Merhaba kelebekk eşim azospemdi doğal yolla çıkış oldu demişsin peki değerler sıfırken hormon düzeyleriniz nasıldı ve doktor sıfır olmasının sebebini bulabilmişmiydi, bi de nekadar sürede çıkış başladı, benim eşimde azospermi hastası sebebini bulamadık ne yaptıysak, söyleyeceklerin bana umut olucak şimdiden sağol çok soru sordum
Günaydın canım. Bu sayfada yok henüz ama kelebek randevu için aranmayı bekliyor. Fakat dönüyormuş bende yazmayı düşünüyorum.Günaydın kızlar. Aranızda eşi kaan aydosa muayene olan var mi? Mail atsam elimizdeki sonuçları dönüş yapar mi acaba.
Hicbir ilaç veren olmadı ne yapsak bilemedik. Dönüt alirsan yaz canım banaGünaydın canım. Bu sayfada yok henüz ama kelebek randevu için aranmayı bekliyor. Fakat dönüyormuş bende yazmayı düşünüyorum.
yazarım canım tabikiiHicbir ilaç veren olmadı ne yapsak bilemedik. Dönüt alirsan yaz canım bana
kızzzzzllarrrr yarın benımki amelıyat olacak hayırlısyla inşallah. dua edin bize hayırlı olsun ameliyatımız başarılı geçsin. sonra çok çok milyoncuklarımız olsun. sağlıklı milyoncuklar.sağlıklı bebişler inşallah
inşallah canım inşallah bu arada araştırdığım bir bilgiyi paylasayım. zerdeçal dna hasarını onarıyormusInşallah ameliyat vesile olur.. tez iyileşir ve guzel haberler alırsıniz ..
Hakknızda hayırlısı olsun ınş canım.. En yakın zamnda kavuşun bebegnıze.. Bızde ayrıyetten buay arı sutu, bal, polene başladık ve zeytınyagında bekletılmş incir yapıyorm. Bu gece koydum kavanoza yarın ınşllh eşim onada başlıyck..kızzzzzllarrrr yarın benımki amelıyat olacak hayırlısyla inşallah. dua edin bize hayırlı olsun ameliyatımız başarılı geçsin. sonra çok çok milyoncuklarımız olsun. sağlıklı milyoncuklar.sağlıklı bebişler inşallah
Buarada propolis nedır?Hakknızda hayırlısı olsun ınş canım.. En yakın zamnda kavuşun bebegnıze.. Bızde ayrıyetten buay arı sutu, bal, polene başladık ve zeytınyagında bekletılmş incir yapıyorm. Bu gece koydum kavanoza yarın ınşllh eşim onada başlıyck..
çok sağol canım inşallah. sizede şifa olur inşallah yaptıklarınız canım. tez zamanda hayırlı sağlıklı bir bebek alırsın kucağına. mis kokusunu koklarsın inşallah doya doya...Hakknızda hayırlısı olsun ınş canım.. En yakın zamnda kavuşun bebegnıze.. Bızde ayrıyetten buay arı sutu, bal, polene başladık ve zeytınyagında bekletılmş incir yapıyorm. Bu gece koydum kavanoza yarın ınşllh eşim onada başlıyck..
arıların kovana giren yabancı cisimleri kovanda atamadıkları zaman onlara uyguladığı bir yöntem. mumyalama yapmaya yarıyor.Buarada propolis nedır?
amin canım inşallah.Amiinn canım ınşllah... Hepınıze ıcten dua edıyorum her dua edişimde... Rbbim kımseyı bu ımtıhanla ımtıhan etmesın..
ameliyatınız hayırrlara vesile olsun şimdiden geçmiş olsun...kızzzzzllarrrr yarın benımki amelıyat olacak hayırlısyla inşallah. dua edin bize hayırlı olsun ameliyatımız başarılı geçsin. sonra çok çok milyoncuklarımız olsun. sağlıklı milyoncuklar.sağlıklı bebişler inşallah
nasıl kullanılırki acaba?balla falanm karıştırsak acep?inşallah canım inşallah bu arada araştırdığım bir bilgiyi paylasayım. zerdeçal dna hasarını onarıyormusZERDEÇAL: Zerdeçal ve diğer bazı Güney Asya baharatlarından elde edilen kurkumin; antioksidan özelliği sayesinde radyasyona karşı güçlü bir savaşçıdır. Kurkumin; DNA hasarını ve tümör oluşumunu azaltır.
Cok sagol canim. Zerdecali yemeklere karıştırarak veya suya karistirilip iciliyormus icindeki aktif madde yemek yaparken önce yağı isitiyiruZ ya o zaman eklenmesi lazım mis. Iste bulduğum şeyleri paylasmaya çalışıyorum ki belki bir yerden bi vesile olur diye.günaydın kızlar iyi haftalar
ameliyatınız hayırrlara vesile olsun şimdiden geçmiş olsun...
nasıl kullanılırki acaba?balla falanm karıştırsak acep?
valla şimdi araştırdım biraz ne çok faydası varmış kansere karşı bile koruyucu etkisi yüksekmiş..ilk fırsatta alcam teşekkürler bilgi için.Cok sagol canim. Zerdecali yemeklere karıştırarak veya suya karistirilip iciliyormus icindeki aktif madde yemek yaparken önce yağı isitiyiruZ ya o zaman eklenmesi lazım mis. Iste bulduğum şeyleri paylasmaya çalışıyorum ki belki bir yerden bi vesile olur diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?