Erkek İnfertilitesi Sperm azlığı ile boğuşanlar buyrun beraber yol alalım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Sağ ol canım. Benim normal yolla gebe kalmam çok zor. Mikro enjeksiyon deneyecegiz uygun bi zamanda. Hayırlısı Allah tan

Merhaba kizlar netim bitmisti giremiyordum nihayet gelebildimm..
@Kelebekk47 gecmis olsun canim..
avatar33 kolay gelsin canim benimde dun eve bakmaya geldiler alacaklar begenmedi ama. Ramazanin ortasinda tasinirim kesin bu sanssizlikla bende..

Ne var ne yok gorusmeyeli kizlar cok ozledimmmm

Sağol tatlım. Bakalım artık haftaya tekrar Kontrolle gidecek eşim. Ameliyat kararı ozaman verilecek. Inşallah gider ayak olmaz ameliyat bu aralar herkesde vur şansizlik var .. bende ramazan ortası taşındım 2 yil önce ve bu ramazan ortası tayin belli olacakmış.. neyse vardır bir hayır Rabbim yardimcin olsun

zehrenur ve whiteroze Rabbim yardım etsin hayırlı sonuçlar nasib etsin inşallah.Amin

kusura bakmayın arkadaşlar kendimi toplayıp yazamadım

Hareket 4 den 14 çıkmış morfoloji ve sayıda olumlu bir gelişme yok. Aşılama için dahi yeterli değil tek şansımız mikroenjeksiyon .

Doktor araştırması yapıyoruz maddi durumumuz elverdiği vakitte başlayacağız inşallah. İnşallah sizde güzel gelişmeler olur.

kusura bakmayın arkadaşlar kendimi toplayıp yazamadım

Hareket 4 den 14 çıkmış morfoloji ve sayıda olumlu bir gelişme yok. Aşılama için dahi yeterli değil tek şansımız mikroenjeksiyon .
Hiz 4 ten 14 e nasıl yükseldi canım. İlaç kullandınız mi

Inşallah 1gün bizde Hamile kalırız
Işte kullandığımız takviye ve kürler...

R ruzgar90 ..........Tebrikler!!!....
●Keçib.kürü .Vemax. Bal badem karışımı .Kuruyemiş .Zeytinyağında Incir. Nohut .Sağlıklı beslenmeye dikkat!
merveeaydin ..Tebrikler!!!......
●L-arginin 1000mg. Quenzyma(Q10) .Keçib.Özü ve Keçib.pekmezi
●Arginmax women kendi kullandı

avatar33 ....şifa olması dileğiyle....
●Macun(metinbey). Evicap.

Yadee şifa olması dileğiyle
●Nohut .Isırganotu çayı .

Full of Love şifa olması dileğiyle..
●Keçib.kürü .Quenzima (Q10). Antioksidan formula. Balık yağı. L-arginin. Ginseng .Isırganotu çayı

Melkee .......şifa olması dileğiyle...
●Keçib.kürü .Çörekotu yağı ve Proxeed Plus .Arısütü-Bal-Polen karışımı .Zeytinyağında Incir
●Incir ve soğan suyu kendi kullanıyor

whiterose00 şifa olması dileğiyle..
●Keçib.kürü ve Çakşır karışımlı Pekmez Zeytinyağından İncir

ZehreNur .....şifa olması dileğiyle..
●Keçib.kürü .Zeytinyağında Incir .Pharmaton .ÇakŞırsuyu. keçib.özü

kelebek19 ..şifa olması dileğiyle....
●Proxeed Plus. Keçib. Pekmezi.

BHR84 ........şifa olması dileğiyle...
●Arginmax .Evitamin .Incir-ceviz. Trental. Keçi.Özü

muhas .........şifa olması dileğiyle...
●keçib.kürü .Iğde .Proxeed Plus .Evicap .Zeytinyağında Incir .çiğ Çerez

D denizz5 ...şifa olması dileğiyle......
●Keçib.Pekmezi .Havuç suyu .Bal-Polen karışımı .Nohut

87aa87 .....şifa olması dileğiyle........
●Emdoneks .IsırganotuÇayı. keçib. özü-suyu

*Listeye adını yazdırmak isteyen bana msj atsın*

Günaydın hanımlar..

Full of Love canını sıkma Allah Kerîm. Her Hayırda bir şer. Her şerde bir hayır vardır
mikro. derken nasıl bir işlem o bilemedim bide eşin ayrıntılı bir muayene olmuşmuydu canım? yükselme olmadığı için sayıda bence nedenin üstüne gidin masraf etmeden önce

Allah yardimciniz olsun dua edicem

öyle canım vardır bundada bir hayır. Mikro enjeksiyon yani tüp bebek. Tüp bebek demek istemiyorum çok garip geliyor bana o yüzden. Eşimde varikosel yok östrojen hormonu yüksek buda testesteronu baskılıyor.

öyle canım vardır bundada bir hayır. Mikro enjeksiyon yani tüp bebek. Tüp bebek demek istemiyorum çok garip geliyor bana o yüzden. Eşimde varikosel yok östrojen hormonu yüksek buda testesteronu baskılıyor.

Hmm peki östrojen hormonu indirmeyi çalıştiniz mi ? belki kısmetiniz tedavi ile gelir bilemem ama ben tedaviyi görmüş biri olarak gerçekten son çare olarak öneririm..
tedavi için nereyi düşünüyorsunuz?? Benim merkezden çok memnun kaldım ayriyeten doktorumuz çok anlayışlı ve gerçekten dinleyen biriydi. Tekrar yaptirsam onu tercih ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…