Erkek İnfertilitesi Sperm azlığı ile boğuşanlar buyrun beraber yol alalım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ooo psikolojik destek aldın mı çok iyi olmuş. bizde öyle birşey yoktu. haklısın yarın bi hastaneyi arayım bakalım ne diyecekler.belki çağırırlar gel bi bakalım derler

En iyisi canım.

Hayırlı geceler tatlım
inşallah sabah uyandığımızda kaplar dolup taşımıştır yağmur ile..

Inşallah 1gün bizde Hamile kalırız
Işte kullandığımız takviye ve kürler...

R ruzgar90 ..........Tebrikler!!!....
●Keçib.kürü .Vemax. Bal badem karışımı .Kuruyemiş .Zeytinyağında Incir. Nohut .Sağlıklı beslenmeye dikkat!
merveeaydin ..Tebrikler!!!...
●L-arginin 1000mg. Quenzyma(Q10) .Keçib.Özü ve Keçib.pekmezi
●Arginmax women kendi kullandı

avatar33 ....şifa olması dileğiyle...
●Keçib.kürü .keçib.özü .Zeytinyağında Incir .Macun(metinbey) . Sudafet .Endol. Evicap. Folbiol .Kırkkilitotu çayı ve Kuruyemiş

Yadee şifa olması dileğiyle...
●Keçib.kürü .Evicap. Nohut. Zeytinyağında Incir. Isırganotu çayı

Full of Love şifa olması dileğiyle..
●Keçib.kürü .Quenzima (Q10). Antioksidan formula. Balık yağı. L-arginin. Ginseng .Isırganotu çayı

Melkee .......şifa olması dileğiyle...
●Keçib.kürü .Çörekotu yağı ve Proxeed Plus .Arısütü-Bal-Polen karışımı .Zeytinyağında Incir

●Incir ve soğan suyu kendi kullanıyor

@whiterose55 şifa olması dileğiyle
●Keçib.kürü ve Çakşır karışımlı Pekmez Zeytinyağından İncir

ZehreNur .....şifa olması dileğiyle
●Proxeed Plus. Evicap. Arısütü bal Polen Propolis karışımı. Zeytinyağında Incir. Kuruyemiş. Sağlıklı beslenmeye dikkat!

kelebek19 ..şifa olması dileğiyle
●Proxeed Plus. Kuruyemiş. Zeytinyağında Incir. Nohut. Keçib. Pekmezi. Avokado çayı. Sağlıklı beslenmeye dikkat!

BHR84 ........şifa olması dileğiyle
●Arginmax .Evitamin .Isırganotu çayı
.Keçib. Pekmezi

muhas .........şifa olması dileğiyle
●keçib.kürü .Iğde .Proxeed Plus .Evicap .Zeytinyağında Incir .çiğ Çerez

*Listeye adını yazdırmak isteyen bana msj atsın*

En iyisi canım.

Hayırlı geceler tatlım
inşallah sabah uyandığımızda kaplar dolup taşımıştır yağmur ile..
Canım ben uyandım ve suprizz lapa lapa kar yağıyor ) yağmur yine yok bnm kova kar dolmustr herkese günaydın

Günaydınnn hanımlarrr Acayip uykum var uyusam iyi olacak ama evde bi dünya iş beni bekler

Diyet nasıl gidiyor yada gidiyor mu Bende maalesef gitmiyor gelen giden çok bu ara o yüzden rafa kalktı gibi sanki ama kararlıyım yeniden başlayacağım inşallah.Hele bir misafirler yolcu edeyim

Gunaydin arkadaslar bir gun giremedim. Muhabbetin dibine vurvurmussunuz.iyi olmus. Ben sizlerle kafa dagitiyorum. Ya simdi sizlerin yazilarini okudumda bisey sorcam. Cok cok cok afedersiniz. Bizde iliskiye girelim. Daha sonra akinti bende de cok geliyor. Ama bu benim normal akintim degil. Ben herkesde bu boyle oluyor saniyordum. Ve bir sizle bu sekilde konuskonusabiliyorum.normalde ailemden kimseyle paylasamam. Bu durum normal degil mi ?

