- 29 Aralık 2014
- 499
- 252
- 53
Kizar kocisko geldi benii almaya kismetse yarin eve gidiyoruz ama bu erkek milleti mal biraz anasinin babasinin yaninda bi tuhaf oluyolar.
Böyle beni bi takmamalar sebepsiz kizmalar yanıma gelmemeler mal ya. Ben sana evde gösteririm haberi yok. Allaahim iyikki kaynanwmlara yakın degilm yoksa coktan bosamistimhayırdır cnm neden kızdırdı seni?
Bende iki 3 ay kullanmayı dusunuyorum canımyukardaki yazıya istinaden arkadaşlar kürleri yada vitamin takviyelerini 4/5 ay kullanmak en güzeli
Evet canim önemli bir konu buda. Biz 1 haziranda kromozom analizine gidicez gitmisken d e dna hasarina baktieiricaz ama dna hasarı na vitaminler iyi geliyor en azindan yaptirana kadar biraz duzelir diye umuyoruz.günaydınlar kızlar
bişey sorcam aranızda sperm dna hasarbaktiyaptıran varmı ?tedavisini olan yada?
dün kaan aydosun sitesinde hasta hikayelerini okudum da 120 milyon sayı olupta dna hasarı yüzünden hamile kalamayalar ve 5-6 milyon spermle bile dna hasar testi tedavisi olduktan sonra hamile kalanlar var. eğer sperm sağlıklıysa hasar yoksa sayı çokta önemli değilmiş.tüp bebek tedavilerinde bile başarısız sonuçların çoğunlukla sebebi buymuş..
şimdi bu takıldı kafama
ben evicapten çok memnunun hatta artışın çoğunu ona bağlıyorum bide eurho vital macavit kapselin diye bi gıda takviyesi kullanıyoz drun tavsiyesiyle..inşallah hasar varsada bunlar geçirir.incir ve ceviz ye demiş bide bol bol adamlar semircek iyice :)Evet canim önemli bir konu buda. Biz 1 haziranda kromozom analizine gidicez gitmisken d e dna hasarina baktieiricaz ama dna hasarı na vitaminler iyi geliyor en azindan yaptirana kadar biraz duzelir diye umuyoruz.
Bak o takviyeyi hic duymamistim. Saraçoğlu hoca 200 luk e vitamini öneriyor canım. Gncden alicam bende evicapin 200lugu yok . Siz proxed kullaniyor muydunuz canımben evicapten çok memnunun hatta artışın çoğunu ona bağlıyorum bide eurho vital macavit kapselin diye bi gıda takviyesi kullanıyoz drun tavsiyesiyle..inşallah hasar varsada bunlar geçirir.incir ve ceviz ye demiş bide bol bol adamlar semircek iyice :)
ben kendi kafama göre aldım evicap400 kullanıyoruz e vitaminin zararı olmaz diye düşünüyorum hatta macavittede var e ve c vitaninleri..dr ikiye katlanınca ne yapıyosanız devam edin demiş eşime.şu an sadece evicp400 trental500 ve macavit içiyor.1 ay sonra tekrar kontrol inşallah böyle artmaya devam eder.Bak o takviyeyi hic duymamistim. Saraçoğlu hoca 200 luk e vitamini öneriyor canım. Gncden alicam bende evicapin 200lugu yok . Siz proxed kullaniyor muydunuz canım
ohhhhh maaşallah gözün aydın cnm.Iyi pazarlar canim eve gidiyorum yoldayım. Şükür çoook şükür. ...
Evet canım bir hafta sonra 3 4 taneyi kırıp kaynayan suda 3 dk kaynatıp 20 dak.demlendirip suzuyorum. Yatmadan içip yatıyor eşim. İnşallah şifa olurSlm kızlar. Bende sabah Adet oldum yeni yeni kendime geliyorum..
Şu zeytinyağında incir olayı rastgele yaptım valla kızlar bi kavanoza 30 40 tane incir koydum üstünü gecinceye kadar zeytinyağı ile doldurdum ..yapanlar acaba doğru mu ettim?? Bide her sabah bir tane mi??
Kızlar şu keçiboynuzu kürü sabah akşam dönemi bittikten sonra hergün 1bardak mi hazırlıyorsunuz?? Ben öyle yapıyorum 3 4 keçiboynuzu kırıp 3dk kaynatiyorum hergün
Slm kızlar. Bende sabah Adet oldum yeni yeni kendime geliyorum..
Şu zeytinyağında incir olayı rastgele yaptım valla kızlar bi kavanoza 30 40 tane incir koydum üstünü gecinceye kadar zeytinyağı ile doldurdum ..yapanlar acaba doğru mu ettim?? Bide her sabah bir tane mi??
Kızlar şu keçiboynuzu kürü sabah akşam dönemi bittikten sonra hergün 1bardak mi hazırlıyorsunuz?? Ben öyle yapıyorum 3 4 keçiboynuzu kırıp 3dk kaynatiyorum hergün
geldim kızlar geldim evi bi görseniz darman duman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?