Erkek İnfertilitesi Sperm azlığı ile boğuşanlar buyrun beraber yol alalım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Benimde yarın misafirim gelecek eşim iş arkadaşlarını yemeğe çağırdı 14 kişi olacaklar nasıl bir menü çıkarsam?? Yardımve fikirlerinizi bekliyorum
(Hepsi bekar veya eşleri yanlarında değil)
Hımm hem kolay hemde lezzetli birsey olsun bence seni fazla yormasin. Bana gelselerdi ne yapardim mercimek yada tavuk corbasi kuru patlican biber dolmasi firinda sebzeli tavuk pirinc pilavi birde tiramisu yapardim. Dolma olmayadabilir. 14 kiside cokmus yaw. Senin esinde yedirmeyi icirmeyi seviyor anlasilan

Evet fırında pratik olur tavuk sebze aynı arada.. aklıma yattı valla. Yanına da çorba pilav salata turşu koyduk mu mhh.. tamam bu iş

Çağırdı mi tam çağrır eşim kimsenin gönlü kalmasın diye, gelen gelir artık bakalım.. polis haftasını kutluyorlar bi nevi

Inşallah 1gün bizde Hamile kalırız
Işte kullandığımız takviye ve kürler...

R ruzgar90 ..........Tebrikler!!!....
●Keçib.kürü .Vemax. Bal badem karışımı .Kuruyemiş .Zeytinyağında Incir. Nohut .Sağlıklı beslenmeye dikkat!
merveeaydin ..Tebrikler!!!...
●L-arginin 1000mg. Quenzyma(Q10) .Keçib.Özü ve Keçib.pekmezi
●Arginmax women kendi kullandı

avatar33 ....şifa olması dileğiyle...
●Keçib.kürü .Sudafet .Endol. Evicap. Folbiol .Portkalsuyu ve Kuruyemiş

Yadee şifa olması dileğiyle...
●Keçib.kürü .Evicap. Nohut. Zeytinyağında Incir. Isırganotu çayı

Full of Love şifa olması dileğiyle..
●Keçib.kürü .Quenzima (Q10). Antioksidan formula. Balık yağı. L-arginin. Ginseng .Isırganotu çayı

Melkee .......şifa olması dileğiyle...
●Keçib.kürü .Çörekotu yağı ve Proxeed Plus .Arısütü-Bal-Polen karışımı .Zeytinyağında Incir
●Incir ve soğan suyu kendi kullanıyor

@whiterose55 şifa olması dileğiyle
●Keçib.kürü ve Çakşır karışımlı Pekmez Zeytinyağından İncir

ZehreNur .....şifa olması dileğiyle
●Proxeed Plus. Evicap. Arısütü bal Polen Propolis karışımı. Zeytinyağında Incir. Kuruyemiş. Sağlıklı beslenmeye dikkat!

*Listeye adını yazdırmak isteyen bana msj atsın*

Benimkid3 cok sever misafiri yedirmeyi icirmeyi. Onlar polis haftasi kutlasin sen yorul neyse rabbim verir onunda sevabini

Misss ... eline sağlık vede afiyet olsun.
Kelebekcim hayırlı olsun topigin merhaba arkadaşlar bnde polikistik içer var 4 aydır klomen tedavisi uygulandı bugün esimdr test verdi ve sonuç 18. Milyon canlılık %54 yaziyor %70 olması lazimmis BN tedavi görurken böyle bsy hic beklemiyorduk baya üzüldüm eşim inanıyor olacağına daha ayolun başındayız Allah isteyen herkese nasip etsin

Hoşgeldin kelebeğim..
herkes her ay hep senden ümitliydi ya topikde..olmayışın sebebi belli oldu ama ben inanıyorum yinede olacak okadar kötü değil durumun canım.. Rabbim yardımcınız olsun Allah Kerim

Inşallah 1gün bizde Hamile kalırız
Işte kullandığımız takviye ve kürler...

R ruzgar90 ..........Tebrikler!!!....
●Keçib.kürü .Vemax. Bal badem karışımı .Kuruyemiş .Zeytinyağında Incir. Nohut .Sağlıklı beslenmeye dikkat!
merveeaydin ..Tebrikler!!!...
●L-arginin 1000mg. Quenzyma(Q10) .Keçib.Özü ve Keçib.pekmezi
●Arginmax women kendi kullandı

avatar33 ....şifa olması dileğiyle...
●Keçib.kürü .Sudafet .Endol. Evicap. Folbiol .Portkalsuyu ve Kuruyemiş

Yadee şifa olması dileğiyle...
●Keçib.kürü .Evicap. Nohut. Zeytinyağında Incir. Isırganotu çayı

Full of Love şifa olması dileğiyle..
●Keçib.kürü .Quenzima (Q10). Antioksidan formula. Balık yağı. L-arginin. Ginseng .Isırganotu çayı

Melkee .......şifa olması dileğiyle...
●Keçib.kürü .Çörekotu yağı ve Proxeed Plus .Arısütü-Bal-Polen karışımı .Zeytinyağında Incir
●Incir ve soğan suyu kendi kullanıyor

@whiterose55 şifa olması dileğiyle
●Keçib.kürü ve Çakşır karışımlı Pekmez Zeytinyağından İncir

ZehreNur .....şifa olması dileğiyle
●Proxeed Plus. Evicap. Arısütü bal Polen Propolis karışımı. Zeytinyağında Incir. Kuruyemiş. Sağlıklı beslenmeye dikkat!

*Listeye adını yazdırmak isteyen bana msj atsın*

Hoşgeldin kelebeğim..
herkes her ay hep senden ümitliydi ya topikde..olmayışın sebebi belli oldu ama ben inanıyorum yinede olacak okadar kötü değil durumun canım.. Rabbim yardımcınız olsun Allah Kerim
Amin canım amin .inşallah biraz kafami dinleyin diye girmiyordum bnde artik ordada çok yazan kalmadı zaten

Arkadaşlar bu keçi boynuzu kuru mu pekmezimi o nu nasıl tuketiyor Eşiniz

benımkı soğuk pres k. boynuzu pkmezi ve kürü içiyor canım. kürünün nasıl yapıldığını mı soruyorsun. pekmezi genelde açken bir tatlı kaşığı yiyor.

benımkı soğuk pres k. boynuzu pkmezi ve kürü içiyor canım. kürünün nasıl yapıldığını mı soruyorsun. pekmezi genelde açken bir tatlı kaşığı yiyor.
Evet kuru nasıl yapılıyor canım . bide pekmezi sabah aksam mi yoksa günde 1 tatlı kaşığını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…