördüm. allah sana çok sabır versin.herkes hamile tişörtü giymiş geziyordu.

Amin canım amin bizde giyeriz insallh üzülme

inşallah inşallah çok inşallah çok amin :)
Sanırım bu ayda olmadı geçen ay gibi adet oluyorm herhalde ozmnda bi gün oldum iki GN olmadı sonra dvm etmişti bugünde aksama kdr bsy yoktu ama simdi dvm ediyor kanamam inşallah bidahaki aya olur

Günaydın kızlar bugün doktora gidecgm adet oldum bakalım ne diyecek dua edin bana da

Hormonlarda normal aşılamaya gectik gonald f kullanicm simdi ilaç bekliyorum daha önce yaptıran varmı nasıl oluyor aşılama donemi arkdslar

Hormonlarda normal aşılamaya gectik gonald f kullanicm simdi ilaç bekliyorum daha önce yaptıran varmı nasıl oluyor aşılama donemi arkdslar
Ya asilamaya ani mi karar verdiniz. Hayirlisi olsun canim rabbim gölünün muradıni versin. Gonalf kullandim ben hemde kendi kendime yapmistim ignelerimi. kaclik verdi dr.

Ya asilamaya ani mi karar verdiniz. Hayirlisi olsun canim rabbim gölünün muradıni versin. Gonalf kullandim ben hemde kendi kendime yapmistim ignelerimi. kaclik verdi dr.
75 dedi canm BN klomen kullan.k istemiyorum artık dedim doktorumda aşılamaya geçti bizde ole düşünüyorsak zaten kısmet bakalım bnde bugün ilk iğneyi doktor yaptı ama BN kendim yapmaya korkuyorum eşim yapar herhalde insallh olur bu sefer

Hoşgeldin ben sanami söylemiştim busayfay ultrasonda sıkıntı yok simdi hormon sonuçlarını gstercm
canım hayırlı olsun tedavin inşaallah ilk asılamanla mucizen gelir.bu arada sizin sperm degerleri kactı sayı hız morf yazarsan sevinirim.bende yaza kadar olmazsa asılama dusunuyorum

canım hayırlı olsun tedavin inşaallah ilk asılamanla mucizen gelir.bu arada sizin sperm degerleri kactı sayı hız morf yazarsan sevinirim.bende yaza kadar olmazsa asılama dusunuyorum
Sayı ml de 18 milyon hızda %10 su sanırım canm ama morfoloji bakilmamis bizim verdigimzd sanırım ama bnm doktorum sıkıntı yok. Bi,zin tedavimizi çok etkilemez dedi inşallah hayırlı sonuç alırız canım

Hadi hayirli olsun ikizin olur insallah hayırlı saglikli bir şekilde dualarim seninle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…