Erkek İnfertilitesi Sperm azlığı ile boğuşanlar buyrun beraber yol alalım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. Rabbim şifa versin bebiş versin :)

Arkadaşlar bugün dr.a gittik üroloji dr.u eşimden spermiyogram ve genetik test istedi spermiyogramı yarın genetik testi de en kısa zamanda yaptıracağız inşallah. Bende kadın doğuma gittim muayne oldum reglimin 3.günü yaptırdığım tahlilleri gösterdim. Eşimin genetik ve sperm sonucuna göre tedavi şeklini belirleyeceğiz aşılamamı mikroenjeksiyon mu . He birde rahim filmi çektireceğim muhtemelen ramazan sonu gibi.

Yarın ki spermiyogram için çok stresliyim

Allah YARDIMCINIZ olsun canım. Nereye gittiniz? Gecen istenilen testleri sormustun kağıdı yukleyemedim kusura bakma. Hakkında hayırlısı olsun. İnsallah güzel bir sonuçtur sizi bekleyen

Herkese hayırlı cumalar..

Canlar neler oldu dün gece bilemezsiniz ,eşim dün yatmaya kalktığımız zaman fenalaştı.. renkten renge girdi acile gittik ve 4 serum takıldı ayrıca kalcasina da iğne yapıldı.. ardından film ,röntgen ,kan ve idrar tahlili yapıldı.. İdrar kanalına böbrek taşı düşmüş.. malesef atamadı daha doktor da bir hafta içinde düşmezse cerrahi işlem yapılacak herşeyin başı elbet sağlık eşim için çok korktum .. dün gece yalnız olmanın dezavantajı yaşadım
Ayrıca eşim nerden akıl etiyse spermiogram testi verdi tam 5 ay sonra .. sonuçlar aynı çıktı ..hiç bir tepki veremedik nasip.
Kaan Aydos için dün randevu tarihi aldık elhamdullilah. kızlar temmuzun ilk haftası ama ben hiç sevinemiyorum çünkü eşimin sağlık durumu kötü ve şimdi aldığı ilaçlar çok.. nasıl bir etki ve sonuç alacağız bilmiyorum

Full of Love meraktan bırakma

Değerler kaç canm BN daha önce kişi sonucunuzu hatirlmiyorm da

canım cok gecmis olsun.bu aralar kullandıgınız ilaç varmıydı sayıyı artırmak için?onlar mı yapmıs merak ettim.

canım cok gecmis olsun.bu aralar kullandıgınız ilaç varmıydı sayıyı artırmak için?onlar mı yapmıs merak ettim.

Sağol canım Yok valla sadece arada bir ısırgan çayı içiyordu eşim. Onun dışında ara vereli aylar oldu..

Inşallah 1gün bizde Hamile kalırız
Işte kullandığımız takviye ve kürler...

R ruzgar90 ..........Tebrikler!!!....
●Keçib.kürü .Vemax. Bal badem karışımı .Kuruyemiş .Zeytinyağında Incir. Nohut .Sağlıklı beslenmeye dikkat!
merveeaydin ..Tebrikler!!!......
●L-arginin 1000mg. Quenzyma(Q10) .Keçib.Özü ve Keçib.pekmezi
●Arginmax women kendi kullandı

avatar33 ....şifa olması dileğiyle....
●Macun(metinbey). Evicap.

Yadee .....ara veriyoruzzzzzz

Full of Love şifa olması dileğiyle..
●Keçib.kürü .Quenzima (Q10). Antioksidan formula. Balık yağı. L-arginin. Ginseng .Isırganotu çayı

Melkee .......şifa olması dileğiyle...
●Keçib.kürü .Çörekotu yağı ve Proxeed Plus .Arısütü-Bal-Polen karışımı .Zeytinyağında Incir
●Incir ve soğan suyu kendi kullanıyor

whiterose00 şifa olması dileğiyle..
●Keçib.kürü ve Çakşır karışımlı Pekmez Zeytinyağından İncir

ZehreNur .....şifa olması dileğiyle..
●Keçib.kürü .Zeytinyağında Incir .Pharmaton .ÇakŞırsuyu. keçib.özü

kelebek19 ..şifa olması dileğiyle....
●Proxeed Plus. Keçib. Pekmezi.

BHR84 ........şifa olması dileğiyle...
●Arginmax .Evitamin .Incir-ceviz. Trental. Keçi.Özü

muhas .........şifa olması dileğiyle...
●keçib.kürü .Iğde .Proxeed Plus .Evicap .Zeytinyağında Incir .çiğ Çerez

D denizz5 ...şifa olması dileğiyle......
●Keçib.Pekmezi .Havuç suyu .Bal-Polen karışımı .Nohut

87aa87 .....şifa olması dileğiyle........
●Emdoneks .IsırganotuÇayı. keçib. özü-suyu

*Listeye adını yazdırmak isteyen bana msj atsın*

çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin inşallah canım. moralini bozma böbrek taşı ilaçları ağır diye biliyorum ama derdi veren allah dermanını da verir. yalnızlık zordur iyi bilirim. kocana destek ol sağlık çok önemli.

Sağol canım.. bende eşimi herşeyden önce sağlıklı istiyorum yanımda..

Bende musmutlu pazarlar diliyorum. Evi toparlamaya basladim. Haftaiçi tasiniyorum. Ramazandan once biter insallah ama tek basina zor tabi.

Bende musmutlu pazarlar diliyorum. Evi toparlamaya basladim. Haftaiçi tasiniyorum. Ramazandan once biter insallah ama tek basina zor tabi.
Kolay gelsin canım. Tek başına çok zormus taşınmak uç hafta önce taşındı bende . iş güç derken hala daha yerleemedim bile. İstanbula geldik bugün arkadaşlar. Pazartesi eşime spermiogram yaptıracağız. Dua edin nolur kâğıtta sıfır görmek istemiyorum

Hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah .. istanbulda hangi doktora gideceksiniz

çok sağol canım.
rabbim güzl sonuçlar versin inşallah yükselme olmuştr. rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah.

avatar, Allah kolaylık versin canım. bende 2 ay once tasındım.hem çalış hem evi topla cok yorucu oldu benim için.
whiterose00, inş sonuclar cok iyi cıkar hayırlı haberlerini bekliyoruz.
şunu unutma sonuclar iyi olsada gebelik olusacagı kesin değil..Rabbim ol diyecek yoksa gerisi hikaye

bu arada yarın sabah eşim varikosel ameliyatı olacak.eşim için 1 fatiha okurmusunuz.şimdiden Allah razı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…