Erkek İnfertilitesi Sperm azlığı ile boğuşanlar buyrun beraber yol alalım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bu değerde kaybedilecek bir değer değil maşallah güzel artıyor ağır ağır da olsa artış var. valla içimden geçeni söyleyim. senin yerinde olsam şöyle yapardım. bu adetimle aşılama yaptırırdım. tutar ya da tutmaz denerdim. olmadı diyelim ameliyat olurdum daha sonraki ay.

Ne kadar zor gelmiştir size bu düşüş.. kendi başınıza mi bu ilaçları kullanmaya karar vermiştiniz?? kaç zaman da böyle indi
hemde ne zor..yaklaşık 3 ayda oldu.evet kend basıma esime içirdim ilacları esime nede olsa herkes aynı şeyleri kullanıyor diye.

Hangi ilaclari kullandiniz azospermlimiydiniz ben hikayenizi bilmiyorumda
hayır canım mlde 16-19 arasında değişiyordu.hız ve sayı sorunu vardı.5 kutu proxeed,2 kutu kadarda e vitamini kullandı.
sayı mlde 2.8 e morfoloji %2 düştü.en son dna hasar testi yaptırdık %34 çıktı.yani ağır hasarlı.gecen gün dr emre bakıcıoğluyla telle görüştüm.kendisine bu kadar düşüş olmasına şaşırdı.yeni test istedi.tedavi edilmeden tüp bebek yaptırılmasına karşıyım dedi.çok olumlu konuştu doğal yolla olur diye. eşim birde emre beye gorunecek bakalım hayırlısı..

Anladim canim ne guzel insallah dogal yolla olur. Biz azoluyuz ne yazik ki

Kizlarv2.38 çıktı sonuç kanamam dvm ediyor doktorum tamamen sıfır değil pzrtesi bidaha test yap dedi ama sanmıyorum negatif çok uzuldm baya agladm kendime yeni geliyorum artik ara vercn doktora esimede macun fln yapcz bakalım ne olack

Allah yardimcin olsun canim zor.ve uzucu bir durum tabiki

günaydın kızlar

şöyle kara aldım canım 1-2 ay daha bekleyip sonucu görcez önce aşılama sonrada tüp denicez olmazsa son çare ameliyat olup akışına bırakırız artık ..çünkü ameliyat olurda değerler sıfırlarsa -ki bunu yaşayan çokmuş- ozaman aşılama yada tüp için arttırmaya çalışcaz yada mikro tese gerekebilir en azından bu sayıyla denemek daha mantıklı geldi..

canım olmazsa şöyle düşün hayırlısı değilmiş demkki.

üzme canını desek de ne kadar acı olduğunu biliyoruz canım. zaman her şeyin ilacı buna inan. sabırdan başkası gelmiyor elimizden. aman isyan etme. Vardır rabbimin bir bildiği.

bazı acıları en başından çekmek daha iyi. ben 10 hafta taşıdım yavrumu. pıtır pıtır hissediyordum. sonra pufff uçtu melek oldu. sonra şükrettim ya doğunca ölseydi. koklasaydım sarılsaydım emzirseydim o zaman nasıl dayanırdım. ben hep bununla teselli buldum. sen de hiç içinde hissetmeden kurtulacaksın bu üzüntüden. inan bana böylesi daha iyi.

selam kızlar

kelebek19 sabır sabır sabır.. zaman herşeyin ilacı. Yarın ola hayrola

BHR84 bence iyi bir yol çizmişiniz 3 4 ay ilaçlara devam ilerleme olmadiysa aşılama veya tüp. Ama içimde bir his bu değerler artar Allahın izniyle....

ZehreNur Allah Kerîm. Istersen bi hafta ara verin biraz daha sadeleştirin programı. Seni çok iyi anlıyorum üzme kendini buda geçer. Allah bize yeter dertler karşında dim dik dururuz inşallah

Inşallah 1gün bizde Hamile kalırız
Işte kullandığımız takviye ve kürler...

