Erkek İnfertilitesi Sperm azlığı ile boğuşanlar buyrun beraber yol alalım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ya kızlar eşimin dru izine çıkmış ay sonunda dönecekmiş.sonucları gosterecektik bu hafta ama kaldı dra mail attım cevap verir inş ya moralim bozuldu hep birşeyler cıkıyo

ya kızlar eşimin dru izine çıkmış ay sonunda dönecekmiş.sonucları gosterecektik bu hafta ama kaldı dra mail attım cevap verir inş ya moralim bozuldu hep birşeyler cıkıyo

Bozma moralini tatlim.. bizimde hep oyle aksilik gidiyo hastaliklar falan herseyde vardir bir hayir diyelim ne yapalim

kelebek19 çok.üzücü bi durum gerçekten. Rabbim o kadına sabır versin..

Senin boyun katkı 57.kg çok gelmedi bana. Ben 1.60 61kg dan inmeye çalışıyorum kısmetse

Boyama Kitabı baya bildiğimiz resim yapılmış sen renkli kalemlere dolduruyormusun. Nerden alınır ki böyle şey

Son düzenleme:
Sonuçlarını yazsana canım bakayım. Eşimden dolayı uzaman oldum vallahi.

Sonuçlarını yazsana canım bakayım. Eşimden dolayı uzaman oldum vallahi.
toplam 7 milyon olan sayımız 72 milyona yükselmiş. mlde 2 mlken 40 milyon olmuş, %2 morfoloji %75 olmuş
ileri hız %20 yavaş hareketli %15 yerinde hrketli %10(bunlar aynı)

aynen canım bizde öyle.
ameliyattan sonra sonuclarımız boyle.ileri hızda sorun var gibi
bakalım ne diyecek drumuz

canım maşallah sayınız çok güzel artmış,ilk test ile bu test arasında ne kadar zaman geçti? Ayrıca ne kullandınız ilaç ve kür olarak. Lökosit olunca hareket artması zor oluyor var mı sizde lökosit falan? Morjoloji krugere göre bakılmamış galiba. Havuç kürü denediniz mi hız artması için?

Canim lokosit ne oluyo birde bu lokosit nasil gider . Benim esiminde sonucunda her sahada 5 6 lokosit görüldü yaziyordu.

Canim lokosit ne oluyo birde bu lokosit nasil gider . Benim esiminde sonucunda her sahada 5 6 lokosit görüldü yaziyordu.
Canım lökosit enfeksiyon oluyor benim eşimin de şökosit sorunu var,hareketi düzelttik çok şükür ama bu enfeksiyonun çözemedik. Bir Sürü antibiyotik kullandı ama nafile,Salı günü tekrar test verecek bakalım bu kez hallolmuş mu?

kızlar merhaba bir süredir yoktum. ben denizz5 kayserye taşındım doktorumuzu değiştirdik kaan hocaya geçtik 3kasım da randevumuz var.
Yadee kelebek19 avatar33 nasılsınız kızlar ne var ne yok tedaviler ne alemde. biz fish testi yaptırdık en son %88 diploid çıktı tese dedi %20-25 şans verdi bizde kaan hocaya geçme kararı aldık

Zor birsey mi bu lokositi coZmek. Hani biz maydonoz kuruyle halledebiliriz ama erkeklerde ise yarar mi.

Canim nerelerdeydin hosgeldin. Yeni evin tedavin hayirli olsun

yok canım lokosit Allaha şükür nadir görüldü yazıyordu testte.canım biz çok test yaptırdık.en son ameliytttan once mayısta yaptırdık 2 ml cıktı geçen sene mesela mlde 19 du yani epey bir dusus olmus.bizde gitgide varikosel sayıyı dusuruyor diye ani bir kararla amlyt oldu eşim.işte yeni testle arasında 4 ay gecti yaklasık.ameliyatında 77.günü test yaptırdık.
havuc degilde k.boynuzu yaptık işe yaramadı
kruger degil evet.
bu arada drumuz maile cevap vermiş.sayı çok iyi hareket ve morfoloji yeterli seviyede.bu degerlerle 1 yıl beklemeni öneririm demis olmazsa aşılama önermiş
ama inş o kadar beklememe gerek kalmaz
Rabbime sukurler olsun şimdiden cok rahatladım.inş sizin eşlerinizinde degerleri kat kat artar

D denizyagmur4 kız Nerelerdesin seni seni yine mi nick değişti bi taniyamayacağız o olacak

Yeni tedavi ve evin hayırlı olsun. Bizde kaan hocadayız haftaya Krüger testi istedi onu yaptırıp tedavinın gidişatına bakacak kaan hoca. Artık kısmet.

Bende belki taşınıyorum da hiç isteğim yok çünkü sonuçta masraf

Canım NT de var internetten de alabilirsn esrarengiz bahçe çok güzel kafa rahatlatiyor.

Canım NT de var internetten de alabilirsn esrarengiz bahçe çok güzel kafa rahatlatiyor.

Aldım:) benim ki hasbahçe. Çok tşk ederim. Ben böyle şeylere bayılırım iyi bir zaman kafami dagitmak için daha iyisi olamazdı

Aldım:) benim ki hasbahçe. Çok tşk ederim. Ben böyle şeylere bayılırım iyi bir zaman kafami dagitmak için daha iyisi olamazdı
Aynen canım bnde boya alicam sonra basliycam keçeli boyada çok güzel oluyorms kuruda alicam ikisininde deniycem

bu ara balık hafızalı oldum valla ama şifreyi telefona kaydettim hemen :) bizde herşeyi biraktik kaan hoca endol ve sudafet verdi oda alerji yaptı eşime biraktik cevap bekliyoruz hocadan.
taşınma gerçekten çok masraf biz baya bi harcadik daha doğrusu babam ve eşimin ailesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…