Erkek İnfertilitesi Sperm azlığı ile boğuşanlar buyrun beraber yol alalım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
İnşallah hepimizin yüzünü güldürür artik umitlenmiycem seneye yaza kdr akışına bırakıp bekliycm olmayacak diye düşünüyorum ozamn daha az üzülüyorum
canım hayırlısı olsun baska ne denilir ki..Rabbim en guzel en dogru zamanı bilir

Fotograf yukleyemedim kizlar sonucu yaziyorum bilen birisi yorum yaparsa sevinirim.

Skrotal rdus, power doopler perfüzyon mapping
gri-skal incelemede:
Her iki testis intraskrotal yerlesimlidir.
Sag testis boyutlari 30x20x16 mm,sol testis 30x18x16mm olculmustur. Testis parankimi heterojendir. Parankim icinde solid ya da kistik saptanmamistir.
Her iki epididim normal gorunumdedir.
Pampiniform plekus venöz kalibrasyon normaldir. Valsalva ile reflu izlenmemistir.
İntraskrotal sivi miktari normaldir.

Renkli dupleks doopler incelemede:
R testis:Rİ: 0,52
L testis:Rİ: 0,50

Power doopler perfuzyon calismalarinda :
Her iki testiste belirgin hipoperfuzyon izlenmistir.

Sonuc: her iki testiste parankimal heterojenite ve hipoperfuzyon

Kizlar gunaydin renkli doopler sonucumuz anlayan var mi bu sonuctan. Ceken dr testislere kan gitmiyo demis

valla bizde dopler çektirdik ama bu baya ayrıntılıymış. bizde grade 2 yazıyordu. ordan anlamıştık 2. derece olduğunu. hipoperfuzyon ne demek bir araştır istersen.

valla bizde dopler çektirdik ama bu baya ayrıntılıymış. bizde grade 2 yazıyordu. ordan anlamıştık 2. derece olduğunu. hipoperfuzyon ne demek bir araştır istersen.
Arastirdim bisey bulamadim canim sagol yorunub icin sizinki varikosel oluyor galiba. Nasilsin bu arada gorusemedik

Arastirdim bisey bulamadim canim sagol yorunub icin sizinki varikosel oluyor galiba. Nasilsin bu arada gorusemedik
Valla nolsun canım allah daha büyük sıkıntı vermesin de adet olamamanin sıkıntısı üzerimde. Bennim esimdede vardi varikosel ameliyat oldu bekliyoruz simdilik bi gelisme yok. Ameliyat en iyi 3. Derecede olanlara cevap veriyor Muş
0

canım hayırlısı olsun baska ne denilir ki..Rabbim en guzel en dogru zamanı bilir
Tesekkur ederim canım . bugün tahlil verdim 0.1 e düşmüş sonuç yarin doktora dvm etmeyecegimizi soyleyecgm hayırlısı olan hakkimzda

Him sagol canim bizimki ney hic bilmiyorum dr gidince belli olacak. Bende iyi olmaya calisiyom

Hiç bir fikrim yok canım biz hiç öyle ayrıntılı tahlil yaptırmadik.. artık kaan hoca yaptırırsa bizde anlarız da ben korktum ya yeni kelimeler şimdiden yordu beni..

Yarın mi doktora göstereceksiniz sonucunuzu

mutlu pazarlar canlarım.bir ayı daha geride bırakıyoruz. Haziran hepimize sürprizlerle gelsin. Rabbim bu ay yüzümüzü güldürsün inşallah.

Inşallah canım .. şunu da paylaşmak istedim mübarek Şaban ayı duâların kabul olduğu ay .. belki bize vesile olur

Regl biter bitmez başlıyoruz.. kim var benimle Bu yolda?? :)))

Inşallah 1gün bizde Hamile kalırız
Işte kullandığımız takviye ve kürler...

R ruzgar90 ..........Tebrikler!!!....
●Keçib.kürü .Vemax. Bal badem karışımı .Kuruyemiş .Zeytinyağında Incir. Nohut .Sağlıklı beslenmeye dikkat!
merveeaydin ..Tebrikler!!!......
●L-arginin 1000mg. Quenzyma(Q10) .Keçib.Özü ve Keçib.pekmezi
●Arginmax women kendi kullandı

avatar33 ....şifa olması dileğiyle....
●Macun(metinbey). Evicap.

Yadee .....ara veriyoruzzzzzz

Full of Love şifa olması dileğiyle..
●Keçib.kürü .Quenzima (Q10). Antioksidan formula. Balık yağı. L-arginin. Ginseng .Isırganotu çayı

Melkee .......şifa olması dileğiyle...
●Keçib.kürü .Çörekotu yağı ve Proxeed Plus .Arısütü-Bal-Polen karışımı .Zeytinyağında Incir
●Incir ve soğan suyu kendi kullanıyor

whiterose00 şifa olması dileğiyle..
●Keçib.kürü ve Çakşır karışımlı Pekmez Zeytinyağından İncir

ZehreNur .....şifa olması dileğiyle..
●Keçib.kürü .Zeytinyağında Incir .Pharmaton .ÇakŞırsuyu. keçib.özü

kelebek19 ..şifa olması dileğiyle....
●Proxeed Plus. Keçib. Pekmezi.

BHR84 ........şifa olması dileğiyle...
●Arginmax .Evitamin .Incir-ceviz. Trental. Keçi.Özü

muhas .........şifa olması dileğiyle...
●keçib.kürü .Iğde .Proxeed Plus .Evicap .Zeytinyağında Incir .çiğ Çerez

D denizz5 ...şifa olması dileğiyle......
Keçib.Pekmezi .Havuç suyu .Bal-Polen karışımı .Nohut

*Listeye adını yazdırmak isteyen bana msj atsın*

Bugun bizim drun ameliyat gunu yarin gosterecegiz canim

ben de mi başlasam
Esimde dahil cevremdeki herkes o kadsr rahat ki cildiricam yakinda az kakdihersy yetmiyormus gibi birde evi tasiycam simdi evi topluyorum ama ortada tasinacagim bir ev yok. Her seyy ust uste geliyor hersey. İcmeyip ne yapacaksak bu durumda.

Esimde dahil cevremdeki herkes o kadsr rahat ki cildiricam yakinda az kakdihersy yetmiyormus gibi birde evi tasiycam simdi evi topluyorum ama ortada tasinacagim bir ev yok. Her seyy ust uste geliyor hersey. İcmeyip ne yapacaksak bu durumda.
ah bende taşınmayı düşünüyorum ev sahibi çıkmamıza izin verirse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…