Erkek İnfertilitesi Sperm azlığı ile boğuşanlar buyrun beraber yol alalım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Merhaba canım. Bize eşimin ergenlikde geçirdiği kabakulak hastalığı 'iz' bıraktı dendi.. aşılmayacak sorun değilmış sadece derecesine göre işte..
Hormonlar normaldi ,zaten o yüzden tüpbebek tedavisinde bize mikrotese ameliyatında Sperm bulma ihtimali varmış dendi. O ümitle zaten başlamıştık tedaviye. Ameliyat gününe kadar eşime bahçe çileği yedirdim araştıracak zaman yoktu ve biz çok ümitliydik olacağına .. Ameliyat günü eşim örnek verdi ve bir elin parmakları kadar canlı Sperm bulundu.

Negatif sonuç aldıktan sonra gayret etik ve 4mil. ulaştık..hikayem 1.sayfada

Günaydın kızlar. Aranızda eşi kaan aydosa muayene olan var mi? Mail atsam elimizdeki sonuçları dönüş yapar mi acaba.

Günaydın kızlar. Aranızda eşi kaan aydosa muayene olan var mi? Mail atsam elimizdeki sonuçları dönüş yapar mi acaba.
Günaydın canım. Bu sayfada yok henüz ama kelebek randevu için aranmayı bekliyor. Fakat dönüyormuş bende yazmayı düşünüyorum.

Ben dhaa once bi kere mail atmistim yanit vermişti genelde endol vensudafed öneriyor yogunluktan bir hafta icinde dönüyor Muş kizlar bende bayramdan sonrası ucin randevu almayi düşünüyorum

kızzzzzllarrrr yarın benımki amelıyat olacak hayırlısyla inşallah. dua edin bize hayırlı olsun ameliyatımız başarılı geçsin. sonra çok çok milyoncuklarımız olsun. sağlıklı milyoncuklar.sağlıklı bebişler inşallah

Inşallah ameliyat vesile olur.. tez iyileşir ve guzel haberler alırsıniz ..

Inşallah 1gün bizde Hamile kalırız
Işte kullandığımız takviye ve kürler...

R ruzgar90 ..........Tebrikler!!!....
●Keçib.kürü .Vemax. Bal badem karışımı .Kuruyemiş .Zeytinyağında Incir. Nohut .Sağlıklı beslenmeye dikkat!
@merveeaydin... Tebrikler!!!...
●L-arginin 1000mg. Quenzyma(Q10) .Keçib.Özü ve Keçib.pekmezi
●Arginmax women kendi kullandı

avatar33 ....şifa olması dileğiyle...
●Keçib.kürü .Sudafet .Endol. Evicap. Folbiol .Portkalsuyu ve Kuruyemiş

Yadee şifa olması dileğiyle...
●Keçib.kürü .Evicap. Nohut. Zeytinyağında Incir. Isırganotu çayı

Full of Love şifa olması dileğiyle..
●Keçib.kürü .Quenzima (Q10). Antioksidan formula. Balık yağı. L-arginin. Ginseng .Isırganotu çayı

Melkee .......şifa olması dileğiyle...
●Keçib.kürü .Çörekotu yağı ve Proxeed Plus

whiterose00 şifa olması dileğiyle
●Keçib.kürü ve Çakşır karışımlı Pekmez Zeytinyağından İncir

ZehreNur .....şifa olması dileğiyle
●Proxeed Plus. Evicap. Arısütü bal Polen Propolis karışımı. Zeytinyağında Incir. Kuruyemiş. Sağlıklı beslenmeye dikkat!

*Listeye adını yazdırmak isteyen bana msj atsın*

Inşallah ameliyat vesile olur.. tez iyileşir ve guzel haberler alırsıniz ..
inşallah canım inşallah bu arada araştırdığım bir bilgiyi paylasayım. zerdeçal dna hasarını onarıyormusZERDEÇAL: Zerdeçal ve diğer bazı Güney Asya baharatlarından elde edilen kurkumin; antioksidan özelliği sayesinde radyasyona karşı güçlü bir savaşçıdır. Kurkumin; DNA hasarını ve tümör oluşumunu azaltır.

Hakknızda hayırlısı olsun ınş canım.. En yakın zamnda kavuşun bebegnıze.. Bızde ayrıyetten buay arı sutu, bal, polene başladık ve zeytınyagında bekletılmş incir yapıyorm. Bu gece koydum kavanoza yarın ınşllh eşim onada başlıyck..

Buarada propolis nedır?

çok sağol canım inşallah. sizede şifa olur inşallah yaptıklarınız canım. tez zamanda hayırlı sağlıklı bir bebek alırsın kucağına. mis kokusunu koklarsın inşallah doya doya...

Amiinn canım ınşllah... Hepınıze ıcten dua edıyorum her dua edişimde... Rbbim kımseyı bu ımtıhanla ımtıhan etmesın..

Bal propolis ari sütü polen karışımı aldım dun. Buna da başladık bakalım hayırlısı. Faydası olur insallah

günaydın kızlar iyi haftalar
ameliyatınız hayırrlara vesile olsun şimdiden geçmiş olsun...

nasıl kullanılırki acaba?balla falanm karıştırsak acep?

günaydın kızlar iyi haftalar

ameliyatınız hayırrlara vesile olsun şimdiden geçmiş olsun...

nasıl kullanılırki acaba?balla falanm karıştırsak acep?
Cok sagol canim. Zerdecali yemeklere karıştırarak veya suya karistirilip iciliyormus icindeki aktif madde yemek yaparken önce yağı isitiyiruZ ya o zaman eklenmesi lazım mis. Iste bulduğum şeyleri paylasmaya çalışıyorum ki belki bir yerden bi vesile olur diye.

valla şimdi araştırdım biraz ne çok faydası varmış kansere karşı bile koruyucu etkisi yüksekmiş..ilk fırsatta alcam teşekkürler bilgi için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…