Erkek İnfertilitesi Sperm azlığı ile boğuşanlar buyrun beraber yol alalım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bi kaç bişey daha sorcam cokmu sormuş olurum bilmiyorum napim umut arıyorum işte eşinde fizik olarak bir problem varmıydı testis indirme ameliyatı gibi falan

siz neler kullanıyorsunuz kaç yıldır tedavi görüyorsunuz
Biz azoyu ogreneli 5ay oldu direk Kaan hocaya gitdik mikrotese diyince bitkisellere başvurduk 3ay olacak bu ay sonu eğer bir değişiklik yoksa Kaan hocanın tedavisine başlıcaz iğne hap falan

Bi kaç bişey daha sorcam cokmu sormuş olurum bilmiyorum napim umut arıyorum işte eşinde fizik olarak bir problem varmıydı testis indirme ameliyatı gibi falan

tabiki sorabilirsin canım,ameliyat geçirmedi eşim,testislerden biri diğerine göre hafif küçük ama bir problem görünmüyor demişti.onun dışında eşim çok tüylü bir erkek değildi,uzun boylu iri yapılıdır,bunu da şu yüzden söyledim hipolu hastalar böyle oluyormuş canım.şimdi komşuya geçiyorum canım sormak istediğin varsa cevap yazamayabilirim özelden yazabilirsin.

Testestron hormonu nasıldı

Öncelikle herkese selamlar sevgiler. Bizde de bu sıkıntı var ama geçecek inşAllah. 3 ay denemişdik neden olmuyor diye kadın doğuma gittim çok şükür herhangi bir probleme rastlanmadı eşiniz sperm testi yaptırsın öyle gelin dedi gittik sayımız 2 milyondu ve doktorum bu şekilde hamıle kalmamın çok zor olacağını acilen ürolojie gitmemizi söyledi. Ben tabi çok üzüldüm harap oldum kaldıramadım. Testi başka bir kadın doğuma gösterdim 4 hafta sonra tekrar yapın öyle konuşalım dedi. 4 Hafta sonra sayımız 13 milyon morfolojimiz %5 çıktı sayımız artmıştı ama yine de ürolojiye görünmekte fayda vardı. Tabi bu 4 hafta boyunca keçiboynuzu pekmezi ve kürünü uyguladım. Ürolojiye gittik rotgen istedi varikosel var mı yok mu diye şükür çıkmadı proxed plus klomen ve başka bir hap daha verdi ağustosun ortasına kadar hamile kalmama olursa tekrar gelin dedi bakalım Büyük bir heycanla bekliyorum. Rabbim hepimizin imtihanını kolaylaştırsın. Hayırlı zamanda evlatlarımıza kavuşuruz inşAllah sevgiler.

maşallah canım. sayınız artmış.k. boynuzu erkekler için mucize. inşallah senin mucizen de o olur canım. kalbini ferah tut. ilk testinizde ne kadardı morfoloji canım.

hoşbulduk, şimdi sizlere birşey soracağım ben geçen hafta hormon tahlili yaptırdım. sonuçlar;
fsh:8,86
lh:8,01
estrodiol:65
prolaktin:13,62
cea:2,07
ca-125:18
ca15-3:12,2
ca-19-9:0,60
çıktı sizce nasıl

gerçi beni kelebek yönlendirmişti buraya ama olsun hepimiz aynı yoldan geçiyoruz farklı sıkıntılarla bende pcoluyum kelebek nasılsın.

hadi hayırlısı inşallah adetler milyonlara dönüşsün gerekli olan sağlık lı 1 adet sperm değil mi. Oda var çok şükür

Biz erzurumdayiz burada bnm.tedaviye gittiğim hastanede ki üroloji doktoruna gidip testi.istettik ama tedaviye. Ne der nasıl devam ederiz belli değil

canım spermiyogram yapılıyor bugün öylemi doğru mu anladım.

nerelerdesin canım merak ettim seni.

canım bu aralar çok yoğundum giremedim gelen giden kalabalıktık. İyiyim cnm bir sıkıntı yok hamdolsun. Sen nasılsın neler yaptın ?

Allahım emeklerinin karşılığı versin canım. Sık sık gel yaz dertleşelim olur mu.

Hoşgeldin canım. Çıkış olmasına çok sevindim inşallah milyonları da görürsünüz.. benimde başımdan aynı olay geçti diyebilirim.. önce azoSperm dik şimdi az sa olsa çıkış oluyor 1.sayfada Hikayem var ,neler kullandım yazıyor..

Yadee ne yaptın canim cok mu yoruldun nasil gecti?

Yoruldum valla ama deydi.. revani
sebzeli tavuk pilav çorba salata turşu..

Amin inşallah canım yarin nöbette olacağım eşim tek.gidecek doktora bakım ne diyecek internet çekmiyor hastanede ege girebilirsm yazarım yoksa eve gelince yazarım.neticeyi canım

Canim ne yaptınız??

kelebek cnm ben senin eşini test yapıyor sanmıştım :) diğer kelebekmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…