Merabalar kimde tedavi gordunuzde çıkış. Oldu ilaç tedavisi nelerdi benim eşimde azosperm bilgilendirisen sevinirimmerhaba arkadaşlar,eşim azosperm 2 yıldır ilaç tedavisi görüyor geçtiğimiz ay ilk kez sperm çıkışı oldu ve dondurduk.şimdi iğne ve bitkiseller kullanıyor sayı artırmak için.bu arada keçiboynuzu kürüne başlamıştık eşim için ama aktar keçiboynuzu kullanmamam gerektiğini söyledi.zeytinyağında incir yediriyorum eşime her sabah.sizin bana tavsiyeleriniz neler,bizim durumumuzda olan birileri var mı?
M
Merabalar kimde tedavi gordunuzde çıkış. Oldu ilaç tedavisi nelerdi benim eşimde azosperm bilgilendirisen sevinirim
Canım aramıza hoş geldin maaşallah güzel bir gelişme sperm çıkışının olması dilerim bu durumda olan tüm hastalara nasib olsun. Testte kaç sperm görünüyor canım?merhaba arkadaşlar,eşim azosperm 2 yıldır ilaç tedavisi görüyor geçtiğimiz ay ilk kez sperm çıkışı oldu ve dondurduk.şimdi iğne ve bitkiseller kullanıyor sayı artırmak için.bu arada keçiboynuzu kürüne başlamıştık eşim için ama aktar keçiboynuzu kullanmamam gerektiğini söyledi.zeytinyağında incir yediriyorum eşime her sabah.sizin bana tavsiyeleriniz neler,bizim durumumuzda olan birileri var mı?
Amin inşallah canım yarin nöbette olacağım eşim tek.gidecek doktora bakım ne diyecek internet çekmiyor hastanede ege girebilirsm yazarım yoksa eve gelince yazarım.neticeyi canım
Peki mikro tese olmuşmuydunuz azo sebebiniz neydiistanbulda celaleddin hocada tedavi gördü canım 2 yıldır iğne ve ersel beyin bitkisel haplarını kullandı yeni çıkış oldu şimdi artırmaya çalışıyoruz
Canım aramıza hoş geldin maaşallah güzel bir gelişme sperm çıkışının olması dilerim bu durumda olan tüm hastalara nasib olsun. Testte kaç sperm görünüyor canım?
Peki mikro tese olmuşmuydunuz azo sebebiniz neydi
Hıımmm yani hormon duşuklugu fsh falaneşim tese olmadı canım,azo sebebi hipo
Hıımmm yani hormon duşuklugu fsh falan
Ben yanlış biliyorum o zaman hormon duşuklu sanıyordum hipoyu hormonları yuksekti derken kaçtı bizimde yuksekhormonları yüksekti canım fsh falan yüksekti,hipo olduğunu sperm çıkışından sonra öğrendik zaten
Ben yanlış biliyorum o zaman hormon duşuklu sanıyordum hipoyu hormonları yuksekti derken kaçtı bizimde yuksek
Mikrotese olmadan tedaviye başladınız yani eşimin fsh 45açıkcası bende bilmiyorum doktor hipo yazmış son kontrolünde ama ne olduğunu bilmiyoruz,2 yıl önce başlamıştık tedaviye canım değerlerini eşim bile hatırlamıyor ama fsh yüksekti başlarda, en son yaptırdığmız testte 15 civarı çıkmıştı fsh
Mikrotese olmadan tedaviye başladınız yani eşimin fsh 45[/QUOT
tese olmadı canım ilk tedavimze celaleddin beyde başladık devam ettik,dosyamızı bulup baktım senin için canım ilk tedaviye başladığında fsh 22ymiş eşimin
Biz erzurumdayiz burada bnm.tedaviye gittiğim hastanede ki üroloji doktoruna gidip testi.istettik ama tedaviye. Ne der nasıl devam ederiz belli değilkelebek canım bu ara yoğunluktan giremedim eşin hangi doktora gidiyor ?
Peki mikro tese yapalım demedi doktor siz mi tedavi olmak istediniz
Bizde Kaan hocadayız mikro tese yapalım dedi istemedik tedavi olalım dediktedavi görmeden tese önermiyor celaleddin hoca,öyleki bildiğim kafarıyla fsh yüksekken tese olmanın da hiçbir anlamı yokmuş zaten,size tavsiyem tedavi görmeden tese olmayın,zaten çok hassas bir ameliyat olduğu için sonrasında tahribat bırakıyor ve şansı dahada azaltıyor.
Bizde Kaan hocadayız mikro tese yapalım dedi istemedik tedavi olalım dedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?