Erkek İnfertilitesi Sperm azlığı ile boğuşanlar buyrun beraber yol alalım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
O gitmeyince bnmde gidesim gelmiyor eskisi gibi adetlerimin arası çok uzunda değil artık bu sefer kendiliğinden oldum izin aldı hmn memlekete gtti kalıp doktora gidebilirsin bnde izinliydm şimdi izinler iptal döndü ama açılınca geri gitcek sadece istiyorum dmkle olmuyor bnde yoruldm artık gidesim gelmiyor

Anlıyorum seni. Herkes nerdeyse bu dönemden geçiyor. Inşallah eşin en kisa zamanda daha istekli olur ve üstünde ki tembelliği atar.. sabır canım.
Bizim de izler kapalı ,açılır diye haberiniz olursa bana da haber edermisin

Tamam Cnm ederim karşı komsumla abim vr polis onlrdn haberim olur

Haber et hasar ne kadar çıktı .. Kaan beye niye tedavi olmuyorsunuz

Canım biz dna testi yaptırdık dna hasar testi değil.

geçen yıl kaan hocaya mail ile ulaşıp önerdiği ilaçları kullanmıştık fakat bize fayda sağlamadı o yüzden direk tedavi düşünüyoruz beklemek istemiyoruz.

Anladım canım. Tatil de yaratmıştır inşallah nereye gittiniz

KIZLARR SELAMM. BAKIN 25 MAYISTA BURAYA YAZMIŞTIM, 5 ML SPERM SAYISI, DR TUP BEBEK DEDİ VE BİZDE KURLERE BAŞLAMIŞTIK. GERÇEKTEN ÇOK AMA ÇOK UMUTLUYDUM. 1 AY BOYUNCA DUZENLİ Bİ ŞEKİLDE KEÇİBOYNUZU, ÇAKŞIR, BAL KARIŞIMI, HERGUN MUZ+DOMATES+HAVUÇ ve GUNDE 3 TANE ARGINMAX KULLANDI EŞİMM VEE TAAAAMMM 1 AY SONRA HAMİLE KALDIĞIMI OĞRENDİMM. HİÇÇ BEKLEMİYODUMM AMA ÇOKK DUA ETTİMM. UMUDUNUZU ASLLAA KAYBETMEYİNN. KEÇİBOYNUZU KURLERİNİ OKUDUM ,YA ŞAFİİ DEDİM VE ÇOK DUZNLİ Bİ ŞEKİLDE EŞİME HİZMET ETTİM , KARŞILIĞIINI 1 AY SONUNDA ALDIMM. BURAYA YAZIYORUM ÇIUNKU 2 KERE KİMYASAL GECİRDİMM. ŞİMDİ 9 HAFTALIK HAMİLEYİM. DARISII TÜMM İSTEYENLERE İNŞALLAH..

Hayırlı olsun canım. Bildim seni:) buraya yazıp ümit olduğun için teşekkür ederim

maşallah canım. allah sana hayırlı sağlıklı şekilde kucağına almak nasip etsin. darısı başımıza.

kızlar bu sefer farklı bir yol izliycez. dün gittim çinko tablet aldım. bugünde solgarın q10 unu aldım. bi süre de buları deneyelim nolcekkkkkkk. :)

kızlar bu sefer farklı bir yol izliycez. dün gittim çinko tablet aldım. bugünde solgarın q10 unu aldım. bi süre de buları deneyelim nolcekkkkkkk. :)

Kullan kız nolcekk. Adamlar artık sapasağlam bizleri mezara koyar üstüne 20 sene yaşarlar valla .. Atom gibi oldular sayemizde.

Sizin randevu eylüldü deme?

Kullan kız nolcekk. Adamlar artık sapasağlam bizleri mezara koyar üstüne 20 sene yaşarlar valla .. Atom gibi oldular sayemizde.

Sizin randevu eylüldü deme?
Valla öyle olacaklar. Hayatimin hicbir döneminde bu kadar bakım yapmadım kendime.
Ay biz yine gidemiycez bu kaan hocaya aammaannnnn. Yine musait değil benimki. Var bundada bir hayir.siz ne yapiosunuz ilaclara devam mi değişiklik var mi

Kızlar mraba esim.bugün test verdi yine pek anlamadım ama sanırım sayı düşmüş resmini koysam bakarmisnz bi

Niye gidemiyorsunuz kız. Ayarlamaya çalış gerekirse eşin yalnız gitsin. Valla kafam bi rahat ki eşim ilaçlarını alıyor bende yediklerine dikkat ediyorum .. zamanı geldiğinde tahlil yapıp kaan hocaya göndericez. Sanki Bebek sorunu ile mücadele etmiyoruz. Kocaman bir yük kalktı.

Ay sonu gibi ankaraya genarta tahlil için çağırdığı kaan hoca. Yani ilaçlar bitince. Ona göre tedaviye devam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…