He He şimdi yolladım işesen nerelerdesin gızzzz kocan evde değil mi? seni gidi
ilahi kelebek yaa yüzümü güldürdünHe He şimdi yolladım işe
inşallah lhaber alirizda canim paylaisrim olmazsa da paylasicam ama simdilik sylemeyim
Değişik bsy ilişkiyle ilgili deil cnmyemeli bsyBelki değişik bir şey yaptınız dedin ya ondan olabilir. Ama açıkçası benim de oluyor bazen öbür gün geldiği
Bnm duz nli değil cnm ama iki aydr berdyse düzene girdi doktor bi ilaç verdi zaten 21 gnlk adet olmam için sanırım mayısın 6 7 8 gibi ama olmam inşallahINŞALLAH tutar deneyiniz
Ne zaman Regl hanımı beklemiyorsun??!!
belki eşinin spermleri çoğalmıştır. hayra yoralım hayr olsun. bizde o kaadar az ki dışarı çıkacak bişi kalmıyo...Değişik bsy ilişkiyle ilgili deil cnmyemeli bsybnde geldiği olur akıntı ole ama bu SFR biraz fazla geldi sasirdm
ilahi kelebek yaa yüzümü güldürdünneyse takviyeler ne durumda kaan hocadan haber geldimi
Amin inşallah canım oledrbelki eşinin spermleri çoğalmıştır. hayra yoralım hayr olsun. bizde o kaadar az ki dışarı çıkacak bişi kalmıyo...
Bnm duz nli değil cnm ama iki aydr berdyse düzene girdi doktor bi ilaç verdi zaten 31 gnlk adet olmam için sanırım mayısın 6 7 8 gibi ama olmam inşallah
ay ne bileyim. kadın o kadar yoğun ki belki aradığına bile kızar..
Yok daha gelmedi. Mayıs gibi dönecem dedi hemşire,ama ben çok sabırsızım arasam mi ben??
Takviyeler baya azaldı sadece evicap keçiboynuzu akşam ve zeytinyağında incir. Nohudu da arasıra yapıp yediriyorum. Sıkıldım ay
kızlar kürtaj olalı 62 gün oldu benim kırmızılardan hiç ses yok. ne etsem ki?
Amin canım inşallahInşallah 9ay pas geçer hata es geçsin.. yeterki kırmızı kartı yeme
yok canım vermediler. nasıl atıck vucut onu acep?. sen 25 yumurtanı kaybet sonra birde seni kazısınlar ondan sonra bu insancıklar senın normal çalışmanı beklesinler vaaahhh rahimcik neler çektin?Baya olmuşrahim kalınlığı artmıştır bildiğim kadarıyla onu vücut atmalı
Adet için hap vermediler mi
ay ne bileyim. kadın o kadar yoğun ki belki aradığına bile kızarben de sıkıldım kürlerden filan arada bi kendileri yapsa biraz nefes alsak fena mı olur?
yok canım vermediler. nasıl atıck vucut onu acep?. sen 25 yumurtanı kaybet sonra birde seni kazısınlar ondan sonra bu insancıklar senın normal çalışmanı beklesinler vaaahhh rahimcik neler çektin?
ilaç artık kullanmak istemiyorum canım ama bende de sorun çıkarsa diye ödüm kopmuyor değil yani.Adet kanaması ile atılır da yumurtaların tembellik etmese bir seferde olur .. soğan kürü mü yapsan?? Onu da sana bizahmet eşin hazirlasin bari
Doğum kontrol hapı bikerelik alsan en azından bu süreç uzamadan hasta olursun
ilaç artık kullanmak istemiyorum canım ama bende de sorun çıkarsa diye ödüm kopmuyor değil yani.
ooo psikolojik destek aldın mı çok iyi olmuş. bizde öyle birşey yoktu. haklısın yarın bi hastaneyi arayım bakalım ne diyecekler.belki çağırırlar gel bi bakalım derlerAma olmaz ki toprak ana sağlıklı olmasa, tohum dikilmez ,filizlenmez ,yeşermez
ki.. bunu tüp bebek tedavisi görürken psikoloğum demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?