Erkek İnfertilitesi Sperm azlığı ile boğuşanlar buyrun beraber yol alalım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ya kızlar bu çakşır bi tuhaf tadıyo böyle çamaşır suyu gibi bişe
tadı normalde böyle mi yoksa sahte falan mı benim aldıgım

Canim benim Allah yardimcimiz olsun .. hem yakınsin bi okadar da uzak.. benim de komşumun kızı hep "keşke sen annem olsan "..der.. için gidiyor
aynı.şekil de kelebek19 zor durumda .. Hamilelerin arasında boynu bükük .. ah ah..

Alanya ya geldik şimdi görümcemin 3 çocuğu car Allah bağışlasin ,ilgilenirken yedirken imrenerek bakıyorum heleki çocukların "anne" değişi

Bizlere de nasip etsin Rabbim

Uzulme canım hayırlısı olsun hakkimzda BN bu ay pek üstüne dusmuyorm aklıma gelmiyor insallh herzamn böyle olur

Kızlar ayin 15 i regl günüm ama dünden beri kahverengi damarimsi şeyler dökülüyor neden olabilir

Kızlar ayin 15 i regl günüm ama dünden beri kahverengi damarimsi şeyler dökülüyor neden olabilir

hala aynı mı cnm bazen önce kahverengi leke geliyor sonra regl geliyor sende de öylemi oldu

Günaydın çok güzel bir gün diliyorum hepinizeee

Günaydın simdi doktorun yanından çıktım cmrtesi ctlatmaignesi vurulck pzrtesi aşılama yapilcak insallh tutar

hala aynı mı cnm bazen önce kahverengi leke geliyor sonra regl geliyor sende de öylemi oldu

Camasirim batmiyor sıvı değil WC de bazen de iç camasirimda kan pıhtısı gibi damarimsi bi yapi var kahve rengi siyahımsı renk de . benim hic boyle olmazdı bu ilk defa oluyor endiselendim biraz hic agrim da yok salı gününe kadar olmazsa Dr gideyim diorum.yarımda gorumcemler kaynimlar gelecek uzak yoldan onu agirlamam gerek

kızlar eşimin dna hasarı %34 çıktı yani ağır dna hasarı. normal yolin yolla gebelik için bu oranın %15 in altında olması gerekiyormus.eşim tam olarak şimdi bir tedavi surecine girecek.neyseki tedavi edilebilir bir durummuş.o yuzden içim bir nebze olsun rahat.dualarınızı esirgemeyin kızlar

Cım biraz işlerim var bakamıyorum bu ara sen nasılsın nasıl gidiyor ?
ben de iyiyim canım sağol. misafirlerim vardı. bende evde değildim bir kaç gün. sperm testini ne zaman yaptırmayı düşünüyorsunuz?
Günaydın simdi doktorun yanından çıktım cmrtesi ctlatmaignesi vurulck pzrtesi aşılama yapilcak insallh tutar

allah emeklerini boşa çıkarmasın inşallah canım. çifter çifter tutsun kuzuların.

çokta yüksek değilmiş aslında. iki aylık bir tedaviyle düüşüyormuş allahın izniyle . hepiniz dualarımdasnız. kaan hocaya mı gidiyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…