Erkek İnfertilitesi Sperm azlığı ile boğuşanlar buyrun beraber yol alalım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Oyle ama artik bazen biz gecinemiyoruz ondan Allah'im bize cocuk vermiyo diye dusunmekten kendimi alamiyorum bazen

Inşallah 1gün bizde Hamile kalırız
Işte kullandığımız takviye ve kürler...

R ruzgar90 .....
.....Tebrikler!!!....
●Keçib.kürü .Vemax. Bal badem karışımı .Kuruyemiş .Zeytinyağında Incir. Nohut .Sağlıklı beslenmeye dikkat!
merveeaydin
..Tebrikler!!!......
●L-arginin 1000mg. Quenzyma(Q10) .Keçib.Özü ve Keçib.pekmezi
●Arginmax women kendi kullandı

avatar33 ....şifa olması dileğiyle....
●Macun(metinbey). Evicap.

Yadee şifa olması dileğiyle
●Nohut .Isırganotu çayı .

Full of Love şifa olması dileğiyle..
●Keçib.kürü .Quenzima (Q10). Antioksidan formula. Balık yağı. L-arginin. Ginseng .Isırganotu çayı

Melkee .......şifa olması dileğiyle...
●Keçib.kürü .Çörekotu yağı ve Proxeed Plus .Arısütü-Bal-Polen karışımı .Zeytinyağında Incir
●Incir ve soğan suyu kendi kullanıyor

whiterose00 şifa olması dileğiyle..
●Keçib.kürü ve Çakşır karışımlı Pekmez Zeytinyağından İncir

ZehreNur .....şifa olması dileğiyle..
●Keçib.kürü .Zeytinyağında Incir .Pharmaton .ÇakŞırsuyu. keçib.özü

kelebek19 ..şifa olması dileğiyle....
●Proxeed Plus. Keçib. Pekmezi.

BHR84 ........şifa olması dileğiyle...
●Arginmax .Evitamin .Incir-ceviz. Trental. Keçi.Özü

muhas .........şifa olması dileğiyle...
●keçib.kürü .Iğde .Proxeed Plus .Evicap .Zeytinyağında Incir .çiğ Çerez

D denizz5 ...şifa olması dileğiyle......
●Keçib.Pekmezi .Havuç suyu .Bal-Polen karışımı .Nohut

87aa87 .....şifa olması dileğiyle........
●Emdoneks .IsırganotuÇayı. keçib. özü-suyu

*Listeye adını yazdırmak isteyen bana msj atsın*

Arkadaşlar moralim çok bozuk. Eşimin spermi 4 milyon çıktı. Hiz sıfır gene. 4 milyonun yarısı ölüymus ve kalanların yude 65 ini de kuyrukları sorunluymus. Kuyruğa bozan şeyin başı da bozabilecegi durumu varmış. Bir sonraki adette mikro enjeksiyon yapılacak ama çok korkuyorum. Yumurtayı dolleyen sperm çünkü. Kalitemiz kötü dua edin bizlere

canım bende cok isterdim adımı yazdırmayı ama biz bitkisel kür falan yapmıyoruz 4 yıllık evliyim ilaçta kullanmıyoruz herşeyi bıraktık

Üzülme canım. Şu mübarek ayda Rabbim sizlere bir ümit kapısı açar inşallah.. belki de hayırlısı mikro..

slm kızlar ben geldim hepinize hayırlı ramazanlar.
eşim ameliyat olsu (çift taraflı)çok sukur toparlanmaya başladı.dr ilaç yazmadı 3 ay sonra yeni semen testi yaptıracagız o sonuclara gorede dr ilaç yazakmış.
kelebekcim listeye sadece kb kürü yaz canım.

Hayırlı Ramazanlar canım..
geçmiş olsun inşallah 3 ay sonra güzel bir sunuc ile karşılaşırsınız ,belki de daha erken

Inşallah 1gün bizde Hamile kalırız
Işte kullandığımız takviye ve kürler...

R ruzgar90 ..........Tebrikler!!!....
●Keçib.kürü .Vemax. Bal badem karışımı .Kuruyemiş .Zeytinyağında Incir. Nohut .Sağlıklı beslenmeye dikkat!
merveeaydin ..Tebrikler!!!......
●L-arginin 1000mg. Quenzyma(Q10) .Keçib.Özü ve Keçib.pekmezi
●Arginmax women kendi kullandı

avatar33 ....şifa olması dileğiyle....
●Macun(metinbey). Evicap.

Yadee şifa olması dileğiyle
●Nohut .Isırganotu çayı .

Full of Love şifa olması dileğiyle..
●Keçib.kürü .Quenzima (Q10). Antioksidan formula. Balık yağı. L-arginin. Ginseng .Isırganotu çayı

Melkee .......şifa olması dileğiyle...
●Keçib.kürü .Çörekotu yağı ve Proxeed Plus .Arısütü-Bal-Polen karışımı .Zeytinyağında Incir
●Incir ve soğan suyu kendi kullanıyor

whiterose00 şifa olması dileğiyle..
●Keçib.kürü ve Çakşır karışımlı Pekmez Zeytinyağından İncir

ZehreNur .....şifa olması dileğiyle..
●Keçib.kürü

kelebek19 ..şifa olması dileğiyle....
●Proxeed Plus. Keçib. Pekmezi.

