Evet canim benim ailem orda olduğu için kalırım. Tüh iki gün once olsaydi ne güzel olurdu tanisrdk
Biz şimdilik hicbirsey kullanmiyoruZ canim. Eşim tekrar sigaraya basladi benimde canim birsey istemiyor.Kısmet valla.. belki başka bir yerde yan yana geliriz veya gelmişizdir..
Kıymet hemşire size bir şey dedi mi muayene ücreti , perhizli gelin ,eski tahlilsonuclari getirin vs.
ben artık bütün ümidimi buna bağladım bir sene içinde büyük bir fark olmazsa seneye bu zamanlar tüp bebek düşüncez..
Ben kaan Aydos'un sayfasında tavsiye ettiği şeyleri eşime verecem artık nohut ısırgan çayı taze portakal suyu nar suyu keçiboynuzu kürü .. böyle yani:)
Siz ne kullanıyorsunuz şimdi??
Biz şimdilik hicbirsey kullanmiyoruZ canim. Eşim tekrar sigaraya basladi benimde canim birsey istemiyor.
Kiymet hemşire raporlari istemedi ama 3 günlük perhiz le gelsin dedi. Zaten orda test yapip herseye sifirdan baslayacaklar.
muayne ucreti 400 lira dedi. Sanirim 250 lira filan daa laboratuvar da yapilacak haaar testi tutar. Sen ne olur ne olmaz bin lirayi gözden çıkar.
hayırlısı olsun canım. bende birkaç güne çıkıcam evden. sinir stres mafolduk. ne masraflı iş taşınmak yahuuu.Merhaba kizlar netim bitmisti giremiyordum nihayet gelebildimm..
@Kelebekk47 gecmis olsun canim..
avatar33 kolay gelsin canim benimde dun eve bakmaya geldiler alacaklar begenmedi ama. Ramazanin ortasinda tasinirim kesin bu sanssizlikla bende..
Ne var ne yok gorusmeyeli kizlar cok ozledimmmm
hakkınızda hayırlısı üzme kendini. rabbim bir kapıyı kapatır ötekini aççar. rabbim yuvalarımızı dört duvardan ibaret bırakmasın.kusura bakmayın arkadaşlar kendimi toplayıp yazamadım
Hareket 4 den 14 çıkmış morfoloji ve sayıda olumlu bir gelişme yok. Aşılama için dahi yeterli değil tek şansımız mikroenjeksiyon .
kızlar
rabbim bizi yalnızlıkla sınamasın. öyle zor ki hem de öyle zorki senin olmayanı koklamak sevmek. deterjan kokusu yerine yavrumu koklamak istiyorum. ona bez alayım, mama yapaym, güldürmek için şebeklik yapayım istiyorum. hani bazı bebekler annelerinin kucağından başkasına gidince dönüp anacığına bakar ya benim yavrumda beni tanısın istiyorum. beni görünce sevinen, karnı doyan,gülen, ağlayan bir bebek...başkalarının çöpe attığı ama benim bir gülüşüne dünyaları vereceğim bir bebek. akşamları onu kucağıma alıp babamıza kapıyı açmak. ne kadar zengin olursan ol kaşını gözünü gülüşünü senden alamayan bir bebeğin yoksa neye yarar.
selam arkadaşlar
bugün adetimin 3.günü dr.a gittim
ultrasonda sıkıntı yok sanırım bi sürü hormon tahlili ve yumurtalık rezervine bakmak için ayrı bir test istedi yaptıran varmı?
haftaya salıda hsg çeklicem (anestezili) randevu aldım
inşallah sorun çıkmaz..
23.gün gel smear alalım dedi bide yumurtalara bakçak sanırım ogün neden çağırırki başka?
ben sordum canım düzen labaratuvarına dna hasar testi 160 liraymış tabi muayene 400 tl inşallah allah yardımcımız olurBiz şimdilik hicbirsey kullanmiyoruZ canim. Eşim tekrar sigaraya basladi benimde canim birsey istemiyor.
Kiymet hemşire raporlari istemedi ama 3 günlük perhiz le gelsin dedi. Zaten orda test yapip herseye sifirdan baslayacaklar.
muayne ucreti 400 lira dedi. Sanirim 250 lira filan daa laboratuvar da yapilacak haaar testi tutar. Sen ne olur ne olmaz bin lirayi gözden çıkar.
ben sordum canım düzen labaratuvarına dna hasar testi 160 liraymış tabi muayene 400 tl inşallah allah yardımcımız olur
inşallah kelebek tam adamı düzeltiyoz derken Allah korusun başka bişey çıkmasın ..
her şerde bir hayır vardır arkadaşım öyle düşün ...
Inşallah mukafatimiz olur bebeklerimiZ SInavlarimiz cok çetin. Cok aratmasin Rabbim, kucagimizi boş birakmasin.Neler çıkıyor bu yolda karşımıza .. azo'lu günlere dönmek istemiyorumeşimin taş düşürmesi için verilen ilaçları Afedersiniz meniyi kurutu.. inana Biliyormusunuz bize aylar sonra randevu tarihi veriliyor ve o gün eşim fenalaşiyor.. buda yetmedi kaan hocaya gitmeye 3hafta kala Sperm menisi yok yok yok.. ben artık nasıl düşünüp davranacağimı bilmiyorum bi yanim hep eksik kalacaksa mücadele edecek güç vermesin Rabbim en azından tevekkül edip kaderimize razi olurduk ama içimizde bir hasret .. günden güne büyüyor
Allahım kapıları kapatan da açan da sensin bizlere bir umut ver salih evlat ver
İnternetim bitip kkden uzak kalinca delirecek gibi oldum surekli ayni seyi dusunuyordum yani bu olayi kimseyle konusamamak yada kimsenin seni anlamamasi o kadar kotu birsey ki. Ama yaklasik bi 10gundur falan yokdu galiba netim sonlara dogru bu olayi dusunmedigimi gordum surekli ayni seyi dusunmekde insani icinden cikilmaz bir hala surukluyo bunaltiyor surekli sinirli unutkan surekli basi agriyan kari koca hayatimiz bile kalmadi dogru duzgun surekli kavga ediyoruz
O kadar cok hersey ustuste geliyor ki valla canim ruhum hangisini kabullenecegini bilemiyor ve bende oyle savruluyorum ordan orayaa yalniz olmak zormusBu 'sorunla' yaşamayı öğrenhayatın bir parçası gibi gör mücadeleni, sadece ozaman kafan az da olsa 'daha' rahat olur. Hayatınızda diyer güzellikleri gör şükret.. elbet bazen ümitsizliğe düşüyoruz ama tekrar kalkmak da bit umut ışığı..
Çok da uzak kalma burdan
O kadar cok hersey ustuste geliyor ki valla canim ruhum hangisini kabullenecegini bilemiyor ve bende oyle savruluyorum ordan orayaa yalniz olmak zormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?