Hasar kac cikmis canımSlm kızlar. Umarım iyisiniz.avatar33 Full of Love @denizz5 whiterose00 durumlarınız nasıl neler yapıyorsunuz görüşmeyeli..
Sonuç geldi ve kaan hoca da sonucu değerlendirdi. Bize gün aşırı klomen yarım. Ve teatrio yazdı inşallah yarın dan itibaren 1 ay kullanacak eşim. 1ayin sonunda kaan bey genarta gidip test yaptirmamizi istiyor. Heralde ona göre ilaç dozu yükseltir veya azaltır artık. Çok mutluyum düzenli ve yormayan bir tedavi içine girdiğimiz için ..
inşallah vesile olur :)
Kız Kaan hocaya gitmeyemi karar verdin hayırlı olsun randevu bile almişin herşey gönlünce olsuncanım ben evimi taşıdım çok yorgunum. tedavimizi biraktik kaan hocaya gideceğiz Allah izin verirse canım 3 kasıma randevumuz var
mrb bende 5 yildir evliyim.bebek icin ugrasiyorum.fransada yasiyorum.bir sorum olacak size.Benim Hikayem geçen Mart başladı, benim tahliller temiz çıkınca eşim spermiogram testi yaptırdı. Ve büyük yıkım ozaman başlamıştı. Bütün sonuçlar koca bir '0' !! Insanin başına gelmeyince anlamıyor bilmiyor o durumu.. o anı.
Doktor tabi tüp bebek önerdi bi kaç test daha yapıldı ve malesef değişen hiç bir şey yoktu.
05.06.2014 yumurta toplama günü ve doktor eşimi mikro tese için çağırdı .. bEnde yumurta toplama için bekliyorum. 20 dk geçmedi eşim geri döndü. Meğerse o gün verdiği spermiogram testinde sayımız 0.100bin olmuştu. Ve sadece 1 hafta doğal çilek yedirdim eşime bu testen önce!!!!
2tane kaliteli 5.gün embriyo transfer edildi ,malesef test günü gelmeden adet oldum. Herşeyin hayırlısı dedik ,daha önce hiç araştırmadan başlamıştık o yüzden bu sefer doğal kür takviyeler denemeye karar verdik ...
Annem yurtdışından sağ olsun
argi ,aloe 2go , bee propolis, balık yağı ,arı sütü ve vitolize diye doğal takviye ve damar açıcı vitaminler yolladı malesef bir ay yeti bu ilaçlar. Ve gümrükte çok sorun yaşadık diye tekrar isteyemedik. Bir ay kullanımdan sonra sonuç 1mil. oldu.
Bu sefer kendimiz kolları sıvadık ve Ahmet Maranki nin ballı karışımıni yaptık. Doğal bal pahalı olduğu için 3 kilo değil de 1 kilo ya böldük malzemeleri ve bir ay eşim bunu sabah akşam yedi. Yanına keçiboynuzu kürü her akşam. Propolis ve arı sütü hapları da aldı. Ve bir aylık kullanım sonrasi sonuç 4mil. ... küçük bir sayı ama bizim için kocaman bir umut doğdu!!!
Kaynanam o ara gelmişti ve durumu biliyordu. Köyden hazırlatığı bi karışım getirdi 3 kilo tam 73 gün yedi onu eşim. Onun yanına ben 25gün havuç kürü ,25gün incir kürü ve bugüne kadar keçiboynuzu kürü verdim eşime. Bunları tek tek içti ve ara sıra 1 2 haftalik ara veriyorduk. Dün 93gün sonra ki ilk testimiz sonuç 2mil!!!!
Yine tevekkül yine sabır abidesi içine büründük bi kaç gün önce arginmax men sipariş ettik onun gelmesini bekliyorum ve onun bitirdiğimiz an tekrar test yaptıracak eşim.yanına sadece keçiboynuzu kürü verecem. Yine bir değişiklik yoksa tüp bebeğe yelken açacağız ... Üzgünüm çünkü emeklerimiz ümitlerimiz yerle bir oldu ...
