Erkek İnfertilitesi Sperm azlığı ile boğuşanlar buyrun beraber yol alalım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hepimizin öyle canım. bi parkın önünden geçsem gözlerimi kaçırıyorum bakmıyorum çocuklara yakın arkadaşlarımın hepsi hamile. whatsupta yazışıyoruz bazen fotoğrafını bile paylaşmıyorlar çocuklarının. Belki nazarımdan korkuyorlar. kısır damgası yedi yaa

Canım Rabbim sanada banada her isteyene de nasib etsin inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar-ikizler
Evt canim buraya dun kar bile yağdı baya .inşallah ikiz olur BN çok istiyorum Rabbim herkrse
Aynen canım kıskanıyor kar bizim arkdslardnda var ole BN de bisurr hamile çocuğu olanlarla.görüşmemeye karar verdm böyle daha az üzülüyorum

iyi olmuş misafirlerinin gelmesi. kafan dağılmıştır. yağmur için yapacak birşeyimiz yok malsef. nasip meselesi. kürler takviyeler nasıl gidiyor? teste ne kadar kaldı?

Arkdslar affiniza siginirak sormk istiyorum biz dun denedik ama simdi akıntı geliyor binden iste oldgm içinde yatamiyorm dvmli bu normal mi sizce herhalde bütün sıvı içerde kalck diye bsy yoktur demi

affına sığınarak bbende yazıyorum canım. dün yaptığınız şey bugün nasıl geliyor ki? Başka bir yöntem mi bu?

bnde anlamadki hic böyle olmazdi başka bi yöntemde değil cnm ama akinti cok fazla geliyor dun gece ve bu sbh yaptık 3 GN olması gerekiyordu ama BN bugün isteyin diye ole.oldu ondan mi acaba akintim olur genelde ama busfr biraz fazla geldi bana mrk ettm normalmi

Hoşgeldin canım. Aramıza katilmana sevindim.. uzaktan bakmak yetmiyor insana içini dökmen en iyisi..
Sayınız bir çoğumuzun hayali. Biz azo Sperm ile başladık yani 'sıfır'
Allah Kerîm

iyi geceler arkadaşım özletiyorsun ama kendini. nerelerdesin. sizde yağmur var mı? camları da silmiştim ama bana mısın demedi. tek damla göndermiyor rabbim.

Başka birşey olsa hemen saatinde damlardi okadar sildik be gel artik

Saçmalama ne kısırı tövbe asıl onlar utansın, asıl o gözle bakanlar eksik.
Rabbim bizlere bu imtihanı yazdiysa bizim hayrımıza ve sabretmek herkesin işine gelmez o yüzden biz kat ve kat güçlü ve tamız

Arkdslar affiniza siginirak sormk istiyorum biz dun denedik ama simdi akıntı geliyor binden iste oldgm içinde yatamiyorm dvmli bu normal mi sizce herhalde bütün sıvı içerde kalck diye bsy yoktur demi

Belki değişik bir şey yaptınız dedin ya ondan olabilir. Ama açıkçası benim de oluyor bazen öbür gün geldiği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…