Erkek İnfertilitesi Sperm azlığı ile boğuşanlar buyrun beraber yol alalım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
M Merabalar kimde tedavi gordunuzde çıkış. Oldu ilaç tedavisi nelerdi benim eşimde azosperm bilgilendirisen sevinirim

M
Merabalar kimde tedavi gordunuzde çıkış. Oldu ilaç tedavisi nelerdi benim eşimde azosperm bilgilendirisen sevinirim

istanbulda celaleddin hocada tedavi gördü canım 2 yıldır iğne ve ersel beyin bitkisel haplarını kullandı yeni çıkış oldu şimdi artırmaya çalışıyoruz

Canım aramıza hoş geldin maaşallah güzel bir gelişme sperm çıkışının olması dilerim bu durumda olan tüm hastalara nasib olsun. Testte kaç sperm görünüyor canım?

Amin inşallah canım yarin nöbette olacağım eşim tek.gidecek doktora bakım ne diyecek internet çekmiyor hastanede ege girebilirsm yazarım yoksa eve gelince yazarım.neticeyi canım

kelebek canım bu ara yoğunluktan giremedim eşin hangi doktora gidiyor ?

istanbulda celaleddin hocada tedavi gördü canım 2 yıldır iğne ve ersel beyin bitkisel haplarını kullandı yeni çıkış oldu şimdi artırmaya çalışıyoruz
Peki mikro tese olmuşmuydunuz azo sebebiniz neydi

Canım aramıza hoş geldin maaşallah güzel bir gelişme sperm çıkışının olması dilerim bu durumda olan tüm hastalara nasib olsun. Testte kaç sperm görünüyor canım?

sağol canım amin inşallah sonu da güzel olur.ilk çıkışı öğrendiğimizde 5 sperm görmüştük,istanbulda dondurduğumuz testin hepsine bakmadılar bir damlada 6 sperm çıkmıştı gerisi donduruldu kullanabileceğimizi söyledi doktor ama hemen tüpbebek düşünmedik,3 ay tedavi görecek eşim yaza belki tüpbebek düşünebiliriz inşallah.

hormonları yüksekti canım fsh falan yüksekti,hipo olduğunu sperm çıkışından sonra öğrendik zaten
Ben yanlış biliyorum o zaman hormon duşuklu sanıyordum hipoyu hormonları yuksekti derken kaçtı bizimde yuksek

Ben yanlış biliyorum o zaman hormon duşuklu sanıyordum hipoyu hormonları yuksekti derken kaçtı bizimde yuksek

açıkcası bende bilmiyorum doktor hipo yazmış son kontrolünde ama ne olduğunu bilmiyoruz,2 yıl önce başlamıştık tedaviye canım değerlerini eşim bile hatırlamıyor ama fsh yüksekti başlarda, en son yaptırdığmız testte 15 civarı çıkmıştı fsh

Mikrotese olmadan tedaviye başladınız yani eşimin fsh 45

Peki mikro tese yapalım demedi doktor siz mi tedavi olmak istediniz

kelebek canım bu ara yoğunluktan giremedim eşin hangi doktora gidiyor ?
Biz erzurumdayiz burada bnm.tedaviye gittiğim hastanede ki üroloji doktoruna gidip testi.istettik ama tedaviye. Ne der nasıl devam ederiz belli değil

Peki mikro tese yapalım demedi doktor siz mi tedavi olmak istediniz

tedavi görmeden tese önermiyor celaleddin hoca,öyleki bildiğim kafarıyla fsh yüksekken tese olmanın da hiçbir anlamı yokmuş zaten,size tavsiyem tedavi görmeden tese olmayın,zaten çok hassas bir ameliyat olduğu için sonrasında tahribat bırakıyor ve şansı dahada azaltıyor.

Bizde Kaan hocadayız mikro tese yapalım dedi istemedik tedavi olalım dedik

Bu ameliyatlar hangi durumlarda gerekli arkadaşlar bilen varmı her sperm azlığı olan ameliyat oluyormu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…