Sizin yorumlarınızı ve adım adım çizdiğiniz yollu paylaşmanızı isterim. Birbirimize destek olalım. Umut olalım.
canım ben evimi taşıdım çok yorgunum. tedavimizi biraktik kaan hocaya gideceğiz Allah izin verirse canım 3 kasıma randevumuz var
Hasar kac cikmis canım
mrb bende 5 yildir evliyim.bebek icin ugrasiyorum.fransada yasiyorum.bir sorum olacak size.
anneniz hangi ulkede? yolladigi ilaclari nerden temin etmis ve yabanci isimleri neler? yazarsaniz sevinirim.
Gozunaydin canım hayırlı olsunKızlar bugün transferimin 9.günü ve degerim 111 çıktı :) iki gün sonra tekrarlanacak
AYY kelebek azmış canım hasar. inşallah hemmencik düzelir kocacın.%22 ortalardaymiş dedi kaan hoca.
AYY kelebek azmış canım hasar. inşallah hemmencik düzelir kocacın.
bizim tedavi gelmez anacımm yine gidemeyek sanırım.Insallah:) sizin randevu hemen gelir de sözde tedaviye başlarsınız
bende muıtsuzum bazen bana da olmayacak gibi geliyo. vardır rabbimin bir biliği deyip susuyorum.napcaz biz boyleeee ...Nasilsinz kızlar ben bu aralar çok umutsuzum hiç olmayacak gibi geliyor yine esim kaç ay oldu hala tahlil.vermiyo bahane üretiyor bnde onun sonucuna gore doktora gtcektim artık bende gitmek istemiyorum napicaz bilmiyorum
Teşekkürler cnm eczaneye sorayim.olmazsa almanyada yengem var ona söyleyeyim arastirsin.eczanelerde bulabilir degilmi?Hoşgeldin canım. Almanyadan geldi ilaçlar. Forever markası. Omg3 balık yağı. Vitolize. Argi+ .bee propolis .aloe 2go. Hepsi gıda takviyesi olarak satılıyor..
Ya bütün erkekler ayniymis demekki.bende benimki tuhaf saniyordum. Bende yoruldum söylemekten ve tartismaktan.Rabbim daha iyisini bilir ama bazen canima tak ediyor yalvarıyorum sorun bende olsa bıçak altına yatmaya raziyim da işte gelde anlat millete.nasıl baş etsek bunlarla.Nasilsinz kızlar ben bu aralar çok umutsuzum hiç olmayacak gibi geliyor yine esim kaç ay oldu hala tahlil.vermiyo bahane üretiyor bnde onun sonucuna gore doktora gtcektim artık bende gitmek istemiyorum napicaz bilmiyorum
Canım benim ben bu ara bitkiselleri ara kaldırdım küçük te olsa bir tatil yaptık geldik. Dna testi sonucumuz çıkmış ama gidemedik henüz almaya mail ilede göndermiyorlar. Merkez arayışındayız bir kaç aya tedavi düşünüyoruz inşallah.Slm kızlar. Umarım iyisiniz.avatar33 Full of Love @denizz5 whiterose00 durumlarınız nasıl neler yapıyorsunuz görüşmeyeli..
Sonuç geldi ve kaan hoca da sonucu değerlendirdi. Bize gün aşırı klomen yarım. Ve teatrio yazdı inşallah yarın dan itibaren 1 ay kullanacak eşim. 1ayin sonunda kaan bey genarta gidip test yaptirmamizi istiyor. Heralde ona göre ilaç dozu yükseltir veya azaltır artık. Çok mutluyum düzenli ve yormayan bir tedavi içine girdiğimiz için ..
inşallah vesile olur :)
Kızlar bugün transferimin 9.günü ve degerim 111 çıktı :) iki gün sonra tekrarlanacak
Sağ ol canım.
maaşallah canım Rabbim nazardan saklasın kat be kat artsın değerin inşallah. Çok sevidim darsı bekleyen isteyen herkese olsun inşallah.
bizim tedavi gelmez anacımm yine gidemeyek sanırım.
Canım benim ben bu ara bitkiselleri ara kaldırdım küçük te olsa bir tatil yaptık geldik. Dna testi sonucumuz çıkmış ama gidemedik henüz almaya mail ilede göndermiyorlar. Merkez arayışındayız bir kaç aya tedavi düşünüyoruz inşallah.
kelebekcimcnm çok sevindim sakin ce sürüyor tedaviniz bitkiseller çaylar vs. çok yoruyor insanı. Allahım nasip etsin inşallah hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?