bulunur bulunur inşallah derdimizden büyük rabbimiz var. sen bol bol duanı et.Sagol canimm hepimizin sikintilari gider insallah. Haploid hucre de bulunursa super olucak ama kismet artik
Sagol canim insallahbulunur bulunur inşallah derdimizden büyük rabbimiz var. sen bol bol duanı et.
Birlikte zayiflayalim mi canim ne dersinHayırlısı olsun canım
Belli bir yolda olmanız ne güzel biz hala randevu bekliyoruz..
acaba boyun kaç ve kilonu sora bilirmiyim. Çünkü bende bu aralar kilo aldım ama burda kadın doğum doktorum atandı ve başkasına gitmek istemiyorum güvenmeyorum.
sagol canim sizde baslarsiniz insallah.
Haploid hucrede bulunurda insallah canlar..
Boyum 1.58-1.60 arasi kilomu hic bilmiyom en son 70gordum evimde tarti yok cunku dugunden once vermistim baya bi gerisin geri aldim 8 ayda diyetisyenede ayiracak param yok suan ne yazik ki. Sen kackilosun boyun kac canim
Temmuzda tam 2 yıl olacak. 4 yılık evliyim. 2 yıl bebek istemedik. Düşünmeye başladıktan sonra 7 ay olmayınca dr gittik testlerde sperm sıkıntımız çıktı. Ocaktan beri de kaan beye tedavi oluyoruz. Rabbim hayirlisini versin hepimiz icin
Birlikte zayiflayalim mi canim ne dersin
Selam canlar.yeni bir regl dönemine daha girmiş bulunmaktayım.umutlar diğer aya inş.
biz şuan sadece k.boynuzu kürü ve pharmatonla devam ediyoruz sadece.bu ay ilk defa üzülmedim ağlamadım.galiba 1.5 senede anca alışabildim bu duruma.inanıyorumki Rabbim bizim için en dogru zamanı biliyor.o yuzden eşimi dr göndermiyorum.biraz daha akışına bırakıcam.hem eşim kpss ye girecek ders çalısıyor.bunlarla uğrasacak vakti yok.işte böyle kızlar..
Benim de boyum 1.60 ve bu aralar kilo aldim birden.61kg oldum
Variiimmmmzaten regl biter bitmez inşallah oruç tutacağım bir hafta.. sen ne yapmayı düşünüyorsun
Gunaydin kizlar erkenden kalktim bugun bir tane haslanmis yumurta baharatli 3 dilim kasar 1,5 dilim kepekli ekmek sekersiz 2 bardak cay. Fasulye yapicam zaten bugunde. Zayiflamam.lazimmm
:) ben de illk defa 70 gordum 68den yukari cikmamistim hic. Aramiyoruz ki bulalimGünaydın
kahvaltıni biraz iyi et kızBayılacağın yoksa.. bence ekmeği bire düşür ve salatalık domates kat kahvaltına..
kilomu beğeniyorsun da ben ilk defa 60kg görüyorum..gidişatım iyi değil yani
ev buldunuz mu?
:) ben de illk defa 70 gordum 68den yukari cikmamistim hic. Aramiyoruz ki bulalimpara yok suan olanda tedaviye gidiyo cikisimiz kesinlesirse o zaman bi caresine bakicaz artik canim
Cok guzel demiev yok ama toplaniyorsunuz
İnşALLAH ama her ay umutlar biraz daha tükeniyor. Her ay eşimin yıkılmasından bıktım. O bunları hak etmiyor. Etrafımdaki insanlar korunduklari halde hamile kalıyor. Biz o kadar uğraş veriyoruz igne ilaç kür vs... sonuç kocaman bir 0. İsyan etmiyorum ama esime de hiç kiyamiyorum. Önce rabbim sonra kaan bey ve kürler sayesinde bir bebiş gelsin inşallah. İsteyen herkese nasip etsin mevlam.Maşallah ocaktan beriuzun bi süre tedavi içindesiniz.. inşallah bebeğinize kavuşmaya az kalmıştır..
İnşALLAH ama her ay umutlar biraz daha tükeniyor. Her ay eşimin yıkılmasından bıktım. O bunları hak etmiyor. Etrafımdaki insanlar korunduklari halde hamile kalıyor. Biz o kadar uğraş veriyoruz igne ilaç kür vs... sonuç kocaman bir 0. İsyan etmiyorum ama esime de hiç kiyamiyorum. Önce rabbim sonra kaan bey ve kürler sayesinde bir bebiş gelsin inşallah. İsteyen herkese nasip etsin mevlam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?