R ruzgar90 ..........Tebrikler!!!....
●Keçib.kürü .Vemax. Bal badem karışımı .Kuruyemiş .Zeytinyağında Incir. Nohut .Sağlıklı beslenmeye dikkat!
merveeaydin ..Tebrikler!!!......
●L-arginin 1000mg. Quenzyma(Q10) .Keçib.Özü ve Keçib.pekmezi
●Arginmax women kendi kullandı

avatar33 ....şifa olması dileğiyle....
●Macun(metinbey). Evicap.

Yadee .....ara veriyoruzzzzzz

Full of Love şifa olması dileğiyle..
●Keçib.kürü .Quenzima (Q10). Antioksidan formula. Balık yağı. L-arginin. Ginseng .Isırganotu çayı

Melkee .......şifa olması dileğiyle...
●Keçib.kürü .Çörekotu yağı ve Proxeed Plus .Arısütü-Bal-Polen karışımı .Zeytinyağında Incir
●Incir ve soğan suyu kendi kullanıyor

whiterose00 şifa olması dileğiyle..
●Keçib.kürü ve Çakşır karışımlı Pekmez Zeytinyağından İncir

ZehreNur .....şifa olması dileğiyle..
●Keçib.kürü .Zeytinyağında Incir .Pharmaton .ÇakŞırsuyu. keçib.özü

kelebek19 ..şifa olması dileğiyle....
●Proxeed Plus. Keçib. Pekmezi.

BHR84 ........şifa olması dileğiyle...
●Arginmax .Evitamin .Isırganotu çayı
.Keçib. Pekmezi .Incir-ceviz .Bal-zerdeçal.

muhas .........şifa olması dileğiyle...
●keçib.kürü .Iğde .Proxeed Plus .Evicap .Zeytinyağında Incir .çiğ Çerez

D denizz5 ...şifa olması dileğiyle......
Keçib.Pekmezi .Havuç suyu .Bal-Polen karışımı .Nohut

*Listeye adını yazdırmak isteyen bana msj atsın*

sağol kelebek inşallah
gnc e vitamini ,keçibounuzu özü ,trental,incir ve cevizle devam edicez
diğerlerini listeden sil istersen

İnşallah hepimizin yüzünü güldürür artik umitlenmiycem seneye yaza kdr akışına bırakıp bekliycm olmayacak diye düşünüyorum ozamn daha az üzülüyorum

Inşallah 1gün bizde Hamile kalırız
Işte kullandığımız takviye ve kürler...

R ruzgar90 ..........Tebrikler!!!....
●Keçib.kürü .Vemax. Bal badem karışımı .Kuruyemiş .Zeytinyağında Incir. Nohut .Sağlıklı beslenmeye dikkat!
merveeaydin ..Tebrikler!!!......
●L-arginin 1000mg. Quenzyma(Q10) .Keçib.Özü ve Keçib.pekmezi
●Arginmax women kendi kullandı

avatar33 ....şifa olması dileğiyle....
●Macun(metinbey). Evicap.

Yadee .....ara veriyoruzzzzzz

Full of Love şifa olması dileğiyle..
●Keçib.kürü .Quenzima (Q10). Antioksidan formula. Balık yağı. L-arginin. Ginseng .Isırganotu çayı

Melkee .......şifa olması dileğiyle...
●Keçib.kürü .Çörekotu yağı ve Proxeed Plus .Arısütü-Bal-Polen karışımı .Zeytinyağında Incir
●Incir ve soğan suyu kendi kullanıyor

whiterose00 şifa olması dileğiyle..
●Keçib.kürü ve Çakşır karışımlı Pekmez Zeytinyağından İncir

ZehreNur .....şifa olması dileğiyle..
●Keçib.kürü .Zeytinyağında Incir .Pharmaton .ÇakŞırsuyu. keçib.özü

kelebek19 ..şifa olması dileğiyle....
●Proxeed Plus. Keçib. Pekmezi.

BHR84 ........şifa olması dileğiyle...
●Arginmax .Evitamin .Incir-ceviz. Trental. Keçi.Özü

muhas .........şifa olması dileğiyle...
●keçib.kürü .Iğde .Proxeed Plus .Evicap .Zeytinyağında Incir .çiğ Çerez

D denizz5 ...şifa olması dileğiyle......
Keçib.Pekmezi .Havuç suyu .Bal-Polen karışımı .Nohut

*Listeye adını yazdırmak isteyen bana msj atsın*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…