- 29 Aralık 2014
- 499
- 252
- 53
hadi hayırlısı inşallah cnmBugün 4. Gün canım
Okulda bi öğrencim var. Öğretmenim beni evlatlık alin benim annem siz olun diyordu. gecenlerde. Bugün okul kursunda gene aynı öğrencim ,anneme anneler günü hediyesini verdim ama bana sarılıp beni öpmesi bile ogretmenim dedi. Anne sevgisine nasıl da ihtiyacı vardi,yüzündeki o ifade mahvetti beni... Bi bilse benim de evlat sevgisine nasıl ihtiyaç duyduğumu.... Neden bilmez anneler çocuklarının kıymeti. Biz bagrimiza basamiyoruz maalesef bugün çocuklarımızı. Bir şeylerin kıymeti yoklukta mi bilinmeli
Uzulme canım hayırlısı olsun hakkimzda BN bu ay pek üstüne dusmuyorm aklıma gelmiyor insallh herzamn böyle olurCanim benim Allah yardimcimiz olsun .. hem yakınsin bi okadar da uzak.. benim de komşumun kızı hep "keşke sen annem olsan "..der.. için gidiyor
aynı.şekil dekelebek19 zor durumda .. Hamilelerin arasında boynu bükük .. ah ah..
Alanya ya geldik şimdi görümcemin 3 çocuğu car Allah bağışlasin ,ilgilenirken yedirken imrenerek bakıyorumheleki çocukların "anne" değişi
Bizlere de nasip etsin Rabbim
Hiç caksir kullanmadım ama kötü oldugunu duydum.ya kızlar bu çakşır bi tuhaf tadıyo böyle çamaşır suyu gibi bişe
tadı normalde böyle mi yoksa sahte falan mı benim aldıgım
Cım biraz işlerim var bakamıyorum bu araFull of Love canim nerelerdesin
Kızlar ayin 15 i regl günüm ama dünden beri kahverengi damarimsi şeyler dökülüyor neden olabilir
Günaydın çok güzel bir gün diliyorum hepinizeee
hala aynı mı cnm bazen önce kahverengi leke geliyor sonra regl geliyor sende de öylemi oldu
Aaa çok sevindim canım Rabbim cabalarinizi en güzel şekilde mujdelesin inşallahGünaydın simdi doktorun yanından çıktım cmrtesi ctlatmaignesi vurulck pzrtesi aşılama yapilcak insallh tutar
Amin canım inşallahAaa çok sevindim canım Rabbim cabalarinizi en güzel şekilde mujdelesin inşallah
ben de iyiyim canım sağol. misafirlerim vardı. bende evde değildim bir kaç gün. sperm testini ne zaman yaptırmayı düşünüyorsunuz?Cım biraz işlerim var bakamıyorum bu arasen nasılsın nasıl gidiyor ?
Günaydın simdi doktorun yanından çıktım cmrtesi ctlatmaignesi vurulck pzrtesi aşılama yapilcak insallh tutar
kızlar eşimin dna hasarı %34 çıktı yani ağır dna hasarı. normal yolin yolla gebelik için bu oranın %15 in altında olması gerekiyormus.eşim tam olarak şimdi bir tedavi surecine girecek.neyseki tedavi edilebilir bir durummuş.o yuzden içim bir nebze olsun rahat.dualarınızı esirgemeyin kızlar
Sağol canım inşallah cmrtesi catlatma pzrtesi aşılama yapılacak
strees yapma olur mu. hep pozitif ol ve aklına kötüyü kesinlikle getirme. bol bol dua et. ya olmazsa vesvesesi verme kendıne emi.Sağol canım inşallah cmrtesi catlatma pzrtesi aşılama yapılacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?