- 9 Ekim 2014
- 2.725
- 2.456
- 333
Sağ ol canım. Benim normal yolla gebe kalmam çok zor. Mikro enjeksiyon deneyecegiz uygun bi zamanda. Hayırlısı Allah tanavatar, Allah kolaylık versin canım. bende 2 ay once tasındım.hem çalış hem evi topla cok yorucu oldu benim için.
whiterose00, inş sonuclar cok iyi cıkar hayırlı haberlerini bekliyoruz.
şunu unutma sonuclar iyi olsada gebelik olusacagı kesin değil..Rabbim ol diyecek yoksa gerisi hikaye
bu arada yarın sabah eşim varikosel ameliyatı olacak.eşim için 1 fatiha okurmusunuz.şimdiden Allah razı olsun.
sağol canım bizim randevu temmuzun 7 sınde. sizinki ne zman.
Sağ ol canım. Benim normal yolla gebe kalmam çok zor. Mikro enjeksiyon deneyecegiz uygun bi zamanda. Hayırlısı Allah tan
Merhaba kizlar netim bitmisti giremiyordum nihayet gelebildimm..
@Kelebekk47 gecmis olsun canim..
avatar33 kolay gelsin canim benimde dun eve bakmaya geldiler alacaklar begenmedi ama. Ramazanin ortasinda tasinirim kesin bu sanssizlikla bende..
Ne var ne yok gorusmeyeli kizlar cok ozledimmmm
Amin canimzehrenur ve whiteroze Rabbim yardım etsin hayırlı sonuçlar nasib etsin inşallah.Amin
Rabbim yardımcımız olsun canım hepimizinDoktor araştırması yapıyoruz maddi durumumuz elverdiği vakitte başlayacağız inşallah. İnşallah sizde güzel gelişmeler olur.
Hiz 4 ten 14 e nasıl yükseldi canım. İlaç kullandınız mikusura bakmayın arkadaşlar kendimi toplayıp yazamadım
Hareket 4 den 14 çıkmış morfoloji ve sayıda olumlu bir gelişme yok. Aşılama için dahi yeterli değil tek şansımız mikroenjeksiyon .
Evet canim benim ailem orda olduğu için kalırım. Tüh iki gün once olsaydi ne güzel olurdu tanisrdk10temmuz:) sen Antalya dan gidecen dime? Bir iki gün kalacakmisiniz??
Allah yardimciniz olsun dua edicemavatar, Allah kolaylık versin canım. bende 2 ay once tasındım.hem çalış hem evi topla cok yorucu oldu benim için.
whiterose00, inş sonuclar cok iyi cıkar hayırlı haberlerini bekliyoruz.
şunu unutma sonuclar iyi olsada gebelik olusacagı kesin değil..Rabbim ol diyecek yoksa gerisi hikaye
bu arada yarın sabah eşim varikosel ameliyatı olacak.eşim için 1 fatiha okurmusunuz.şimdiden Allah razı olsun.
Günaydın hanımlar..
Full of Love canını sıkma Allah Kerîm. Her Hayırda bir şer. Her şerde bir hayır vardır
mikro. derken nasıl bir işlem o bilemedimbide eşin ayrıntılı bir muayene olmuşmuydu canım? yükselme olmadığı için sayıda bence nedenin üstüne gidin masraf etmeden önce
Hiz 4 ten 14 e nasıl yükseldi canım. İlaç kullandınız mi
öyle canım vardır bundada bir hayır. Mikro enjeksiyon yani tüp bebek. Tüp bebek demek istemiyorum çok garip geliyor bana o yüzden. Eşimde varikosel yok östrojen hormonu yüksek buda testesteronu baskılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?