Erkek İnfertilitesi Sperm azlığı ile boğuşanlar buyrun beraber yol alalım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Birlikte zayiflayalim mi canim ne dersin

Selam canlar.yeni bir regl dönemine daha girmiş bulunmaktayım.umutlar diğer aya inş.
biz şuan sadece k.boynuzu kürü ve pharmatonla devam ediyoruz sadece.bu ay ilk defa üzülmedim ağlamadım.galiba 1.5 senede anca alışabildim bu duruma.inanıyorumki Rabbim bizim için en dogru zamanı biliyor.o yuzden eşimi dr göndermiyorum.biraz daha akışına bırakıcam.hem eşim kpss ye girecek ders çalısıyor.bunlarla uğrasacak vakti yok.işte böyle kızlar..

Benim de boyum 1.60 ve bu aralar kilo aldim birden. 61kg oldum

Maşallah ocaktan beri uzun bi süre tedavi içindesiniz.. inşallah bebeğinize kavuşmaya az kalmıştır..

Hayirlisi olsun canım.. siz yine takviyeleri devam ettirin Aynı zamanda kendinize ara verin inan çok iyi geliyor.. alışamanin en iyi yollarından biri bu 'sorun' ile yaşamayı öğrenmek..

Inşallah 1gün bizde Hamile kalırız
Işte kullandığımız takviye ve kürler...

R ruzgar90 ..........Tebrikler!!!....
●Keçib.kürü .Vemax. Bal badem karışımı .Kuruyemiş .Zeytinyağında Incir. Nohut .Sağlıklı beslenmeye dikkat!
merveeaydin ..Tebrikler!!!......
●L-arginin 1000mg. Quenzyma(Q10) .Keçib.Özü ve Keçib.pekmezi
●Arginmax women kendi kullandı

avatar33 ....şifa olması dileğiyle....
●Macun(metinbey). Evicap.

Yadee .....ara veriyoruzzzzzz

Full of Love şifa olması dileğiyle..
●Keçib.kürü .Quenzima (Q10). Antioksidan formula. Balık yağı. L-arginin. Ginseng .Isırganotu çayı

Melkee .......şifa olması dileğiyle...
●Keçib.kürü .Çörekotu yağı ve Proxeed Plus .Arısütü-Bal-Polen karışımı .Zeytinyağında Incir
●Incir ve soğan suyu kendi kullanıyor

whiterose00 şifa olması dileğiyle..
●Keçib.kürü ve Çakşır karışımlı Pekmez Zeytinyağından İncir

ZehreNur .....şifa olması dileğiyle..
●Keçib.kürü .Zeytinyağında Incir .Pharmaton .ÇakŞırsuyu. keçib.özü

kelebek19 ..şifa olması dileğiyle....
●Proxeed Plus. Keçib. Pekmezi.

BHR84 ........şifa olması dileğiyle...
●Arginmax .Evitamin .Incir-ceviz. Trental. Keçi.Özü

muhas .........şifa olması dileğiyle...
●keçib.kürü .Iğde .Proxeed Plus .Evicap .Zeytinyağında Incir .çiğ Çerez

D denizz5 ...şifa olması dileğiyle......
●Keçib.Pekmezi .Havuç suyu .Bal-Polen karışımı .Nohut

87aa87 .....şifa olması dileğiyle........
●Emdoneks .IsırganotuÇayı. keçib. özü-suyu

*Listeye adını yazdırmak isteyen bana msj atsın*

Benim de boyum 1.60 ve bu aralar kilo aldim birden. 61kg oldum

Variiimmmm zaten regl biter bitmez inşallah oruç tutacağım bir hafta.. sen ne yapmayı düşünüyorsun

ben tutamiycam esimin tedavisi var simdi ben tutarsm o yemek yemez. O yuzden. Valla ne yapmayi dusunuyorum guzel bi soru :) 2,5-3 litreye yakin su iciyorum bir kac gundur. Ekmegi azalltim simdilik boyle. Senin kilon bana gore cok cok iyiymis. Benim hedefim 55 di ama 60kadar inebilmistim 68le diyete baslamistim. İnsallah veririrz canim yaa ben bide ev tasiycam bu ara Allah kismet ederse

