Gittinmi doktora canm ne dedibenım kontrol yarınmış canım. bakalım dr ne diyecek
gittim canım. göbişten ultrasonla baktı. bi sorun görünmüyor hormonlarına bakalım dedi. yarın kan tahlili vericem canım. sonucuna göre rota çizecekmişiz. ayyyy bi sürü hamile gördüm. allah sana çok sabır versin.herkes hamile tişörtü giymiş geziyordu.Gittinmi doktora canm ne dedi
Amin canım amingittim canım. göbişten ultrasonla baktı. bi sorun görünmüyor hormonlarına bakalım dedi. yarın kan tahlili vericem canım. sonucuna göre rota çizecekmişiz. ayyyy bi sürü hamile gördüm. allah sana çok sabır versin.herkes hamile tişörtü giymiş geziyordu.
inşallah inşallah çok inşallah çok amin :)Amin canım aminbizde giyeriz insallh üzülme
Sanırım bu ayda olmadı geçen ay gibi adet oluyorm herhalde ozmnda bi gün oldum iki GN olmadı sonra dvm etmişti bugünde aksama kdr bsy yoktu ama simdi dvm ediyor kanamam inşallah bidahaki aya olurinşallah inşallah çok inşallah çok amin :)
sıkma tatlı canını gelecek aya olur inşallah. soğan kürüne başlaSanırım bu ayda olmadı geçen ay gibi adet oluyorm herhalde ozmnda bi gün oldum iki GN olmadı sonra dvm etmişti bugünde aksama kdr bsy yoktu ama simdi dvm ediyor kanamam inşallah bidahaki aya olur
sıkma tatlı canını gelecek aya olur inşallah. soğan kürüne başla
Adetler oluyor 3 aydr düzenli hic bsy yapmak istemiyorum cnm yarin doktorum ne diyecek bakalım ona gore dvm ederim tedaviyesıkma tatlı canını gelecek aya olur inşallah. soğan kürüne başla
Insallah cook güzel haberler alirsinGünaydın kızlar bugün doktora gidecgm adet oldum bakalım ne diyecek dua edin bana da
hayırlı güzel sonuçlarla dön inşallahGünaydın kızlar bugün doktora gidecgm adet oldum bakalım ne diyecek dua edin bana da
Hoşgeldin ben sanami söylemiştim busayfayInsallah cook güzel haberler alirsin
Hosbuldum canım evet sen soylemistin hadi hayirli haberker inşallahHoşgeldin ben sanami söylemiştim busayfayultrasonda sıkıntı yok simdi hormon sonuçlarını gstercm
Mi hormonlar normal degerlerdedir.insallahHoşgeldin ben sanami söylemiştim busayfayultrasonda sıkıntı yok simdi hormon sonuçlarını gstercm
Ya asilamaya ani mi karar verdiniz. Hayirlisi olsun canim rabbim gölünün muradıni versin. Gonalf kullandim ben hemde kendi kendime yapmistim ignelerimi.Hormonlarda normal aşılamaya gectik gonald f kullanicm simdi ilaç bekliyorum daha önce yaptıran varmı nasıl oluyor aşılama donemi arkdslar
75 dedi canm BN klomen kullan.k istemiyorum artık dedim doktorumda aşılamaya geçti bizde ole düşünüyorsak zaten kısmet bakalım bnde bugün ilk iğneyi doktor yaptı ama BN kendim yapmaya korkuyorum eşim yapar herhalde insallh olur bu seferYa asilamaya ani mi karar verdiniz. Hayirlisi olsun canim rabbim gölünün muradıni versin. Gonalf kullandim ben hemde kendi kendime yapmistim ignelerimi.kaclik verdi dr.
canım hayırlı olsun tedavin inşaallah ilk asılamanla mucizen gelir.bu arada sizin sperm degerleri kactı sayı hız morf yazarsan sevinirim.bende yaza kadar olmazsa asılama dusunuyorumHoşgeldin ben sanami söylemiştim busayfayultrasonda sıkıntı yok simdi hormon sonuçlarını gstercm
Sayı ml de 18 milyon hızda %10 su sanırım canm ama morfoloji bakilmamis bizim verdigimzd sanırım ama bnm doktorum sıkıntı yok. Bi,zin tedavimizi çok etkilemez dedi inşallah hayırlı sonuç alırız canımcanım hayırlı olsun tedavin inşaallah ilk asılamanla mucizen gelir.bu arada sizin sperm degerleri kactı sayı hız morf yazarsan sevinirim.bende yaza kadar olmazsa asılama dusunuyorum
Hadi hayirli olsun ikizin olur insallah hayırlı saglikli bir şekilde dualarim seninle.75 dedi canm BN klomen kullan.k istemiyorum artık dedim doktorumda aşılamaya geçti bizde ole düşünüyorsak zaten kısmet bakalım bnde bugün ilk iğneyi doktor yaptı ama BN kendim yapmaya korkuyorum eşim yapar herhalde insallh olur bu sefer
Amin canım inşallah cumlemizin olsun insallhHadi hayirli olsun ikizin olur insallah hayırlı saglikli bir şekilde dualarim seninle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?