Erkek İnfertilitesi Sperm azlığı ile boğuşanlar buyrun beraber yol alalım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
benımkı soğuk pres k. boynuzu pkmezi ve kürü içiyor canım. kürünün nasıl yapıldığını mı soruyorsun. pekmezi genelde açken bir tatlı kaşığı yiyor.
Siz ne kadar lık evlisinz ne zamandır çocuk istiyorsunz ilk cocugunzmu yoksa varmı biraz çok soru sordm kusura bakma

Arkadaşlar bu keçi boynuzu kuru mu pekmezimi o nu nasıl tuketiyor Eşiniz

Kelebeğim ben 4 5 tane keçiboynuzunu iyicene ufaltıp kaynayan 1bardak suda 3 dk daha daha kaynatıp demlenmeye bırakıyorum 20dk. her akşam bir barlar içiyor..
Keçiboynuzu pekmezi de alinca kürü kesiyorum onun yerine havuç suyu içiyor bir kaç zaman ..

Siz ne kadar lık evlisinz ne zamandır çocuk istiyorsunz ilk cocugunzmu yoksa varmı biraz çok soru sordm kusura bakma
Canim ben 4 yillik evliyim evliliğin ilk ayi hariç korunmadim bir kere tüp denedim 7 haftalik kaybettim iki tane dondurulmuş var ama sanirim onlari kullanmicam esimin tedavisine bakicaz bizde kaan hocadan randevu aldik dna hasarına baktirip tedavi olucaz ondan sonra ugrasirim tüp bebek icin simdilik kurler vitaminlerle devam ediceZ. Sen anlat bakalim tatlım

Bnde 13 aylık evliyim canım polikistik över var bekarligimdan beri sıkıntı yaşıyorum adetlerde evlendktn sonrada bizde nerdeyse hic korunmadik 4 ay klomen kullandım yumurtalar gelişti ama hamilelik olmadı hic ama adetlerinde yavaş yavaş düzene girdi iki kere bi buçuk ay arayla oldum en son bu seferde 32 günde oldum ama doktorun bu ay ara verdi sadece adet olmam için bi kaç verdi adini unuttm 21 günlük ama doğum kntril hapı değilmiş simdi onu kullanicam bidaha adet olunca gel dedi dun esimdende test istedi ve sonuç sayı az hareket düşük çıktı mesai bitmişti doktora gsteremedik yarin gsterck eşim bakalım ne diyecek

Anladım canım. Doktor ne diyecek bakalım ona gore yapicaz bsyler artik

canım bende pko luyum ama onu hiç dert etmem ben. hatta ben evlendıkten sonra her ay adetım 5 gün 10 gün ıleri atmaya başlamıştı. en son 3 ayda bir aaddet olmaya başlamıştım. dr a gittim. benım kilo problemım de var biraz. insülin direnci çıktı. şeker hapı başlatmıştı. şeker hapıyla birlikte geçen sene 6 ay d. kontrol hapı da aldım. bu 6 ayda hiç diyet yapmadan 10 kilo verdim. hemde homını gırtlak yedım. yürüyüş bile yapmadım. 6. ayımda kist düştü. zaten düştüğünü anladım. dr a gittim kist var mı yok mu diye dr kist gitmiş dedi. yani kıssadanhisse üstesinden gelinemeyecek bir sorun değil. sende kilo fazlalığı var mı canım.

Yok canım boyuna 155 ama kilo 60 oda bu aralar aldm 57 den yukarı ilk kez bu birkaç ayda geçtim bnde kist fln kaç aydr görünmüyor diyor doktorun adetimde düzene giriyor şükür

Sizde sperm sayisi ne kadar ne tedavi gördü esin hareketi fln nasıl

18 milyon sayisi canlılık da% 54 yazıyor ama hareket hangisinoluyo anlayamadik

Inşallah 1gün bizde Hamile kalırız
Işte kullandığımız takviye ve kürler...

R ruzgar90 ..........Tebrikler!!!....
●Keçib.kürü .Vemax. Bal badem karışımı .Kuruyemiş .Zeytinyağında Incir. Nohut .Sağlıklı beslenmeye dikkat!
merveeaydin ..Tebrikler!!!...
●L-arginin 1000mg. Quenzyma(Q10) .Keçib.Özü ve Keçib.pekmezi
●Arginmax women kendi kullandı

avatar33 ....şifa olması dileğiyle...
●Keçib.kürü .Sudafet .Endol. Evicap. Folbiol .Portkalsuyu ve Kuruyemiş

Yadee şifa olması dileğiyle...
●Keçib.kürü .Evicap. Nohut. Zeytinyağında Incir. Isırganotu çayı