Gunaydin kizlar erkenden kalktim bugun bir tane haslanmis yumurta baharatli 3 dilim kasar 1,5 dilim kepekli ekmek sekersiz 2 bardak cay. Fasulye yapicam zaten bugunde. Zayiflamam.lazimmm

Gunaydin kizlar erkenden kalktim bugun bir tane haslanmis yumurta baharatli 3 dilim kasar 1,5 dilim kepekli ekmek sekersiz 2 bardak cay. Fasulye yapicam zaten bugunde. Zayiflamam.lazimmm

Günaydın
kahvaltıni biraz iyi et kız Bayılacağın yoksa.. bence ekmeği bire düşür ve salatalık domates kat kahvaltına..
kilomu beğeniyorsun da ben ilk defa 60kg görüyorum.. gidişatım iyi değil yani
ev buldunuz mu?

:) ben de illk defa 70 gordum 68den yukari cikmamistim hic. Aramiyoruz ki bulalim para yok suan olanda tedaviye gidiyo cikisimiz kesinlesirse o zaman bi caresine bakicaz artik canim

Maşallah ocaktan beri uzun bi süre tedavi içindesiniz.. inşallah bebeğinize kavuşmaya az kalmıştır..
İnşALLAH ama her ay umutlar biraz daha tükeniyor. Her ay eşimin yıkılmasından bıktım. O bunları hak etmiyor. Etrafımdaki insanlar korunduklari halde hamile kalıyor. Biz o kadar uğraş veriyoruz igne ilaç kür vs... sonuç kocaman bir 0. İsyan etmiyorum ama esime de hiç kiyamiyorum. Önce rabbim sonra kaan bey ve kürler sayesinde bir bebiş gelsin inşallah. İsteyen herkese nasip etsin mevlam.

Allah Kerîm sabrın sonu Selamet.

Eklentiler

• Screenshot_2015-06-04-19-13-24.webp
    55,2 KB · Görüntüleme: 89
Günaydın arkadaşlar..

Yarın oruç tutmaya niyetliyim hem kilo verme amaçlı hem Mübarek Şaban ayı vesilesi ile hemde bunun için..
Kim eşlik edecek bana

Inşallah 1gün bizde Hamile kalırız
Işte kullandığımız takviye ve kürler...

R ruzgar90 ..........Tebrikler!!!....
●Keçib.kürü .Vemax. Bal badem karışımı .Kuruyemiş .Zeytinyağında Incir. Nohut .Sağlıklı beslenmeye dikkat!
merveeaydin ..Tebrikler!!!......
●L-arginin 1000mg. Quenzyma(Q10) .Keçib.Özü ve Keçib.pekmezi
●Arginmax women kendi kullandı

avatar33 ....şifa olması dileğiyle....
●Macun(metinbey). Evicap.

Yadee .....ara veriyoruzzzzzz

Full of Love şifa olması dileğiyle..
●Keçib.kürü .Quenzima (Q10). Antioksidan formula. Balık yağı. L-arginin. Ginseng .Isırganotu çayı

Melkee .......şifa olması dileğiyle...
●Keçib.kürü .Çörekotu yağı ve Proxeed Plus .Arısütü-Bal-Polen karışımı .Zeytinyağında Incir
●Incir ve soğan suyu kendi kullanıyor

whiterose00 şifa olması dileğiyle..
●Keçib.kürü ve Çakşır karışımlı Pekmez Zeytinyağından İncir

ZehreNur .....şifa olması dileğiyle..
●Keçib.kürü .Zeytinyağında Incir .Pharmaton .ÇakŞırsuyu. keçib.özü

kelebek19 ..şifa olması dileğiyle....
●Proxeed Plus. Keçib. Pekmezi.

BHR84 ........şifa olması dileğiyle...
●Arginmax .Evitamin .Incir-ceviz. Trental. Keçi.Özü

muhas .........şifa olması dileğiyle...
●keçib.kürü .Iğde .Proxeed Plus .Evicap .Zeytinyağında Incir .çiğ Çerez

D denizz5 ...şifa olması dileğiyle......
●Keçib.Pekmezi .Havuç suyu .Bal-Polen karışımı .Nohut

87aa87 .....şifa olması dileğiyle........
●Emdoneks .IsırganotuÇayı. keçib. özü-suyu

*Listeye adını yazdırmak isteyen bana msj atsın*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…