hepimizin öyle canım. bi parkın önünden geçsem gözlerimi kaçırıyorum bakmıyorum çocuklaraİnşallah kızlar Allahım istyn herkese versin bnm etrafımda okdr çok hamile ve yeni doğum ypn arkds varmı onları grdkce üzülüyorum insanda stres yapıyorum zaten kendinde kadın doğum hastanesndeym hamilelerle pek isim yok ama illa görüyorum ozmn uzuluyorm
Evt canim buraya dun kar bile yağdı baya .inşallah ikiz olurCanım Rabbim sanada banada her isteyene de nasib etsin inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar-ikizler
Evt canim buraya dun kar bile yağdı baya .inşallah ikiz olurCanım Rabbim sanada banada her isteyene de nasib etsin inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar-ikizler
Aynen canım kıskanıyor kar bizim arkdslardnda var ole BN de bisurr hamile çocuğu olanlarla.görüşmemeye karar verdm böyle daha az üzülüyorumhepimizin öyle canım. bi parkın önünden geçsem gözlerimi kaçırıyorum bakmıyorum çocuklarayakın arkadaşlarımın hepsi hamile. whatsupta yazışıyoruz bazen fotoğrafını bile paylaşmıyorlar çocuklarının. Belki nazarımdan korkuyorlar. kısır damgası yedi yaa
iyi olmuş misafirlerinin gelmesi. kafan dağılmıştır. yağmur için yapacak birşeyimiz yok malsef. nasip meselesi. kürler takviyeler nasıl gidiyor? teste ne kadar kaldı?yağıyor yani ohhhhhh maaşallah şifa olsun inşallah.
silmekte işe yaramıyor desene :) canım bugün biraz çiseledi o kadar onda da dışarda idim kısmet olmadı.Canım misafirlerim var yoksa her fırsatta dertleşmek iyi geliyor siz dostlarımla.
hoşbulduk çok teşekkürler hepimiz emeklerimizin karşılığını alaırız inşallah..hoş geldin arkadaşım güzel haberlerini bekliyoruz inşallah.
affına sığınarak bbende yazıyorum canım. dün yaptığınız şey bugün nasıl geliyor ki? Başka bir yöntem mi bu?[ bnde anlamadki hic böyle olmazdi başka bi yöntemde değil cnm ama akinti cok fazla geliyor
Herkese merhabalar bizde sperm azlığıyla boğuşanlardanız nerdeyse hergün buraya bakarım ama yazacak kadar bile enerjim yoktu sanırım durumu yeni yeni kabulleniyorum eşimin toplam sperm sayısı 8 milyon morfoloji 1. Yaklaşık 2 ay önce varikosel ameliyatı oldu vitamin ve kürlerle sonuç elde etmeye çalışıyoruz 1 ay sonra sperm testi yaptıracağız umutla bekliyorum...
Bu ay biz farklı bsy denedik ama tutarsa sizede soylecegim
iyi geceler arkadaşlar nasılsınız görüşmeyeli.Yagmur duasına çıkan yağmuru yakalayan kimler var
iyi geceler arkadaşım özletiyorsun ama kendini.nerelerdesin. sizde yağmur var mı? camları da silmiştim ama bana mısın demedi. tek damla göndermiyor rabbim.
inşallah lhaber alirizda canim paylaisrim olmazsa da paylasicam ama simdilik sylemeyimNe o gizzz
Inşallah tutar
hepimizin öyle canım. bi parkın önünden geçsem gözlerimi kaçırıyorum bakmıyorum çocuklarayakın arkadaşlarımın hepsi hamile. whatsupta yazışıyoruz bazen fotoğrafını bile paylaşmıyorlar çocuklarının. Belki nazarımdan korkuyorlar. kısır damgası yedi yaa
Arkdslar affiniza siginirak sormk istiyorum biz dun denedik ama simdi akıntı geliyor binden iste oldgm içinde yatamiyorm dvmli bu normal mi sizce herhalde bütün sıvı içerde kalck diye bsy yoktur demi
ayyy bu iyi geldi tokat gibi olduSaçmalama ne kısırı tövbeasıl onlar utansın, asıl o gözle bakanlar eksik.
Rabbim bizlere bu imtihanı yazdiysa bizim hayrımıza ve sabretmek herkesin işine gelmez o yüzden biz kat ve kat güçlü ve tamız
selam kelebekk benim listeye k.boynuzu pekmezi ,incir, ceviz bide zerdeçal+balda ekleyebilirsin
sen nerelerdesin gızzzz kocan evde değil mi? seni gidiBaşka birşey olsa hemen saatinde damlardi okadar sildikbe gel artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?