- 29 Aralık 2014
- 499
- 252
- 53
Amin canim ellerine yyuregine agzina sağlık
keçiboynuzlarını çekiçle iyice ezip küçük küçük parçalıyorum böylece özü daha çok bırakıyor suya.Hepimize şifa olsun Rabbim tez vakitte bebişlerimizi çifter çifter sağlıkla hayırla nasip etsin inşallah. Amin
ah be avatarım sürekli araştırıyorsun belli ki Rabbim nasib etsin sağlıkla sana inşallah tez vakitte tüm kalbimle diliyorum inanki .Sana ve buradaki tüm kader dostlarıma inşallah.bugun yeni bir bilgi daha kızlar. gördümki tüketemeyız sanıp attıklarımızda asıl şifalar.
Bildiğiniz gibi bir bitkinin asıl etkenliği her zaman için tohumda gizlidir,kavununda tohumunda A ve B vitaminleri daha zengindir ayrıca çok önemli bir özelliği vardır ki oda sadece çekirdeğine has bir özelliktir.Kavun çekirdeği sperm sayısını ve sperm kalitesini kat kat artırabilmektedir.
bu yaz allah nasip ederse bunu da denerim.
Allah razi olsun canim benim hepimiz kavusucaz bebeklerimiz e rabbim emeklerimizi görüp acisin bize aklimi bunlardan baska hic birşeye veremeZ oldum inanki bunu da geride kalan sayfalarda bi bayan yapmis tabi baska baska takviyeler eşliğinde. Arastirdim bunu buldum.ah be avatarım sürekli araştırıyorsun belli ki Rabbim nasib etsin sağlıkla sana inşallah tez vakitte tüm kalbimle diliyorum inanki .Sana ve buradaki tüm kader dostlarıma inşallah.
Amin cnm aminn .Eşin nasıl oldu ?Allah razi olsun canim benim hepimiz kavusucaz bebeklerimiz e rabbim emeklerimizi görüp acisin bize aklimi bunlardan baska hic birşeye veremeZ oldum inanki bunu da geride kalan sayfalarda bi bayan yapmis tabi baska baska takviyeler eşliğinde. Arastirdim bunu buldum.
Esim iyi oldu iki gun yatti simdi ise gidip geliyor. saol canim sordugun icin. Dun aksam esime ilk defa muz bal tarcin yaptim onu yedi. Cok afedersiniz ama sabaha kadar ereksiyon olmus daha once hic boyle birsey olmadi dedi. Tabi biz ayri yatiyoruz. Hani yarasina carparim diye. Deli yatarim da.. acaba neden boyle oldu iyiye isaret mi kafam da deli sorularrr
pazardan aldım canım muzu. yerli anamur muzu hani onlar çok büyük olmadığı için iki tanesini çatalla ezdim. içine bir tatlı kaşığı bal ve yarım çay kaşığı tarçın koyup hepsini iyice bi çırptım. benımkı tadını çok beğendi. her akşam yap bana bundan diyoMuz bal tarçın?? Nasıl yapıyorsun bunu intikam peşindeyim deburnu sürtsün
pazardan aldım canım muzu. yerli anamur muzu hani onlar çok büyük olmadığı için iki tanesini çatalla ezdim. içine bir tatlı kaşığı bal ve yarım çay kaşığı tarçın koyup hepsini iyice bi çırptım. benımkı tadını çok beğendi. her akşam yap bana bundan diyo
Günaydın canimGünaydınn arkadaşlar.
Evet tatlim tıpkı bebeklere hazirlar gibi. Sey benimki bu gecede sabaha kadar ereksiyon olmus. Daha once hic olmadigina göre ya bu ameliyattan yada bu üçlüden. Ama bize iliski yasak 15 20 gun rahatımBildiğin ezme yani bebeklere göre.. vay beokadar şey yedi içti tık Yok.. cicim ayları özledim
kan akışı düzene girmeye başladı demek ki canım ameliyatın etkileridir bence. dr bize ameliyata gerek yok o derece değil ama damar açıcı ilaç kulandırdı. bol bol ceviz ve kuru incir yedir eşine ben öyle yapıyorum..Evet tatlim tıpkı bebeklere hazirlar gibi. Sey benimki bu gecede sabaha kadar ereksiyon olmus. Daha once hic olmadigina göre ya bu ameliyattan yada bu üçlüden. Ama bize iliski yasak 15 20 gun rahatım
Evet canim inşallah öyledir yedirdigim kuru yemislrri bi gorsen adam gorile donecek incirlerin arasini açtım susama batırdı m kavrulmamis olanına. Eğer ameliyat olmasaydik gnc den at kestanesi kremi alacaktim cok iyi damar acici oda. Tum varis lere iyi geliyormuş. .kan akışı düzene girmeye başladı demek ki canım ameliyatın etkileridir bence. dr bize ameliyata gerek yok o derece değil ama damar açıcı ilaç kulandırdı. bol bol ceviz ve kuru incir yedir eşine ben öyle yapıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?