- 27 Aralık 2014
- 62
- 17
- 8
- 31
Mrb kizlar bizde de ayni sorun bn 21 esim 24 yasinda 6 ay once farkettik bi sorun oldugunu 1 yillik ewliyiz 22 milyon sperm ve 11 milyon konsantrasyon var ileri hizli %5 ileri yavas %25 morfoloji %55 cok sorun yasiyoruz esim psikolojik olarak bunu kaldiramadi kabullenemedi bi suru kur denedik keci boynuzu vitamin klomen eylul de test yenilenecek uroloji doktoru asilamaya bile gerek yok hapla duzeltirim dedi ama kadindogum uzmani da tup bebek dedi hemen olmaz dedi allah herkesin yardimcisi olsun elimizden bisey gelmiyor
amin cumlemize insallah ztn bn asla ona kur uygula demedim hep kendi aldi yapti israrda bulunmadim normalde pamuk gibi biri asla kalbimi kirmaz ama hastaneye gittigimizde her firsatta beni azarliyo bagiriyo garip birine donusuyo bn o anda asla sesimi yukseltmiyorum hep alttan aliyorum daha cok sinirleniyo hastaneden cikip ewimize gelince agliyo ozur diliyo uzuluyorum onun icin cok yiprandiHoşgeldin. Geçmiş olsun. Bence kadın doktoru dinleme. Bizde malesef ona.uyduk ve bilip bilmeden.tüp bebek denedik. Maddi manevi yıprandik. Yaşınız genç bence öncelikle eşin durumu kabulensin. Ona.yardimci ol onu her ne olursa sevdiğini belli et. Uzun bir süre bebek konusunu açmayin. Psikolojik olarak kabul edilmedikçe tedavi kür boşuna..
Sorunun kaynağını çözün önce. Belki değerlerde yükselme olur veya olmaz ama en azından denemiş olursunuz. Ve olan spermler daha sağlıklı olur o süreçte. Ozaman aşılama veya tüp bebek denersiniz. Ama bunlar da son çare olsun inşallah. Rabbim doğal.yolla hayırlı sağlıklı sahlih evlat nasip etsin
haklisin ona elimden gelen destegi gosteriyorum hadi o butun sikintisini bana bagirmaktan cikariyo ya bn napiyim inan ki son 6 ayda cok zayifladim allah hepimizin yardimcisi olsun buna da sukur bakalim rabbim gorelim neyler neylerse guzel eylercanım durumunuzda iç karartacak birşey yok ki neler var neler rabbim size de verir yaşınız daha erken.ya hiç bir tane bile spermi olmasaydı napcak tınız ? gerçekten bu konuda büyüklerin çenesini kapamak zor belki ama takmıycak sınız onları .. eşine sevgini hep göster sürprizler yap . psikolojiyle de alakalı streste etkiliyor düzeleceği varsa da eşin stresten düzelemez bu durumda büyük yük sende ..daha zamanınız var keyfinize bakın .
gururuna yediremiyor .. ya mesela şu internette yazışmalara yorumlara filan bakmıyormu kendi durumunun kötü olmadığını anlaması lazım .kendi sıkıntısına benzer kiişilerin yaşadıklarını okutmak gerek sakinleşmesi için . sana bağırıp çağırır çünkü sana karşıda mahcup ondan . sende kendini salma canım .allahım büyük size en daraldığınzda en çok arzuladığınızda mutlaka veriri sabırlı olun :)haklisin ona elimden gelen destegi gosteriyorum hadi o butun sikintisini bana bagirmaktan cikariyo ya bn napiyim inan ki son 6 ayda cok zayifladim allah hepimizin yardimcisi olsun buna da sukur bakalim rabbim gorelim neyler neylerse guzel eyler
bizimki 15 milyon sperm ileri hız %9 ileri yavaş % 10 yerinde hareket %18Mrb kizlar bizde de ayni sorun bn 21 esim 24 yasinda 6 ay once farkettik bi sorun oldugunu 1 yillik ewliyiz 22 milyon sperm ve 11 milyon konsantrasyon var ileri hizli %5 ileri yavas %25 morfoloji %55 cok sorun yasiyoruz esim psikolojik olarak bunu kaldiramadi kabullenemedi bi suru kur denedik keci boynuzu vitamin klomen eylul de test yenilenecek uroloji doktoru asilamaya bile gerek yok hapla duzeltirim dedi ama kadindogum uzmani da tup bebek dedi hemen olmaz dedi allah herkesin yardimcisi olsun elimizden bisey gelmiyor
Rabbim cumlemizin yardimcisi olsun insallah bigun byrdan hamilelik haberlerimizi duyurmak da nasip olur umitliyim her sey icin ama bazen de yoruluyorum umarim bnm le birlikte herkes bebek sahibi olur cok gecmeden ( aminnn )bizimki 15 milyon sperm ileri hız %9 ileri yavaş % 10 yerinde hareket %18
amin canım amin güzel ve içten dualarını rabbim kabul etsin ..Rabbim cumlemizin yardimcisi olsun insallah bigun byrdan hamilelik haberlerimizi duyurmak da nasip olur umitliyim her sey icin ama bazen de yoruluyorum umarim bnm le birlikte herkes bebek sahibi olur cok gecmeden ( aminnn )
aboowwww :) durum vahim :) geleceği varsa gelir canım gözünüzaydın şimdiden .Kizlarrrrr hele bi toplanin size bişey dicem
Bugun annem aradi. Kizim sana birsey dicem dedi. Kem kum etmeye basladi. Ama cekiniyorum falan diyo. Eyvah dedim yine para isteyecek. Siki durun geliyor. Kulaklariniza inanamayacaksiniz.
