kaç kez tüp bebek denediniz canım anlayamadım orasını
Yarın sabah başlıyalım mı hanımlar
Tukenmez kalemle yazilmis olan gecen yil 5. Aya ait
digeri gecen yil . Tup bebek yaptirdigimzda almistik o sonucu.kasim 29 ait
evet hanumlar yorumlariniz bekbekliyorm.bizde neler eksik
Ikinci testte morfolojiye bakilmamis canim. Ama ilk testte morfilojiniz 3 cok kötü değil ama düzelmesi gerekiyor. Benim anladigim tek sorun ileri hareketlilik yok. Yani spermler yumurtaya gitmiyor. Bu nedenle hamile kalamiyorsun. Sayisida fena değil zaten onemli olan morfoloji ve ileriye hareket edebilmesi canim. Ileri hareketlilik icin havuç kürü oneriririm canim. Şöyle yap bence bir ay keciboynuzu kürü bir ay havuç kürü. Hem sayiya hem hareketliliğie iyi gelir. Proxeed de hareketlilik icin iyidir. E vitamini alsin esin. Iyi bir beslenme ile sizin sorun hallolur canim. Gönlünü ferah tut.Tukenmez kalemle yazilmis olan gecen yil 5. Aya ait
digeri gecen yil . Tup bebek yaptirdigimzda almistik o sonucu.kasim 29 ait
evet hanumlar yorumlariniz bekbekliyorm.bizde neler eksik
Varımyarın sabah aç karnına ozamana
Canım 57.9 ile bismillahirrahmanirrahim diyorum ben
Peki iyi bir beslenmede kasit nedir. Aciklaman icin de cok tesekkur ederim. Cok iyisnz Allah razi olsn
Kilolarımız aynı dur çoraplarımı çıkarıp tartılayımGünaydın. Bende 57.5 ile başlıyorum.. akşam da Günboyu neler yendi paylaşırız olur mu
Peki iyi bir beslenmede kasit nedir. Aciklaman icin de cok tesekkur ederim. Cok iyisnz Allah razi olsn
Kilolarımız aynı dur çoraplarımı çıkarıp tartılayım
alemsin... Aaa dikkat etmedim hiç bi gözüm uykuda daha
hedef kaç cnm. Böyle biriye iddialaşma gibi lunca daha dikkat ediyor insan o yüzden iyi denk geldi kilolaımız da
çorap hırka iyice hafiflettimÇorabıni çıkarına mi aldın kiloyune yaptın ya
ben 53 ü ucundan da görsem iyi olacak55kg altına insem ne ala. Sen?
nohutu haslayip suyu mu iciliyor yoksa zeytinyagi ile yapilan birsey mi oluyor cnm. Birde bugun esim kullanacagmiz malzemelri alcak benide listeye eklersin artik. Ya boyle daha zevkli ve guzel . Birbormizi takip ediyorz. Neler yaptgz konusun da süperNekadar doğal okadar iyi ,mevsim neyse onun meyve ve sebzeleri tüketmeye bakın bol yeşilik. Kırmızı eten uzak durun. Kızartmalardan uzak durun. Hafta da iki defa nohut haşla birer kase bile olsa zeytinyağı ile çerez gibi tüketsin. Stress yok. Varsa fazla kilosu mutlaka vermeye çalışsın bol yürüyüş, spor.
Badem fındık fıstık ceviz avokado muz havuç çilek bunlar yararlı olanlardan bir kaçı
Allah şifa versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?