ben de mi başlasam
Bende baslayacM bu gidisle
Niye vermiyo ki canim bizim ev sahibi evi satiyo bizde gidiyoruzda ev yok ortadaah bende taşınmayı düşünüyorum ev sahibi çıkmamıza izin verirse
İnsani delirtiyorlar canim ama yaaAlemsiniz
Biz de de tam tersi esim duralim diyo ben yok diyorum tedaviye de basladik bugun hakkimizda hayirlisi artikIyi akşamlar kızlar..
Yeni bir karar aldıksindiremediğim bir karar o yüzden fikrinizi istiyorum.
Kaan Aydos da tedaviye başlayacağız. Temmuz gibi. Duruma göre 4 5 ay artık nekadar sürersE tedavi. eğer yıl sonuna doğru bir gelişme yoksa.. tekrar bir tüp bebek denemek istiyoruz..
Biraz hak veriyorum eşime. Çünkü ileriye dönük hiç bir hayal kuramiyoruz. O yüzden dişimızı sıkalım ne var ne yok ortaya koyalım. Olmadı çekiliriz bu düşünceden en azından 'denemiş olduk' deriz. tevekkül edip bağrimiza taş basarız
Ben 30 yaşına kadar tekrar tüp düşünmüyordum. Ama eşim benden kat kat yıpraniyor ve ozamana kadar böyle tedavi kür vs. uğraşamayacağini anladım
Siz ne diyorsunuz
iyi akşamlar canımIyi akşamlar kızlar..
Yeni bir karar aldıksindiremediğim bir karar o yüzden fikrinizi istiyorum.
Kaan Aydos da tedaviye başlayacağız. Temmuz gibi. Duruma göre 4 5 ay artık nekadar sürersE tedavi. eğer yıl sonuna doğru bir gelişme yoksa.. tekrar bir tüp bebek denemek istiyoruz..
Biraz hak veriyorum eşime. Çünkü ileriye dönük hiç bir hayal kuramiyoruz. O yüzden dişimızı sıkalım ne var ne yok ortaya koyalım. Olmadı çekiliriz bu düşünceden en azından 'denemiş olduk' deriz. tevekkül edip bağrimiza taş basarız
Ben 30 yaşına kadar tekrar tüp düşünmüyordum. Ama eşim benden kat kat yıpraniyor ve ozamana kadar böyle tedavi kür vs. uğraşamayacağini anladım
Siz ne diyorsunuz
hayırlısı olsun canım hakkınızda. aşılama mı tüp bebek miBiz de de tam tersi esim duralim diyo ben yok diyorum tedaviye de basladik bugun hakkimizda hayirlisi artik
Biz de de tam tersi esim duralim diyo ben yok diyorum tedaviye de basladik bugun hakkimizda hayirlisi artik
iyi akşamlar canım
25 yaşındasın ve5 sene çocuk olmazsa tüp düşünmüyorum dıyorsun ya inan bana ddayanamazsın o kadar. her şey çağında yaşında güzel. bak azoluyken mevlam nerelere getirdi. Allah izin verirse o zamana kadar düzelme olur ama eğer olmazsa tüp dene. tüp bebeğin kolay olmadığını en iyi bilenlerdenim. ama önce tedaviyi bi olun bakalım.
bende kaan hocanın tedavisinden sonra rotamı çizicem. en az bir yıl bekleyip yeniden deniycem.zamanın acıması yok çok hızlı geçiyor. sabredicez.
Rabbim tez zamanda hepimzin yüzünü güldürsün inşallah
Testis kanlanmasini saglayacakmis doktor 1-1,5 ay sonrada fish testi yaptiricaz dedi ona gore bir yol cizicez kizlar suan net bisey yok.hayırlısı olsun canım hakkınızda. aşılama mı tüp bebek mi
Yok kendi urolugumzla canim lokasit cok cikti 8 hem enfeksiyon tedaviso hemde sperm icin tedavi oluyor suan esim. Banada zayifla ve kendine bisey yaptirma bana danismadan sakin dedi oyleKaan Aydos da mı yoksa tüp bebek tedavisine mi başladınız??
Yok kendi urolugumzla canim lokasit cok cikti 8 hem enfeksiyon tedaviso hemde sperm icin tedavi oluyor suan esim. Banada zayifla ve kendine bisey yaptirma bana danismadan sakin dedi oyle
Temmuzda tam 2 yıl olacak. 4 yılık evliyim. 2 yıl bebek istemedik. Düşünmeye başladıktan sonra 7 ay olmayınca dr gittik testlerde sperm sıkıntımız çıktı. Ocaktan beri de kaan beye tedavi oluyoruz. Rabbim hayirlisini versin hepimiz icinHoşgeldin. Inşallah burda gebe haberini verirsin..
Seni ekledim canım listeye dediğin gibi uğur getirir belki de. Anlat bize sizin mücadele nezaman nasıl başladı ?
AMİN CANIM amin hoşgeldin.Rabbim tez zamanda hepimzin yüzünü güldürsün inşallah
yavv neden aramadı bu kıymet sizi yaaa. sen birde benden önce aramıştın. çok enteresan. bunda da vardır bir hayır.Sağol canım yorumun için.. Tüp yapıp da postif sonuç alıp sonradan bebeği kaybetmek heralde negatif sonuç almak kadar acı değil, senin durumun daha zordu. Ama herseyden önce o tedavi sürecinden kaçıyorum ben .. aslında bende önce kaan aydosun gelecek tedavi sürecini izlemek istiyorum sonrası Allah Kerim yolumu çizerim dediğin gibi
Bugün kıymet hemşireyi yine aradım!!! Hala gün belli değilmiş :/
hayırlı olsun tedaviniz. rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah. sıkıntılarını alsın götürsün.Testis kanlanmasini saglayacakmis doktor 1-1,5 ay sonrada fish testi yaptiricaz dedi ona gore bir yol cizicez kizlar suan net bisey yok.
Temmuzda tam 2 yıl olacak. 4 yılık evliyim. 2 yıl bebek istemedik. Düşünmeye başladıktan sonra 7 ay olmayınca dr gittik testlerde sperm sıkıntımız çıktı. Ocaktan beri de kaan beye tedavi oluyoruz. Rabbim hayirlisini versin hepimiz icin
sagol canim sizde baslarsiniz insallah.Hayırlısı olsun canım
Belli bir yolda olmanız ne güzel biz hala randevu kbekliyoruz..
acaba boyun kaç ve kilonu sora bilirmiyim. Çünkü bende bu aralar kilo aldım ama burda kadın doğum doktorum atandı ve başkasına gitmek istemiyorum güvenmeyorum.
AMİN CANIM amin hoşgeldin.
yavv neden aramadı bu kıymet sizi yaaa. sen birde benden önce aramıştın. çok enteresan. bunda da vardır bir hayır.
hayırlı olsun tedaviniz. rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah. sıkıntılarını alsın götürsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?