Sanirim ben hamileyim demez mi?bu arada annem 50 yasinda. 130 kilo. Bu ay adet olmadim dedi. Ruyamdada surekli birseyler yiyorum dedi. Kan testi vermiş daha cikmamis. Annemin iki tane torunu var.
Belki menapoza giriyorumdur diyo yaaaa. Annemin yumurta rezervi cok iyiydi. Bundan on yıl once dr a gittigimizdeanneme hic adet gormemissin sanki teyze demişti dr.
Suan acayip kiskandim annemi. Töbe yarabbim yaaaaaaa.
Hayirlisi ni versin rabbim insallah ama nasil olur. 50 yaş. 130 kilo. 2 torun kafayi yiycem.
Ablama soyleyememis. Ablam annemin yüzüne bile bakmaz.
Ayyyy ele güne ne deriz. Kocama bile nasil soylerim böyle birsey olursa dye. Dusunmekten bi hal oldum vallaa. Benim herif kesin bunalima girer. Babam 52 yasinda tekrar baba olursa.ooofff offffaboowwww :) durum vahim :) geleceği varsa gelir canım gözünüzaydın şimdiden .
Yok canim herkesin sonuçlarını girmişler bi anneminkini girmemisler. Töbe töbe rabbim siniyor bizi. Yarin ogrenicez insallah.avatar33 ne oldu çıktı mı sonuç
üzülmeyin canım siz elinizden gelen çabayı gösterin yeterki rabbim bi şekilde verir . padişah macunu bende duydum ama bu ay öakşır proxceed havuç ve keçiboynuzu kürünü yaptığım için almadım ağır gelir eşime havada bizim burda çok sıcak umarım diğer aya değerlerimz iyi olurda almam .. macunu kadınlar klubünde duydum bende baya etkiliymiş inşallah bunda şifa bulursunuz. manisa mesir macunuda var bide onu araştır .Kizlar bizim sayı düşük çıktı resim atamadim .geven sefer ml de 18 milyondu busfrr ml de 5 milyona düşmüş moralimiz bozuk esiminde bnmde padişah macunu diye bsy varmış ahmet marankinin sanırım ondan yaptrcm eşimn amca oglununda hiç sperm yokmstu bu maçından sonra 108 milyona cikms ve esi hamile şimdi bizde bi deniycez bnde rahim filmi cektrcm insallh olur hakkimzda hayirliysa
Ooo cok düşmüş canim ya. Varikosel mi var acaba. Bende mi o macundan alsam kocama.Kizlar bizim sayı düşük çıktı resim atamadim .geven sefer ml de 18 milyondu busfrr ml de 5 milyona düşmüş moralimiz bozuk esiminde bnmde padişah macunu diye bsy varmış ahmet marankinin sanırım ondan yaptrcm eşimn amca oglununda hiç sperm yokmstu bu maçından sonra 108 milyona cikms ve esi hamile şimdi bizde bi deniycez bnde rahim filmi cektrcm insallh olur hakkimzda hayirliysa
Bilmiyorum ki canım insanda olabilir bidaha gidelim.doktora diyorum gtmek istemiyor esim ne yapicam bilmiyorumA
Ooo cok düşmüş canim ya. Varikosel mi var acaba. Bende mi o macundan alsam kocama.
Yok canim herkesin sonuçlarını girmişler bi anneminkini girmemisler. Töbe töbe rabbim siniyor bizi. Yarin ogrenicez insallah.
Kizlar bizim sayı düşük çıktı resim atamadim .geven sefer ml de 18 milyondu busfrr ml de 5 milyona düşmüş moralimiz bozuk esiminde bnmde padişah macunu diye bsy varmış ahmet marankinin sanırım ondan yaptrcm eşimn amca oglununda hiç sperm yokmstu bu maçından sonra 108 milyona cikms ve esi hamile şimdi bizde bi deniycez bnde rahim filmi cektrcm insallh olur hakkimzda hayirliysa
üzülmeyin canım siz elinizden gelen çabayı gösterin yeterki rabbim bi şekilde verir . padişah macunu bende duydum ama bu ay öakşır proxceed havuç ve keçiboynuzu kürünü yaptığım için almadım ağır gelir eşime havada bizim burda çok sıcak umarım diğer aya değerlerimz iyi olurda almam .. macunu kadınlar klubünde duydum bende baya etkiliymiş inşallah bunda şifa bulursunuz. manisa mesir macunuda var bide onu araştır .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?