Erkek İnfertilitesi Sperm azlığı ile boğuşanlar buyrun beraber yol alalım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Inşallah 1gün bizde Hamile kalırız
Işte kullandığımız takviye ve kürler...

R ruzgar90 ..........Tebrikler!!!....
●Keçib.kürü .Vemax. Bal badem karışımı .Kuruyemiş .Zeytinyağında Incir. Nohut .Sağlıklı beslenmeye dikkat!
merveeaydin ..Tebrikler!!!...
●L-arginin 1000mg. Quenzyma(Q10) .Keçib.Özü ve Keçib.pekmezi
●Arginmax women kendi kullandı

avatar33 ....şifa olması dileğiyle...
●Keçib.kürü .keçib.özü .Zeytinyağında Incir .Macun(metinbey) . Sudafet .Endol. Evicap. Folbiol .Kırkkilitotu çayı ve Kuruyemiş

Yadee şifa olması dileğiyle...
●Keçib.kürü .Evicap. Nohut. Zeytinyağında Incir. Isırganotu çayı

Full of Love şifa olması dileğiyle..
●Keçib.kürü .Quenzima (Q10). Antioksidan formula. Balık yağı. L-arginin. Ginseng .Isırganotu çayı

Melkee .......şifa olması dileğiyle...
●Keçib.kürü .Çörekotu yağı ve Proxeed Plus .Arısütü-Bal-Polen karışımı .Zeytinyağında Incir
●Incir ve soğan suyu kendi kullanıyor

@whiterose55 şifa olması dileğiyle
●Keçib.kürü ve Çakşır karışımlı Pekmez Zeytinyağından İncir

ZehreNur .....şifa olması dileğiyle
●Proxeed Plus. Evicap. Arısütü bal Polen Propolis karışımı. Zeytinyağında Incir. Kuruyemiş. Sağlıklı beslenmeye dikkat!

kelebek19 ..şifa olması dileğiyle
●Proxeed Plus. Kuruyemiş. Zeytinyağında Incir. Nohut. Keçib. Pekmezi. Avokado çayı. Sağlıklı beslenmeye dikkat!

BHR84 ........şifa olması dileğiyle
●Arginmax .Evitamin .Isırganotu çayı
.Keçib. Pekmezi

muhas .........şifa olması dileğiyle
●keçib.kürü .Iğde .Proxeed Plus .Evicap .Zeytinyağında Incir .çiğ Çerez

*Listeye adını yazdırmak isteyen bana msj atsın*

Belki değişik bir şey yaptınız dedin ya ondan olabilir. Ama açıkçası benim de oluyor bazen öbür gün geldiği
Değişik bsy ilişkiyle ilgili deil cnmyemeli bsy bnde geldiği olur akıntı ole ama bu SFR biraz fazla geldi sasirdm

INŞALLAH tutar deneyiniz
Ne zaman Regl hanımı beklemiyorsun??!!
Bnm duz nli değil cnm ama iki aydr berdyse düzene girdi doktor bi ilaç verdi zaten 21 gnlk adet olmam için sanırım mayısın 6 7 8 gibi ama olmam inşallah

ilahi kelebek yaa yüzümü güldürdün neyse takviyeler ne durumda kaan hocadan haber geldimi

..

Yok daha gelmedi. Mayıs gibi dönecem dedi hemşire,ama ben çok sabırsızım arasam mi ben??
Takviyeler baya azaldı sadece evicap keçiboynuzu akşam ve zeytinyağında incir. Nohudu da arasıra yapıp yediriyorum. Sıkıldım ay

Bnm duz nli değil cnm ama iki aydr berdyse düzene girdi doktor bi ilaç verdi zaten 31 gnlk adet olmam için sanırım mayısın 6 7 8 gibi ama olmam inşallah

Inşallah 9ay pas geçer hata es geçsin.. yeterki kırmızı kartı yeme

ay ne bileyim. kadın o kadar yoğun ki belki aradığına bile kızarben de sıkıldım kürlerden filan arada bi kendileri yapsa biraz nefes alsak fena mı olur?

Baya olmuş rahim kalınlığı artmıştır bildiğim kadarıyla onu vücut atmalı

Adet için hap vermediler mi
yok canım vermediler. nasıl atıck vucut onu acep?. sen 25 yumurtanı kaybet sonra birde seni kazısınlar ondan sonra bu insancıklar senın normal çalışmanı beklesinler vaaahhh rahimcik neler çektin?

ay ne bileyim. kadın o kadar yoğun ki belki aradığına bile kızarben de sıkıldım kürlerden filan arada bi kendileri yapsa biraz nefes alsak fena mı olur?

Aynen. Benim de tüp bebek yapalı bir sene olacak. Ozaman beri sürekli kür, takviye, ilaç.. sperm sayısınin biraz da olsa artmasından ve eşimin hiç hasta olmamasından başka bir işe yaramadı.. ara ara isteksiz bile oluyordu..

Artık kendi doktoruyla anlaşsin da ben biraz dinleneyim

yok canım vermediler. nasıl atıck vucut onu acep?. sen 25 yumurtanı kaybet sonra birde seni kazısınlar ondan sonra bu insancıklar senın normal çalışmanı beklesinler vaaahhh rahimcik neler çektin?

Adet kanaması ile atılır da yumurtaların tembellik etmese bir seferde olur .. soğan kürü mü yapsan?? Onu da sana bizahmet eşin hazirlasin bari

Doğum kontrol hapı bikerelik alsan en azından bu süreç uzamadan hasta olursun

ilaç artık kullanmak istemiyorum canım ama bende de sorun çıkarsa diye ödüm kopmuyor değil yani.

ilaç artık kullanmak istemiyorum canım ama bende de sorun çıkarsa diye ödüm kopmuyor değil yani.

Ama olmaz ki toprak ana sağlıklı olmasa, tohum dikilmez ,filizlenmez ,yeşermez
ki.. bunu tüp bebek tedavisi görürken psikoloğum demişti

Ama olmaz ki toprak ana sağlıklı olmasa, tohum dikilmez ,filizlenmez ,yeşermez
ki.. bunu tüp bebek tedavisi görürken psikoloğum demişti
ooo psikolojik destek aldın mı çok iyi olmuş. bizde öyle birşey yoktu. haklısın yarın bi hastaneyi arayım bakalım ne diyecekler.belki çağırırlar gel bi bakalım derler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…