Full of Love şifa olması dileğiyle..
●Keçib.kürü .Quenzima (Q10). Antioksidan formula. Balık yağı. L-arginin. Ginseng .Isırganotu çayı

Melkee .......şifa olması dileğiyle...
●Keçib.kürü .Çörekotu yağı ve Proxeed Plus .Arısütü-Bal-Polen karışımı .Zeytinyağında Incir

●Incir ve soğan suyu kendi kullanıyor

@whiterose55 şifa olması dileğiyle
●Keçib.kürü ve Çakşır karışımlı Pekmez Zeytinyağından İncir

ZehreNur .....şifa olması dileğiyle
●Proxeed Plus. Evicap. Arısütü bal Polen Propolis karışımı. Zeytinyağında Incir. Kuruyemiş. Sağlıklı beslenmeye dikkat!

*Listeye adını yazdırmak isteyen bana msj atsın*

Canim benide eklesene listeye henüz kullandığın bsy yok ama olun ca yazarız

Inşallah 1gün bizde Hamile kalırız
Işte kullandığımız takviye ve kürler...

R ruzgar90 ..........Tebrikler!!!....
●Keçib.kürü .Vemax. Bal badem karışımı .Kuruyemiş .Zeytinyağında Incir. Nohut .Sağlıklı beslenmeye dikkat!
merveeaydin ..Tebrikler!!!...
●L-arginin 1000mg. Quenzyma(Q10) .Keçib.Özü ve Keçib.pekmezi
●Arginmax women kendi kullandı

avatar33 ....şifa olması dileğiyle...
●Keçib.kürü .Sudafet .Endol. Evicap. Folbiol .Portkalsuyu ve Kuruyemiş

Yadee şifa olması dileğiyle...
●Keçib.kürü .Evicap. Nohut. Zeytinyağında Incir. Isırganotu çayı

Full of Love şifa olması dileğiyle..
●Keçib.kürü .Quenzima (Q10). Antioksidan formula. Balık yağı. L-arginin. Ginseng .Isırganotu çayı

Melkee .......şifa olması dileğiyle...
●Keçib.kürü .Çörekotu yağı ve Proxeed Plus .Arısütü-Bal-Polen karışımı .Zeytinyağında Incir
●Incir ve soğan suyu kendi kullanıyor

@whiterose55 şifa olması dileğiyle
●Keçib.kürü ve Çakşır karışımlı Pekmez Zeytinyağından İncir

ZehreNur .....şifa olması dileğiyle
●Proxeed Plus. Evicap. Arısütü bal Polen Propolis karışımı. Zeytinyağında Incir. Kuruyemiş. Sağlıklı beslenmeye dikkat!

kelebek19 ..şifa olması dileğiyle

*Listeye adını yazdırmak isteyen bana msj atsın*

merhaba arkadaşlar,eşim azosperm 2 yıldır ilaç tedavisi görüyor geçtiğimiz ay ilk kez sperm çıkışı oldu ve dondurduk.şimdi iğne ve bitkiseller kullanıyor sayı artırmak için.bu arada keçiboynuzu kürüne başlamıştık eşim için ama aktar keçiboynuzu kullanmamam gerektiğini söyledi.zeytinyağında incir yediriyorum eşime her sabah.sizin bana tavsiyeleriniz neler,bizim durumumuzda olan birileri var mı?

Tatlım cok sevindim inşallah hayırlı habrrlerini almak nasip olur. Bal ozellikle polen yedir esine canim igde al yesin bol bol. Birde gojy berry diye bir üzüm var Türkçesi kurt üzümü bu biraz pahalı ama çok sifali erkekler icin ha birde yazin kavunun cekirdegini atmayin zor ama çekirdek gibi citleyin sperm üretimine yardimci oluyor bu söylediklerim canim . Sifa olsun inşallah.

sağol canım amin inşallah,bal kahvaltıda falan yer eşim sürekli,polen de içtiği bitkisel hapların içerisinde varmış,kabak çekirdeği yemeye çalışıyor her gün,o dediğin üzümü duymamıştım bi bakayım canım teşekkür ederim

fındık fıstığın kabak çekirdeğinin kavrulmamış olanını ve bademın de canım.kavrulmuş olanları alma canım.

Inşallah ilk kullandığın ,size vesile olur. Yarın bize haber et doktor sizin için ne diyor meraktan bırakma
Amin inşallah canım yarin nöbette olacağım eşim tek.gidecek doktora bakım ne diyecek internet çekmiyor hastanede ege girebilirsm yazarım yoksa eve gelince yazarım.neticeyi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…