- 29 Aralık 2014
- 499
- 252
- 53
kızlar bugun eşim özele gitti dr kesinlikle varikosel ameliyatı olmalısın demiş.reflü oldugu için kan akışı ters oluyormus.ve pis kan dolasımı oluyormus bu da dna hasarı ve sayı dusuklugu yapıyor demis.hastalıgı detaylıca anlatmıs eşimde ikna oldu.pazartesi inş ameliyat olacak.dualarını bekliyorum kızlar.
Allah YARDIMCINIZ olsun canım. Nereye gittiniz? Gecen istenilen testleri sormustun kağıdı yukleyemedim kusura bakma. Hakkında hayırlısı olsun. İnsallah güzel bir sonuçtur sizi bekleyenArkadaşlar bugün dr.a gittik üroloji dr.u eşimden spermiyogram ve genetik test istedi spermiyogramı yarın genetik testi de en kısa zamanda yaptıracağız inşallah. Bende kadın doğuma gittim muayne oldum reglimin 3.günü yaptırdığım tahlilleri gösterdim. Eşimin genetik ve sperm sonucuna göre tedavi şeklini belirleyeceğiz aşılamamı mikroenjeksiyon mu . He birde rahim filmi çektireceğim muhtemelen ramazan sonu gibi.
Yarın ki spermiyogram için çok stresliyim
Değerler kaç canm BN daha önce kişi sonucunuzu hatirlmiyorm daHerkese hayırlı cumalar..
Canlar neler oldu dün gece bilemezsiniz,eşim dün yatmaya kalktığımız zaman fenalaştı.. renkten renge girdi acile gittik ve 4 serum takıldı ayrıca kalcasina da iğne yapıldı.. ardından film ,röntgen ,kan ve idrar tahlili yapıldı.. İdrar kanalına böbrek taşı düşmüş.. malesef atamadı daha doktor da bir hafta içinde düşmezse cerrahi işlem yapılacak herşeyin başı elbet sağlık eşim için çok korktum .. dün gece yalnız olmanın dezavantajı yaşadım
Ayrıca eşim nerden akıl etiyse spermiogram testi verdi tam 5 ay sonra .. sonuçlar aynı çıktı ..hiç bir tepki veremediknasip.
Kaan Aydos için dün randevu tarihi aldık elhamdullilah. kızlar temmuzun ilk haftası ama ben hiç sevinemiyorum çünkü eşimin sağlık durumu kötü ve şimdi aldığı ilaçlar çok.. nasıl bir etki ve sonuç alacağız bilmiyorum
Full of Love meraktan bırakma
Değerler kaç canm BN daha önce kişi sonucunuzu hatirlmiyorm da
canım cok gecmis olsun.bu aralar kullandıgınız ilaç varmıydı sayıyı artırmak için?onlar mı yapmıs merak ettim.Herkese hayırlı cumalar..
Canlar neler oldu dün gece bilemezsiniz,eşim dün yatmaya kalktığımız zaman fenalaştı.. renkten renge girdi acile gittik ve 4 serum takıldı ayrıca kalcasina da iğne yapıldı.. ardından film ,röntgen ,kan ve idrar tahlili yapıldı.. İdrar kanalına böbrek taşı düşmüş.. malesef atamadı daha doktor da bir hafta içinde düşmezse cerrahi işlem yapılacak herşeyin başı elbet sağlık eşim için çok korktum .. dün gece yalnız olmanın dezavantajı yaşadım
Ayrıca eşim nerden akıl etiyse spermiogram testi verdi tam 5 ay sonra .. sonuçlar aynı çıktı ..hiç bir tepki veremediknasip.
Kaan Aydos için dün randevu tarihi aldık elhamdullilah. kızlar temmuyazun ilk haftası ama ben hiç sevinemiyorum çünkü eşimin sağlık durumu kötü ve şimdi aldığı ilaçlar çok.. nasıl bir etki ve sonuç alacağız bilmiyorum
canım cok gecmis olsun.bu aralar kullandıgınız ilaç varmıydı sayıyı artırmak için?onlar mı yapmıs merak ettim.
çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin inşallah canım. moralini bozma böbrek taşı ilaçları ağır diye biliyorum ama derdi veren allah dermanını da verir. yalnızlık zordur iyi bilirim. kocana destek ol sağlık çok önemli.Herkese hayırlı cumalar..
Kaan Aydos için dün randevu tarihi aldık elhamdullilah. kızlar temmuzun ilk haftası ama ben hiç sevinemiyorum çünkü eşimin sağlık durumu kötü ve şimdi aldığı ilaçlar çok.. nasıl bir etki ve sonuç alacağız bilmiyorum
çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin inşallah canım. moralini bozma böbrek taşı ilaçları ağır diye biliyorum ama derdi veren allah dermanını da verir. yalnızlık zordur iyi bilirim. kocana destek ol sağlık çok önemli.
Kolay gelsin canım. Tek başına çok zormus taşınmak uç hafta önce taşındı bende . iş güç derken hala daha yerleemedim bile. İstanbula geldik bugün arkadaşlar. Pazartesi eşime spermiogram yaptıracağız. Dua edin nolur kâğıtta sıfır görmek istemiyorumBende musmutlu pazarlar diliyorum. Evi toparlamaya basladim. Haftaiçi tasiniyorum. Ramazandan once biter insallah ama tek basina zor tabi.
Bende musmutlu pazarlar diliyorum. Evi toparlamaya basladim. Haftaiçi tasiniyorum. Ramazandan once biter insallah ama tek basina zor tabi.
Kolay gelsin canım. Tek başına çok zormus taşınmak uç hafta önce taşındı bende . iş güç derken hala daha yerleemedim bile. İstanbula geldik bugün arkadaşlar. Pazartesi eşime spermiogram yaptıracağız. Dua edin nolur kâğıtta sıfır görmek istemiyorum
çok sağol canım.Kolay gelsin canım. Tek başına çok zormus taşınmak uç hafta önce taşındı bende . iş güç derken hala daha yerleemedim bile. İstanbula geldik bugün arkadaşlar. Pazartesi eşime spermiogram yaptıracağız. Dua edin nolur kâğıtta sıfır görmek istemiyorum
sağol canım bizim randevu temmuzun 7 sınde. sizinki ne zman.Kolay gelsin cnm. Senin randevu ne zamandı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?