Erkek İnfertilitesi Sperm azlığı ile boğuşanlar buyrun beraber yol alalım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hasar kac cikmis canım

canım ben evimi taşıdım çok yorgunum. tedavimizi biraktik kaan hocaya gideceğiz Allah izin verirse canım 3 kasıma randevumuz var
Kız Kaan hocaya gitmeyemi karar verdin hayırlı olsun randevu bile almişin herşey gönlünce olsun

mrb bende 5 yildir evliyim.bebek icin ugrasiyorum.fransada yasiyorum.bir sorum olacak size.
anneniz hangi ulkede? yolladigi ilaclari nerden temin etmis ve yabanci isimleri neler? yazarsaniz sevinirim.

canım ben evimi taşıdım çok yorgunum. tedavimizi biraktik kaan hocaya gideceğiz Allah izin verirse canım 3 kasıma randevumuz var

Hadi hayırlısı sevindim bu kararınıza. Inşallah vesile olur. Yeni evinde mutlu haberler alman dileğiyle Güle güle otur inşallah.gelsin 3kasim hayirlisiyla tedaviye başlarsınız

mrb bende 5 yildir evliyim.bebek icin ugrasiyorum.fransada yasiyorum.bir sorum olacak size.
anneniz hangi ulkede? yolladigi ilaclari nerden temin etmis ve yabanci isimleri neler? yazarsaniz sevinirim.

Hoşgeldin canım. Almanyadan geldi ilaçlar. Forever markası. Omg3 balık yağı. Vitolize. Argi+ .bee propolis .aloe 2go. Hepsi gıda takviyesi olarak satılıyor..

Nasilsinz kızlar ben bu aralar çok umutsuzum hiç olmayacak gibi geliyor yine esim kaç ay oldu hala tahlil.vermiyo bahane üretiyor bnde onun sonucuna gore doktora gtcektim artık bende gitmek istemiyorum napicaz bilmiyorum

Nasilsinz kızlar ben bu aralar çok umutsuzum hiç olmayacak gibi geliyor yine esim kaç ay oldu hala tahlil.vermiyo bahane üretiyor bnde onun sonucuna gore doktora gtcektim artık bende gitmek istemiyorum napicaz bilmiyorum
bende muıtsuzum bazen bana da olmayacak gibi geliyo. vardır rabbimin bir biliği deyip susuyorum.napcaz biz boyleeee ...

Hoşgeldin canım. Almanyadan geldi ilaçlar. Forever markası. Omg3 balık yağı. Vitolize. Argi+ .bee propolis .aloe 2go. Hepsi gıda takviyesi olarak satılıyor..
Teşekkürler cnm eczaneye sorayim.olmazsa almanyada yengem var ona söyleyeyim arastirsin.eczanelerde bulabilir degilmi?

Ya bütün erkekler ayniymis demekki.bende benimki tuhaf saniyordum. Bende yoruldum söylemekten ve tartismaktan.Rabbim daha iyisini bilir ama bazen canima tak ediyor yalvarıyorum sorun bende olsa bıçak altına yatmaya raziyim da işte gelde anlat millete.nasıl baş etsek bunlarla.

Canım benim ben bu ara bitkiselleri ara kaldırdım küçük te olsa bir tatil yaptık geldik. Dna testi sonucumuz çıkmış ama gidemedik henüz almaya mail ilede göndermiyorlar. Merkez arayışındayız bir kaç aya tedavi düşünüyoruz inşallah.

kelebekcimcnm çok sevindim sakin ce sürüyor tedaviniz bitkiseller çaylar vs. çok yoruyor insanı. Allahım nasip etsin inşallah hayırlısıyla

Kızlar bugün transferimin 9.günü ve degerim 111 çıktı :) iki gün sonra tekrarlanacak

maaşallah canım Rabbim nazardan saklasın kat be kat artsın değerin inşallah. Çok sevidim darsı bekleyen isteyen herkese olsun inşallah.

bizim tedavi gelmez anacımm yine gidemeyek sanırım.

Öyle deme kız herkesin bir umutsuz dönemi var .. kelebek19 sende toparlan canım eşine burdan gerekirse hikayeler oku .. sizin durumunuzda olmak isteyen kaç kişi var halbuki bizim rüyamizda bile görmeyecek kadar yüksek olan değerler sizde var 'maşallah'.

Derdimiz büyük olsa da ondan büyük Rabbimiz var elhamdullilah

Haber et hasar ne kadar çıktı .. Kaan beye niye tedavi olmuyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…