O gitmeyince bnmde gidesim gelmiyor eskisi gibi adetlerimin arası çok uzunda değil artık bu sefer kendiliğinden oldum izin aldı hmn memlekete gtti kalıp doktora gidebilirsin bnde izinliydm şimdi izinler iptal döndü ama açılınca geri gitcek sadece istiyorum dmkle olmuyor bnde yoruldm artık gidesim gelmiyorÖyle deme kız herkesin bir umutsuz dönemi var ..kelebek19 sende toparlan canım eşine burdan gerekirse hikayeler oku .. sizin durumunuzda olmak isteyen kaç kişi var halbuki bizim rüyamizda bile görmeyecek kadar yüksek olan değerler sizde var 'maşallah'.
Derdimiz büyük olsa da ondan büyük Rabbimiz var elhamdullilah
O gitmeyince bnmde gidesim gelmiyor eskisi gibi adetlerimin arası çok uzunda değil artık bu sefer kendiliğinden oldum izin aldı hmn memlekete gtti kalıp doktora gidebilirsin bnde izinliydm şimdi izinler iptal döndü ama açılınca geri gitcek sadece istiyorum dmkle olmuyor bnde yoruldm artık gidesim gelmiyor
Tamam Cnm ederim karşı komsumla abim vr polis onlrdn haberim olurAnlıyorum seni. Herkes nerdeyse bu dönemden geçiyor. Inşallah eşin en kisa zamanda daha istekli olur ve üstünde ki tembelliği atar.. sabır canım.
Bizim de izler kapalı ,açılır diye haberiniz olursa bana da haber edermisin
takvimin pek yakışmış:)tebrik ederim canım sağlıkla kucağına alırsın inşaallah.bizede dua et.Sağ ol canım.
Darisi isteyen herkese olsun
Haber et hasar ne kadar çıktı .. Kaan beye niye tedavi olmuyorsunuz
Full of Love nerelerdesin cnm özlettin.
Canım biz dna testi yaptırdık dna hasar testi değil.
geçen yıl kaan hocaya mail ile ulaşıp önerdiği ilaçları kullanmıştık fakat bize fayda sağlamadı o yüzden direk tedavi düşünüyoruz beklemek istemiyoruz.
Kızlar bizde dun kurlere başladık. keçiboyunuzu havuç bal karışımları. Eşimin sprem sayısı 5 milyon hareketleri herşeyi çok iyi. Bu kurlerle sperm sayısını gerçkten yukseltebilirmiyiz. Ben çok umutluyum. doktor 5 ml gorunce direkt tup bebek dedi, şaşırdım. Hiç mi tıpta ilacı caresi yok. Yada ozel hastenelerin işimi bu, para için direkt tup bebek dıyolar. Kurleri 1 ay deneyip yine test yaptırcaz. inşalah çoğalmş olur , buda bize moral olur
KIZLARR SELAMM. BAKIN 25 MAYISTA BURAYA YAZMIŞTIM, 5 ML SPERM SAYISI, DR TUP BEBEK DEDİ VE BİZDE KURLERE BAŞLAMIŞTIK. GERÇEKTEN ÇOK AMA ÇOK UMUTLUYDUM. 1 AY BOYUNCA DUZENLİ Bİ ŞEKİLDE KEÇİBOYNUZU, ÇAKŞIR, BAL KARIŞIMI, HERGUN MUZ+DOMATES+HAVUÇ ve GUNDE 3 TANE ARGINMAX KULLANDI EŞİMM VEE TAAAAMMM 1 AY SONRA HAMİLE KALDIĞIMI OĞRENDİMM. HİÇÇ BEKLEMİYODUMM AMA ÇOKK DUA ETTİMM. UMUDUNUZU ASLLAA KAYBETMEYİNN. KEÇİBOYNUZU KURLERİNİ OKUDUM ,YA ŞAFİİ DEDİM VE ÇOK DUZNLİ Bİ ŞEKİLDE EŞİME HİZMET ETTİM , KARŞILIĞIINI 1 AY SONUNDA ALDIMM. BURAYA YAZIYORUM ÇIUNKU 2 KERE KİMYASAL GECİRDİMM. ŞİMDİ 9 HAFTALIK HAMİLEYİM. DARISII TÜMM İSTEYENLERE İNŞALLAH..
