- 31 Ağustos 2015
- 319
- 144
- 103
- 37
aynen bizde herşeyi biraktik endol ve sudafet verdi hoca oda alerji yaptı eşime biraktik cevap bekliyoruz hocadan kismet bakalım ne olacakIyiyiz canim birsey yaptigimiz yok bu ara sevincteyim. 8 ay sonra adet olabildim hem de kendiliginden. Kür takviye bu aralar hepsini biraktik.
Tamam canım bi başlayın gonderirim sende paylaş. Bnm bu ara lisans tamamlama kayıtları fln vr trabzona gidip.gelme durumum vr bisure bslayamam anck boyalar gir ozamna sipariş verck bugün esim
canım rapor olayını ben 3 yıl evli olma şartı diye biliyorum ama tam kriterler neler bilemicem. ben özelde yaptırmıştım. parayı basınca yıla bakmıyorlar. tüpe mı karar verdin?Günaydın kızlar . tüp bebek rapor almak için evli olma yılı sarti ne kadar ve rapor olmayınca ozeldede yapilmiyormu tüp bebek rapor olması için ne gerekli sve 5 yıl sigortalı çalışmak diyor5 yıl.dolmayincada ozeldede mi yapılmıyor devlettemi yapilmiyor
deniz çok güzel bir isim. inşallah gönlüne göre olur.Allah'im bize evlat verirse Oğlumuzun ismi deniz, Kızımızın ismi de deniz olsun istiyorum .......
Yok canım daha öyle bu düşünceniz yok.biyerde okudumda emin olmak istedim sen kaça yaptirmistincanım rapor olayını ben 3 yıl evli olma şartı diye biliyorum ama tam kriterler neler bilemicem. ben özelde yaptırmıştım. parayı basınca yıla bakmıyorlar. tüpe mı karar verdin?
teşekkürler canım böyle düşünüyorum inşallah olursa..deniz çok güzel bir isim. inşallah gönlüne göre olur.
bu konuda bilgisi olan varsa bende öğrenmek isterim kızlar.Yok canım daha öyle bu düşünceniz yok.biyerde okudumda emin olmak istedim sen kaça yaptirmistin
3900 tup bebek masraf8iYok canım daha öyle bu düşünceniz yok.biyerde okudumda emin olmak istedim sen kaça yaptirmistin
Anladım canım nerde yaptirmistin3900 tup bebek masraf8i
2000 liraya yakin ilaclar
Arada kan tahlili yapiyolar
300 lira filan da onlar tutuyor
Embriyo dondurmada tanesi 500 lira cnm
Ben antalya tup bebek se yaptirmistimAnladım canım nerde yaptirmistin
Bende 2 gün önce başladı canımKizlar sogan kurune başladım bugün
birlikte devam eedeli o zaman kaç gün yapacaksınBende 2 gün önce başladı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?