Erkek İnfertilitesi Sperm azlığı ile boğuşanlar buyrun beraber yol alalım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlarrr. test negatif çıkmış. menapoza girecek sanırım. içimiz rahatladı. rabbim herşeyi zamanında versin.

Amin. Annen üzülmüş mü acaba
Benim.anneme 43 yaşında gebe kaldı önce şoka girmiiştik ama sonra heyecanla bebeği beklemeye başladık malesef 4 aylıken düşük oldu..

Muhtemeln 1ay sonra vefck test esim hiç konuşmuyor konuyla.ilgili bnde sinirlendim.kendi bildiğim gibi yap dedim kendine gore plan yapıyor işte olumlu olumsuz bi değişik olursa yazarım inşallah Allah hepimize nasip etsin o duyguyu

Amin. Annen üzülmüş mü acaba
Benim.anneme 43 yaşında gebe kaldı önce şoka girmiiştik ama sonra heyecanla bebeği beklemeye başladık malesef 4 aylıken düşük oldu..
Yok canım uzulmedi. Hatta hamile olmadigi icin sevindi. Annem cok kilolu doguramazdi. Sagligi tehlikye girerdi. Neyseeee bi şok atlattik ki hic sorma.
Bu arada dün ablami aradimmm. Abla olacaksin herhalde gözün aydin dedim. Kizdan epey bi muddet ses gelmedi. Dondu kaldi. :)

Hayirlisi inşallah. Sizde kaan beye mi gitseniz? En azından düzenli bir tedavi olur ve senin kafan çok daha rahat inan.

Hayirlisi ya kısmete varsa yoksa da baş üstünde ..

Kız eşin kaan beye gidebilecek mi belli oldu mu?? Ayarlayın şunu da artık yola girsin tedavi.
Adet oluyormusun artık düzenli???

Hayirlisi ya kısmete oksa da baş üstünde ..

Kız eşin kaan beye gidebilecek mi belli oldu mu?? Ayarlayın şunu da artık yola girsin tedavi.
Adet oluyormusun artık düzenli???
Gidemeyecek canim ayin 15 ine randevu almıştık biliyorsun ama isten ötürü çıkamıyor.
Ameliyatin üstünden 2 aydan fazla gecti ama yok yine adet olmuyorum. Kurban bayramina kadar bekliycem ondan sonra bakicam bi caresine cnm.

Adet olunca bir türlü olmayınca bin türlü Stress

Valla öyle. Sen ne yparsin kuşum. Uzun zamandir sormadim halini hatrini. Nasil gidiyor hayat. Yozgat da hava serinledi mi

Geceleri serin Allahtan onun dışında eriyoruz..
Iyiyim elhamdullilah. Önümüzdeki değil ondan sonraki adetimde inşallah yumurta takibi için doktora gidecem. Değerler az da olsa belki iyileşmiştir umuduyla. Çalışmaya girecez
Önümüzdeki ayin ilk haftasında ankaraya gidecez, eşimden genarta test istedi kaan hoca. Sabah onu halledip aksama kadar Felekten bir gün calalım dedik. Öyle bir plan yaptık kafamız şimdiden rahatlama moduna girdi

Senin adet olmadığın için çok.Üzgünüm çok zor bir durum bir taraftan eş bir taraftan kendin .. dikkat et kendine iyileşmeye bak.. soğan suyu yaptın mi sen

soğan suyu yapmak istiyorum ama öyle kafana göre başlayamıyormuşsun. adet sonrası başlanması gerekiyormuş ama olamaddığım için başlayamadım. sence başlasam mı?

soğan suyu yapmak istiyorum ama öyle kafana göre başlayamıyormuşsun. adet sonrası başlanması gerekiyormuş ama olamaddığım için başlayamadım. sence başlasam mı?

Ay bilemedim ki. Ama adet söktürücü yerine yapılmıyor mu zaten soğan suyu.. zararı olmaz bence

merhabalar eşim bu gün test yaptı sperm sayısı 5 milyon
hızlı doğrusal hareket %5
yavaş doğrusal hareket %56
yerinde hareketli %9
hareketsiz %30
cuma günü testi yorumlatıcaz doktora ama burda biraz araştırdım direkt tüp bebek denir falan yazıyor üzüldüm ya bende de adet düzensizliği var
Birde siz yorumlayın bilgisi olanalar bana bişey desin moralsizim

Moralini hiç bozma. Elhamdullilah sayınız var ve hareketlilik de var az da olsa. Evet direk tüp bebeğe yönlendirler sizi .. bence esin muayene olsun Varikosel var mı yok mu bakilsin. Ona göre ameliyat olur esin veya ilaç tedavisi ile bir süre doğal yolla denersiniz olmadı en son çare tüp bebek olsun canım. Sakın bizim yaptigimiz hataya siz düşmeyin..

Bize de asla olmaz vs dediler hata eşimde Sperm yoktu ameliyat ile Sperm alınıp tüp bebek yapılacaktı. Şükür ki son örnekte Sperm bulundu ve öyle yaptık tüp bebeği. Şimdiki aklım olsaydı asla girişmezdim tüp bebeğe..

Meraba arkdslar bn hala adet olmadım salı günü üniversitede bi profosire gidecgm yeni bi tedaviye baslayacgz esimde bal havuç kecinoynuzu fln yemeye dvm ediyor

Meraba arkdslar bn hala adet olmadım salı günü üniversitede bi profosire gidecgm yeni bi tedaviye baslayacgz esimde bal havuç kecinoynuzu fln yemeye dvm ediyor

Hayırlı olsun şimdiden yeni tedavi inşallah vesile olur.

selam kızlar
eşim yarın test yaptıracak dua edin sonuclar iyi cıksın.varikosel ameliyatı olmustu eşim.ins sayımız yukselmiştir çok heyecanlıyım
bu arada bende agnucaston hayıt ilacı içmeye basladım boş durmiyim diye ins vesile olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…