KIZLARR SELAMM. BAKIN 25 MAYISTA BURAYA YAZMIŞTIM, 5 ML SPERM SAYISI, DR TUP BEBEK DEDİ VE BİZDE KURLERE BAŞLAMIŞTIK. GERÇEKTEN ÇOK AMA ÇOK UMUTLUYDUM. 1 AY BOYUNCA DUZENLİ Bİ ŞEKİLDE KEÇİBOYNUZU, ÇAKŞIR, BAL KARIŞIMI, HERGUN MUZ+DOMATES+HAVUÇ ve GUNDE 3 TANE ARGINMAX KULLANDI EŞİMM VEE TAAAAMMM 1 AY SONRA HAMİLE KALDIĞIMI OĞRENDİMM. HİÇÇ BEKLEMİYODUMM AMA ÇOKK DUA ETTİMM. UMUDUNUZU ASLLAA KAYBETMEYİNN. KEÇİBOYNUZU KURLERİNİ OKUDUM ,YA ŞAFİİ DEDİM VE ÇOK DUZNLİ Bİ ŞEKİLDE EŞİME HİZMET ETTİM , KARŞILIĞIINI 1 AY SONUNDA ALDIMM. BURAYA YAZIYORUM ÇIUNKU 2 KERE KİMYASAL GECİRDİMM. ŞİMDİ 9 HAFTALIK HAMİLEYİM. DARISII TÜMM İSTEYENLERE İNŞALLAH..
maşallah canım. allah sana hayırlı sağlıklı şekilde kucağına almak nasip etsin. darısı başımıza.KIZLARR SELAMM. BAKIN 25 MAYISTA BURAYA YAZMIŞTIM, 5 ML SPERM SAYISI, DR TUP BEBEK DEDİ VE BİZDE KURLERE BAŞLAMIŞTIK. GERÇEKTEN ÇOK AMA ÇOK UMUTLUYDUM. 1 AY BOYUNCA DUZENLİ Bİ ŞEKİLDE KEÇİBOYNUZU, ÇAKŞIR, BAL KARIŞIMI, HERGUN MUZ+DOMATES+HAVUÇ ve GUNDE 3 TANE ARGINMAX KULLANDI EŞİMM VEE TAAAAMMM 1 AY SONRA HAMİLE KALDIĞIMI OĞRENDİMM. HİÇÇ BEKLEMİYODUMM AMA ÇOKK DUA ETTİMM. UMUDUNUZU ASLLAA KAYBETMEYİNN. KEÇİBOYNUZU KURLERİNİ OKUDUM ,YA ŞAFİİ DEDİM VE ÇOK DUZNLİ Bİ ŞEKİLDE EŞİME HİZMET ETTİM , KARŞILIĞIINI 1 AY SONUNDA ALDIMM. BURAYA YAZIYORUM ÇIUNKU 2 KERE KİMYASAL GECİRDİMM. ŞİMDİ 9 HAFTALIK HAMİLEYİM. DARISII TÜMM İSTEYENLERE İNŞALLAH..
kızlar bu sefer farklı bir yol izliycez. dün gittim çinko tablet aldım. bugünde solgarın q10 unu aldım. bi süre de buları deneyelim nolcekkkkkkk. :)
Valla öyle olacaklar. Hayatimin hicbir döneminde bu kadar bakım yapmadım kendime.Kullan kız nolcekk.Adamlar artık sapasağlam bizleri mezara koyar üstüne 20 sene yaşarlar valla .. Atom gibi oldular sayemizde.
Sizin randevu eylüldü deme?
bu nedir yaaa ... ilk evlendiğimiz günlere döndük :) vallaha evi b..k götürüyo sadece o işle meşgülüm bu kadar olur yani hemde bu sıcakta :)O
Oh maşallah canim. Aslinda bana 1 ay dokunmasa niye dokunmadin demem gayet memnun olurumama cocuk icin katlaniyorum. Darısı basimiza diyeyim.:)
bu nedir yaaa ... ilk evlendiğimiz günlere döndük :) vallaha evi b..k götürüyo sadece o işle meşgülüm bu kadar olur yani hemde bu sıcakta :)
Kızlar mraba esim.bugün test verdi yine pek anlamadım ama sanırım sayı düşmüş resmini koysam bakarmisnz bi
hepsi çakşırın yüzünden :)Kızlar mraba esim.bugün test verdi yine pek anlamadım ama sanırım sayı düşmüş resmini koysam bakarmisnz bi
Valla öyle olacaklar. Hayatimin hicbir döneminde bu kadar bakım yapmadım kendime.
Ay biz yine gidemiycez bu kaan hocaya aammaannnnn. Yine musait değil benimki. Var bundada bir hayir.siz ne yapiosunuz ilaclara devam mi değişiklik var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?