Hımm hem kolay hemde lezzetli birsey olsun bence seni fazla yormasin. Bana gelselerdi ne yapardim mercimek yada tavuk corbasi kuru patlican biber dolmasi firinda sebzeli tavuk pirinc pilavi birde tiramisu yapardim. Dolma olmayadabilir. 14 kiside cokmus yaw. Senin esinde yedirmeyi icirmeyi seviyor anlasilanBenimde yarın misafirim gelecek eşim iş arkadaşlarını yemeğe çağırdı 14 kişi olacaklar nasıl bir menü çıkarsam?? Yardımve fikirlerinizi bekliyorum
(Hepsi bekar veya eşleri yanlarında değil)
Benim bu aksamki menum minik kostebek pastaları pogaca yaprak sarma ve tatli tuzlu kurabiyeler
TamamFotoğraf Paylaş
Hımm hem kolay hemde lezzetli birsey olsun bence seni fazla yormasin. Bana gelselerdi ne yapardim mercimek yada tavuk corbasi kuru patlican biber dolmasi firinda sebzeli tavuk pirinc pilavi birde tiramisu yapardim. Dolma olmayadabilir. 14 kiside cokmus yaw. Senin esinde yedirmeyi icirmeyi seviyor anlasilan
Benimkid3 cok sever misafiri yedirmeyi icirmeyi. Onlar polis haftasi kutlasin sen yorulEvet fırında pratik olur tavuk sebze aynı arada..aklıma yattı valla. Yanına da çorba pilav salata turşu koyduk mu mhh.. tamam bu iş
Çağırdı mi tam çağrır eşim kimsenin gönlü kalmasın diye, gelen gelir artık bakalım..polis haftasını kutluyorlar bi nevi
Tesekkurler canim simdi evimi supurup pazara gideyim. Kuafore ugrayip fon cektireyim daha işim cokk opuyorum hoşçakal. ..Misss... eline sağlık vede afiyet olsun.
Kelebekcim hayırlı olsun topiginMisss... eline sağlık vede afiyet olsun.
Kelebekcim hayırlı olsun topiginmerhaba arkadaşlar bnde polikistik içer var 4 aydır klomen tedavisi uygulandı bugün esimdr test verdi ve sonuç 18. Milyon canlılık %54 yaziyor %70 olması lazimmis BN tedavi görurken böyle bsy hic beklemiyorduk baya üzüldüm eşim inanıyor olacağına daha ayolun başındayız Allah isteyen herkese nasip etsin
Amin canım amin .inşallah biraz kafami dinleyin diye girmiyordum bnde artik ordada çok yazan kalmadı zatenHoşgeldin kelebeğim..
herkes her ay hep senden ümitliydi ya topikde..olmayışın sebebi belli oldu ama ben inanıyorum yinede olacak okadar kötü değil durumun canım.. Rabbim yardımcınız olsun Allah Kerim
Evet kuru nasıl yapılıyor canım . bide pekmezi sabah aksam mi yoksa günde 1 tatlı kaşığınıbenımkı soğuk pres k. boynuzu pkmezi ve kürü içiyor canım. kürünün nasıl yapıldığını mı soruyorsun. pekmezi genelde açken bir tatlı kaşığı yiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?