BHR84 ........şifa olması dileğiyle...
●Arginmax .Evitamin .Incir-ceviz. Trental. Keçi.Özü

muhas .........şifa olması dileğiyle...
●keçib.kürü .Iğde .Proxeed Plus .Evicap .Zeytinyağında Incir .çiğ Çerez

D denizz5 ...şifa olması dileğiyle......
●Keçib.Pekmezi .Havuç suyu .Bal-Polen karışımı .Nohut

87aa87 .....şifa olması dileğiyle........
●Emdoneks .IsırganotuÇayı. keçib. özü-suyu

havi1453 .... .......beklemede ............

*Listeye adını yazdırmak isteyen bana msj atsın*

Hayırlı Ramazanlar arkadaşlar bizimde esinle bazı problemlerinin var ben artik çocuk fikrinden uzaklastim önce onları çözmeye çalışcaz kendimi farklı şeylere yonelttim artik vakit geçirmek için inşallah bu mubarek ay hurmetine herkesin duası kabul olur

Hayırlı ramazanlar canım..
bazen uzaklaşmak en iyisi ,yinede inşallah hemen düzelir durumlar çünkü zaman akiyor .. kafanı nasıl bebek konusundan dağıtacaksin

Hayırlı ramazanlar canım..
bazen uzaklaşmak en iyisi ,yinede inşallah hemen düzelir durumlar çünkü zaman akiyor .. kafanı nasıl bebek konusundan dağıtacaksin
Şuan istemiyorum zaten içimden hic çocuk yapmak gelmiyor canm internet üzerinden mağaza açmayı düşünüyorum onla ilgilenecgm

havi1453 .... .......beklemede ............

*Listeye adını yazdırmak isteyen bana msj atsın*[/QUOTE]
canım teşekkürler benide listeye aldıgın için inşallah bu liste hepimize ugur getirir

Kaan beyin verdiği ilaçları yazarız olmasa:)
canım henüz ilaç falan vermedi dna hasar testi istedi eşim iş yerinden izin alıp yaptırcak zaten ankarada yasamıyoruz.ona göre ilaç verince yazarız canım listeye aldıgın için tekrar teşekkürler

arkadaşlar mesela kaan hocanın sayfasında klomen ve antioksidan tedevisi başlandı eşi 4. ayında dogal yoldan gebe kaldı yazıyo bu bahsedilen ilaçlar emodex Q10 vs sizce kaan hocaya gidene kadar eşim kullanmalı mı daha dna hasar testide yapılmadı cok mu acele ediyorum ama 4 yıllık bi hasret var

Merhaba kizlar
size su bir kac günde yasadiklarimi anlatmak istiyorum. Daha önce tasinacagimdan bahsetmiştim size. Ve rahmimde kurtajdan ötürü parca kaldigini onun yapistigini ve 4 aydir adet olamadigimi biliyorsunuZ. Bu kisa ozetti gel gelelim yaşadıklarıma.
kurtajimi vetup bebegimi yapan dr adet olamadigim icin tarlusal vermisti. On gun kullanacaksin dedi ve kullandım. Eğer adet olmazsan ilac bittikten bir hafta sonra hemen gel dedi. Meger bu ilac 6 gün kullanilirmis on gun degil. Bunu malesef basima gelenlerden sonra ogrendim. Evimin yarısını topladim yarisini da yarin toplarım dedim ve yattim. Ertesi gun siddetli kasik agrilariyla uyandım. Evet dedim sanirim artik adet oluyorum. Wc ye gittim. Gelen giden yok. Bu carsamba günü yasaniyor ve ben persembe tasiniyorum. Tabi ben o gün ha gecti he gececek diye bekliyorum. Ama malesefki her geçen dk artti sancilar. Tasindigim günün sabahi eşim beni hastaneye kaldirdi. Finikede ama malesef devletimin muhtesem kurumlari sorunumuzu anlatmamiza ragmen kan testi TEMİZ gelince birseyin yok deyip agri kesici yapti. Ben tam 6 saat siddetli kasık agrisi cektim. Ve yanimda kimse yoktu. Kocam ev taşıdı ben hastanede yalniz kaldim. Hastanede sancidan altima yaptim. allah kimseyi yalnizlikla sinamasin çok zordu. Ben sancidan Afedersiniz altima yaptim dr bana birseyin yok dedi. Annem bu arada ank unv. Bir prof. Ile görüşüp durumumu anlatmis. Dr hemen gelsin yarin ameliyata alayim demis. Eşim esyalari eve birakti beni ilk ucaklaa ankaraya yolladi.. dun sabah ameliyat oldum. Kurtajdan kalana parcalar alındı. Rahim yapisikligi acilmis ve siki durun bende ne varmış. Sok şok şok rahmimde perde varmış. Dr sagolsun onuda actik dedi. Bebegimin büyük ihtimalle bu nedenle ölmüş. O kadar üzüldüm ki size anlatamam. Birde dr bebegin kilodan ötürü de gelisememis ölmüş olabilir dedi. Bundan sonraki ilk planim belli zayiflamak. Ameliyattan cikar cikmaz adet olmaya basladim. Kan disari cikamayinca neredeyse patliyormus. Allah hepimizi iyi merhametli dr larla karşılaştırsin insallah.
Bir hafta ankarada annemlerde dinlenip evimi yerleştirmeye gidicem. Insallah artik hersey güzel olur.
Sevgiyle ve saglicakla kalin.

Canimmm çok geçmiş olsun Rabbim böyle bir şeyi asla kimseye yaşatmasin. Aylar sonra bebeğini de hatırlayıp üzülme .. inşallah bundan sonra daha DÜRÜST ve gerçekten HAKKIYLA işini yapan doktorlara emanet ederiz kendimizi..

Allah şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…