Erkek İnfertilitesi Sperm azlığı ile boğuşanlar buyrun beraber yol alalım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Iyi akşamlar kızlar..

Yeni bir karar aldık sindiremediğim bir karar o yüzden fikrinizi istiyorum.
Kaan Aydos da tedaviye başlayacağız. Temmuz gibi. Duruma göre 4 5 ay artık nekadar sürersE tedavi. eğer yıl sonuna doğru bir gelişme yoksa.. tekrar bir tüp bebek denemek istiyoruz..
Biraz hak veriyorum eşime. Çünkü ileriye dönük hiç bir hayal kuramiyoruz. O yüzden dişimızı sıkalım ne var ne yok ortaya koyalım. Olmadı çekiliriz bu düşünceden en azından 'denemiş olduk' deriz. tevekkül edip bağrimiza taş basarız

Ben 30 yaşına kadar tekrar tüp düşünmüyordum. Ama eşim benden kat kat yıpraniyor ve ozamana kadar böyle tedavi kür vs. uğraşamayacağini anladım

Siz ne diyorsunuz

Inşallah 1gün bizde Hamile kalırız
Işte kullandığımız takviye ve kürler...

R ruzgar90 ..........Tebrikler!!!....
●Keçib.kürü .Vemax. Bal badem karışımı .Kuruyemiş .Zeytinyağında Incir. Nohut .Sağlıklı beslenmeye dikkat!
merveeaydin ..Tebrikler!!!......
●L-arginin 1000mg. Quenzyma(Q10) .Keçib.Özü ve Keçib.pekmezi
●Arginmax women kendi kullandı

avatar33 ....şifa olması dileğiyle....
●Macun(metinbey). Evicap.

Yadee .....ara veriyoruzzzzzz

Full of Love şifa olması dileğiyle..
●Keçib.kürü .Quenzima (Q10). Antioksidan formula. Balık yağı. L-arginin. Ginseng .Isırganotu çayı

Melkee .......şifa olması dileğiyle...
●Keçib.kürü .Çörekotu yağı ve Proxeed Plus .Arısütü-Bal-Polen karışımı .Zeytinyağında Incir
●Incir ve soğan suyu kendi kullanıyor

whiterose00 şifa olması dileğiyle..
●Keçib.kürü ve Çakşır karışımlı Pekmez Zeytinyağından İncir

ZehreNur .....şifa olması dileğiyle..
●Keçib.kürü .Zeytinyağında Incir .Pharmaton .ÇakŞırsuyu. keçib.özü

kelebek19 ..şifa olması dileğiyle....
●Proxeed Plus. Keçib. Pekmezi.

BHR84 ........şifa olması dileğiyle...
●Arginmax .Evitamin .Incir-ceviz. Trental. Keçi.Özü

muhas .........şifa olması dileğiyle...
●keçib.kürü .Iğde .Proxeed Plus .Evicap .Zeytinyağında Incir .çiğ Çerez

D denizz5 ...şifa olması dileğiyle......
●Keçib.Pekmezi .Havuç suyu .Bal-Polen karışımı .Nohut

*Listeye adını yazdırmak isteyen bana msj atsın*

Biz de de tam tersi esim duralim diyo ben yok diyorum tedaviye de basladik bugun hakkimizda hayirlisi artik

iyi akşamlar canım

25 yaşındasın ve5 sene çocuk olmazsa tüp düşünmüyorum dıyorsun ya inan bana ddayanamazsın o kadar. her şey çağında yaşında güzel. bak azoluyken mevlam nerelere getirdi. Allah izin verirse o zamana kadar düzelme olur ama eğer olmazsa tüp dene. tüp bebeğin kolay olmadığını en iyi bilenlerdenim. ama önce tedaviyi bi olun bakalım.
bende kaan hocanın tedavisinden sonra rotamı çizicem. en az bir yıl bekleyip yeniden deniycem.zamanın acıması yok çok hızlı geçiyor. sabredicez.

Sağol canım yorumun için.. Tüp yapıp da postif sonuç alıp sonradan bebeği kaybetmek heralde negatif sonuç almak kadar acı değil, senin durumun daha zordu. Ama herseyden önce o tedavi sürecinden kaçıyorum ben .. aslında bende önce kaan aydosun gelecek tedavi sürecini izlemek istiyorum sonrası Allah Kerim yolumu çizerim dediğin gibi
Bugün kıymet hemşireyi yine aradım!!! Hala gün belli değilmiş :/

Inşallah 1gün bizde Hamile kalırız
Işte kullandığımız takviye ve kürler...

