Bi kaç bişey daha sorcam cokmu sormuş olurum bilmiyorum napim umut arıyorum işte eşinde fizik olarak bir problem varmıydı testis indirme ameliyatı gibi falantedavi görmeden tese önermiyor celaleddin hoca,öyleki bildiğim kafarıyla fsh yüksekken tese olmanın da hiçbir anlamı yokmuş zaten,size tavsiyem tedavi görmeden tese olmayın,zaten çok hassas bir ameliyat olduğu için sonrasında tahribat bırakıyor ve şansı dahada azaltıyor.
Biz azoyu ogreneli 5ay oldu direk Kaan hocaya gitdik mikrotese diyince bitkisellere başvurduk 3ay olacak bu ay sonu eğer bir değişiklik yoksa Kaan hocanın tedavisine başlıcaz iğne hap falansiz neler kullanıyorsunuz kaç yıldır tedavi görüyorsunuz
Bi kaç bişey daha sorcam cokmu sormuş olurum bilmiyorum napim umut arıyorum işte eşinde fizik olarak bir problem varmıydı testis indirme ameliyatı gibi falan
Testestron hormonu nasıldıtabiki sorabilirsin canım,ameliyat geçirmedi eşim,testislerden biri diğerine göre hafif küçük ama bir problem görünmüyor demişti.onun dışında eşim çok tüylü bir erkek değildi,uzun boylu iri yapılıdır,bunu da şu yüzden söyledim hipolu hastalar böyle oluyormuş canım.şimdi komşuya geçiyorum canım sormak istediğin varsa cevap yazamayabilirim özelden yazabilirsin.
nerelerdesin canım merak ettim seni.avatar33 canım sen ne alemdesin
maşallah canım. sayınız artmış.k. boynuzu erkekler için mucize. inşallah senin mucizen de o olur canım. kalbini ferah tut. ilk testinizde ne kadardı morfoloji canım.Öncelikle herkese selamlar sevgiler. Bizde de bu sıkıntı var ama geçecek inşAllah. 3 ay denemişdik neden olmuyor diye kadın doğuma gittim çok şükür herhangi bir probleme rastlanmadı eşiniz sperm testi yaptırsın öyle gelin dedi gittik sayımız 2 milyondu ve doktorum bu şekilde hamıle kalmamın çok zor olacağını acilen ürolojie gitmemizi söyledi. Ben tabi çok üzüldüm harap oldum kaldıramadım. Testi başka bir kadın doğuma gösterdim 4 hafta sonra tekrar yapın öyle konuşalım dedi. 4 Hafta sonra sayımız 13 milyon morfolojimiz %5 çıktı sayımız artmıştı ama yine de ürolojiye görünmekte fayda vardı. Tabi bu 4 hafta boyunca keçiboynuzu pekmezi ve kürünü uyguladım. Ürolojiye gittik rotgen istedi varikosel var mı yok mu diye şükür çıkmadı proxed plus klomen ve başka bir hap daha verdi ağustosun ortasına kadar hamile kalmama olursa tekrar gelin dedi bakalım Büyük bir heycanla bekliyorum. Rabbim hepimizin imtihanını kolaylaştırsın. Hayırlı zamanda evlatlarımıza kavuşuruz inşAllah sevgiler.
merhaba canım. hoşgeldin...merhaba arkadaşlar..
sağol canım amin inşallah sonu da güzel olur.ilk çıkışı öğrendiğimizde 5 sperm görmüştük,istanbulda dondurduğumuz testin hepsine bakmadılar bir damlada 6 sperm çıkmıştı gerisi donduruldu kullanabileceğimizi söyledi doktor ama hemen tüpbebek düşünmedik,3 ay tedavi görecek eşim yaza belki tüpbebek düşünebiliriz inşallah.
Biz erzurumdayiz burada bnm.tedaviye gittiğim hastanede ki üroloji doktoruna gidip testi.istettik ama tedaviye. Ne der nasıl devam ederiz belli değil
nerelerdesin canım merak ettim seni.
Öncelikle herkese selamlar sevgiler. Bizde de bu sıkıntı var ama geçecek inşAllah. 3 ay denemişdik neden olmuyor diye kadın doğuma gittim çok şükür herhangi bir probleme rastlanmadı eşiniz sperm testi yaptırsın öyle gelin dedi gittik sayımız 2 milyondu ve doktorum bu şekilde hamıle kalmamın çok zor olacağını acilen ürolojie gitmemizi söyledi. Ben tabi çok üzüldüm harap oldum kaldıramadım. Testi başka bir kadın doğuma gösterdim 4 hafta sonra tekrar yapın öyle konuşalım dedi. 4 Hafta sonra sayımız 13 milyon morfolojimiz %5 çıktı sayımız artmıştı ama yine de ürolojiye görünmekte fayda vardı. Tabi bu 4 hafta boyunca keçiboynuzu pekmezi ve kürünü uyguladım. Ürolojiye gittik rotgen istedi varikosel var mı yok mu diye şükür çıkmadı proxed plus klomen ve başka bir hap daha verdi ağustosun ortasına kadar hamile kalmama olursa tekrar gelin dedi bakalım Büyük bir heycanla bekliyorum. Rabbim hepimizin imtihanını kolaylaştırsın. Hayırlı zamanda evlatlarımıza kavuşuruz inşAllah sevgiler.
merhaba arkadaşlar..
bende iyiyim canım nolsn. iyi olmana sevindim canım. sıkıntı olmasında allaha şükür.canım bu aralar çok yoğundum giremedim gelen giden kalabalıktık. İyiyim cnm bir sıkıntı yok hamdolsun. Sen nasılsın neler yaptın ?
İNŞALLAH ANLAYANLARDAN YORUM BEKLİYORUM:)hoş geldin canım hormon testlerinden çok iyi anlamıyorum ben anlayan arkadaşlar cevap verecek inşallah.
merhaba arkadaşlar,eşim azosperm 2 yıldır ilaç tedavisi görüyor geçtiğimiz ay ilk kez sperm çıkışı oldu ve dondurduk.şimdi iğne ve bitkiseller kullanıyor sayı artırmak için.bu arada keçiboynuzu kürüne başlamıştık eşim için ama aktar keçiboynuzu kullanmamam gerektiğini söyledi.zeytinyağında incir yediriyorum eşime her sabah.sizin bana tavsiyeleriniz neler,bizim durumumuzda olan birileri var mı?
Yadee ne yaptın canim cok mu yoruldun nasil gecti?
Amin inşallah canım yarin nöbette olacağım eşim tek.gidecek doktora bakım ne diyecek internet çekmiyor hastanede ege girebilirsm yazarım yoksa eve gelince yazarım.neticeyi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?