canım hayırlısı olsun baska ne denilir ki..Rabbim en guzel en dogru zamanı bilirİnşallah hepimizin yüzünü güldürür artik umitlenmiycem seneye yaza kdr akışına bırakıp bekliycm olmayacak diye düşünüyorum ozamn daha az üzülüyorum
valla bizde dopler çektirdik ama bu baya ayrıntılıymış. bizde grade 2 yazıyordu. ordan anlamıştık 2. derece olduğunu. hipoperfuzyon ne demek bir araştır istersen.Fotograf yukleyemedim kizlar sonucu yaziyorum bilen birisi yorum yaparsa sevinirim.
Skrotal rdus, power doopler perfüzyon mapping
gri-skal incelemede:
Her iki testis intraskrotal yerlesimlidir.
Sag testis boyutlari 30x20x16 mm,sol testis 30x18x16mm olculmustur. Testis parankimi heterojendir. Parankim icinde solid ya da kistik saptanmamistir.
Her iki epididim normal gorunumdedir.
Pampiniform plekus venöz kalibrasyon normaldir. Valsalva ile reflu izlenmemistir.
İntraskrotal sivi miktari normaldir.
Renkli dupleks doopler incelemede:
R testis:Rİ: 0,52
L testis:Rİ: 0,50
Power doopler perfuzyon calismalarinda :
Her iki testiste belirgin hipoperfuzyon izlenmistir.
Sonuc: her iki testiste parankimal heterojenite ve hipoperfuzyon
Kizlar gunaydin renkli doopler sonucumuz anlayan var mi bu sonuctan. Ceken dr testislere kan gitmiyo demis
Arastirdim bisey bulamadim canim sagol yorunub icin sizinki varikosel oluyor galiba. Nasilsin bu arada gorusemedikvalla bizde dopler çektirdik ama bu baya ayrıntılıymış. bizde grade 2 yazıyordu. ordan anlamıştık 2. derece olduğunu. hipoperfuzyon ne demek bir araştır istersen.
Valla nolsun canım allah daha büyük sıkıntı vermesin de adet olamamanin sıkıntısı üzerimde. Bennim esimdede vardi varikosel ameliyat oldu bekliyoruz simdilik bi gelisme yok. Ameliyat en iyi 3. Derecede olanlara cevap veriyor MuşArastirdim bisey bulamadim canim sagol yorunub icin sizinki varikosel oluyor galiba. Nasilsin bu arada gorusemedik
0Arastirdim bisey bulamadim canim sagol yorunub icin sizinki varikosel oluyor galiba. Nasilsin bu arada gorusemedik
Tesekkur ederim canım . bugün tahlil verdim 0.1 e düşmüş sonuç yarin doktora dvm etmeyecegimizi soyleyecgm hayırlısı olan hakkimzdacanım hayırlısı olsun baska ne denilir ki..Rabbim en guzel en dogru zamanı bilir
Him sagol canim bizimki ney hic bilmiyorum dr gidince belli olacak. Bende iyi olmaya calisiyomValla nolsun canım allah daha büyük sıkıntı vermesin de adet olamamanin sıkıntısı üzerimde. Bennim esimdede vardi varikosel ameliyat oldu bekliyoruz simdilik bi gelisme yok. Ameliyat en iyi 3. Derecede olanlara cevap veriyor Muş
0
Tesekkur ederim canım . bugün tahlil verdim 0.1 e düşmüş sonuç yarin doktora dvm etmeyecegimizi soyleyecgm hayırlısı olan hakkimzda
Arastirdim bisey bulamadim canim sagol yorunub icin sizinki varikosel oluyor galiba. Nasilsin bu arada gorusemedik
mutlu pazarlar canlarım.bir ayı daha geride bırakıyoruz. Haziran hepimize sürprizlerle gelsin. Rabbim bu ay yüzümüzü güldürsün inşallah.
Bugun bizim drun ameliyat gunu yarin gosterecegiz canimHiç bir fikrim yok canım biz hiç öyle ayrıntılı tahlil yaptırmadik.. artık kaan hoca yaptırırsa bizde anlarız da ben korktum ya yeni kelimeler şimdiden yordu beni..
Yarın mi doktora göstereceksiniz sonucunuzu
ben tutarım canım nolcekkInşallah canım .. şunu da paylaşmak istedim mübarek Şaban ayı duâların kabul olduğu ay .. belki bize vesile olur
Eki Görüntüle 1545216
Regl biter bitmez başlıyoruz.. kim var benimle Bu yolda?? :)))
eşim sigaraya yeniden başladı kızlar çok üzgünüm.
ben de mi başlasamBende baslayacM bu gidisle
Esimde dahil cevremdeki herkes o kadsr rahat ki cildiricam yakinda az kakdihersy yetmiyormus gibi birde evi tasiycam simdi evi topluyorum ama ortada tasinacagim bir ev yok. Her seyy ust uste geliyor hersey. İcmeyip ne yapacaksak bu durumda.ben de mi başlasam
ah bende taşınmayı düşünüyorum ev sahibi çıkmamıza izin verirseEsimde dahil cevremdeki herkes o kadsr rahat ki cildiricam yakinda az kakdihersy yetmiyormus gibi birde evi tasiycam simdi evi topluyorum ama ortada tasinacagim bir ev yok. Her seyy ust uste geliyor hersey. İcmeyip ne yapacaksak bu durumda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?