R ruzgar90 ..........Tebrikler!!!....
●Keçib.kürü .Vemax. Bal badem karışımı .Kuruyemiş .Zeytinyağında Incir. Nohut .Sağlıklı beslenmeye dikkat!
merveeaydin ..Tebrikler!!!......
●L-arginin 1000mg. Quenzyma(Q10) .Keçib.Özü ve Keçib.pekmezi
●Arginmax women kendi kullandı

avatar33 ....şifa olması dileğiyle....
●Macun(metinbey). Evicap.

Yadee .....ara veriyoruzzzzzz

Full of Love şifa olması dileğiyle..
●Keçib.kürü .Quenzima (Q10). Antioksidan formula. Balık yağı. L-arginin. Ginseng .Isırganotu çayı

Melkee .......şifa olması dileğiyle...
●Keçib.kürü .Çörekotu yağı ve Proxeed Plus .Arısütü-Bal-Polen karışımı .Zeytinyağında Incir
●Incir ve soğan suyu kendi kullanıyor

whiterose00 şifa olması dileğiyle..
●Keçib.kürü ve Çakşır karışımlı Pekmez Zeytinyağından İncir

ZehreNur .....şifa olması dileğiyle..
●Keçib.kürü .Zeytinyağında Incir .Pharmaton .ÇakŞırsuyu. keçib.özü

kelebek19 ..şifa olması dileğiyle....
●Proxeed Plus. Keçib. Pekmezi.

BHR84 ........şifa olması dileğiyle...
●Arginmax .Evitamin .Incir-ceviz. Trental. Keçi.Özü

muhas .........şifa olması dileğiyle...
●keçib.kürü .Iğde .Proxeed Plus .Evicap .Zeytinyağında Incir .çiğ Çerez

D denizz5 ...şifa olması dileğiyle......
●Keçib.Pekmezi .Havuç suyu .Bal-Polen karışımı .Nohut

87aa87 .....şifa olması dileğiyle........
●Emdoneks .IsırganotuÇayı. keçib. özü-suyu

*Listeye adını yazdırmak isteyen bana msj atsın*

Rabbim tez zamanda hepimzin yüzünü güldürsün inşallah

Hoşgeldin. Inşallah burda gebe haberini verirsin..

Seni ekledim canım listeye dediğin gibi uğur getirir belki de. Anlat bize sizin mücadele nezaman nasıl başladı ?

Yok kendi urolugumzla canim lokasit cok cikti 8 hem enfeksiyon tedaviso hemde sperm icin tedavi oluyor suan esim. Banada zayifla ve kendine bisey yaptirma bana danismadan sakin dedi oyle

Hayırlısı olsun canım
Belli bir yolda olmanız ne güzel biz hala randevu bekliyoruz..
acaba boyun kaç ve kilonu sora bilirmiyim. Çünkü bende bu aralar kilo aldım ama burda kadın doğum doktorum atandı ve başkasına gitmek istemiyorum güvenmeyorum.

Hoşgeldin. Inşallah burda gebe haberini verirsin..

Seni ekledim canım listeye dediğin gibi uğur getirir belki de. Anlat bize sizin mücadele nezaman nasıl başladı ?
Temmuzda tam 2 yıl olacak. 4 yılık evliyim. 2 yıl bebek istemedik. Düşünmeye başladıktan sonra 7 ay olmayınca dr gittik testlerde sperm sıkıntımız çıktı. Ocaktan beri de kaan beye tedavi oluyoruz. Rabbim hayirlisini versin hepimiz icin

Rabbim tez zamanda hepimzin yüzünü güldürsün inşallah
AMİN CANIM amin hoşgeldin.
yavv neden aramadı bu kıymet sizi yaaa. sen birde benden önce aramıştın. çok enteresan. bunda da vardır bir hayır.

Testis kanlanmasini saglayacakmis doktor 1-1,5 ay sonrada fish testi yaptiricaz dedi ona gore bir yol cizicez kizlar suan net bisey yok.
hayırlı olsun tedaviniz. rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah. sıkıntılarını alsın götürsün.

sagol canim sizde baslarsiniz insallah.
Haploid hucrede bulunurda insallah canlar..

Boyum 1.58-1.60 arasi kilomu hic bilmiyom en son 70 gordum evimde tarti yok cunku dugunden once vermistim baya bi gerisin geri aldim 8 ayda diyetisyenede ayiracak param yok suan ne yazik ki. Sen kackilosun boyun kac canim

Sagol canimm hepimizin sikintilari gider insallah. Haploid hucre de bulunursa super olucak ama kismet artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…