günaydın kızlar

aynı durumdayız sürekli sorular dönüyor kafada
teşekkürler maşallah için morfoloji %50 (who sanırım)

geçen ay bende acabamı demiştim su gibi bi akıntı dimi renksiz kokusuz
ilişkiylen alaaakalı
hem akşam hem sabah akıntının fazla olması normal

Ceviz Zerdecal bal karışım mi??
yok tatlım ceviz incir birlikte ayrı yiyo balla zerdeçal karışımı macun gibi ayrı

normal tatlım boşalan sıvının tamamı sperm değil
dışarıya akan kısım spermlerin içinde bulunduğu sıvı
bende de aynı durum yaşanıyor ilişkinin ertesi günü

tünaydın arkadaşlarım.
demek sizlerde ertesi gün de geliyor ha. vah vahhh vahhh benim herife. 10 dk sonra bilem bişi gelmez benden. veee sıkı durun ameliyattan sonraki ilk mucuk mucuklar adam iyileşmiş de benden saklıyormuş. neyse.

Diyet nasıl gidiyor yada gidiyor mu Bende maalesef gitmiyor gelen giden çok bu ara o yüzden rafa kalktı gibi sanki ama kararlıyım yeniden başlayacağım inşallah.Hele bir misafirler yolcu edeyim
ayy ben 3 gündür niyetliyim. allah kabul ederse. diyet yaptığım ilk gün tartıda ne göreyim. bir kilo daha almışım..... benım gibi diyet yaparken kilo alan var mı aranızda?..
kız sana kim geldi böyle günlerdir yatıda kalıyorlar. arkadaşımızı çaldılar yahu...

bende kuru yemis basliycam bugun esime badem findik ceviz cekirdek falan. avakado ve muz yediricem. havuc suyu kurune basliycam. proxeed almayi dusunuyorum birde

İçim rahatladı esimdr diyor zaten işi biten geri donuyodur takma kafana diye bugün azaldı ztn akınti avatar gözün aydın

Canım ben uyandım ve suprizz lapa lapa kar yağıyor ) yağmur yine yok bnm kova kar dolmustr herkese günaydın

Bizde de kar yağdı ama eriyip gitti
Yağmur duasına niyetimi bozdum ne yapsak

Ben zaten doğru dürüst başlamamiştim 10güne izine çıkacağız ozaman kilo veririm geze geze

Ben inanıyorum ki bir çoğumuz paylaşamadığı şeyleri burda öğreniyor
çok uzak durma burdan ..

yok tatlım ceviz incir birlikte ayrı yiyo balla zerdeçal karışımı macun gibi ayrı

Şifa olsun

Hadi gözünüz aydın

Inşallah 1gün bizde Hamile kalırız
Işte kullandığımız takviye ve kürler...

R ruzgar90 ..........Tebrikler!!!....
●Keçib.kürü .Vemax. Bal badem karışımı .Kuruyemiş .Zeytinyağında Incir. Nohut .Sağlıklı beslenmeye dikkat!
merveeaydin ..Tebrikler!!!...
●L-arginin 1000mg. Quenzyma(Q10) .Keçib.Özü ve Keçib.pekmezi
●Arginmax women kendi kullandı

avatar33 ....şifa olması dileğiyle...
●Keçib.kürü .keçib.özü .Zeytinyağında Incir .Macun(metinbey) . Sudafet .Endol. Evicap. Folbiol .Kırkkilitotu çayı ve Kuruyemiş

Yadee şifa olması dileğiyle...
●Keçib.kürü .Evicap. Nohut. Zeytinyağında Incir. Isırganotu çayı

Full of Love şifa olması dileğiyle..
●Keçib.kürü .Quenzima (Q10). Antioksidan formula. Balık yağı. L-arginin. Ginseng .Isırganotu çayı

Melkee .......şifa olması dileğiyle...
●Keçib.kürü .Çörekotu yağı ve Proxeed Plus .Arısütü-Bal-Polen karışımı .Zeytinyağında Incir
●Incir ve soğan suyu kendi kullanıyor

@whiterose55 şifa olması dileğiyle
●Keçib.kürü ve Çakşır karışımlı Pekmez Zeytinyağından İncir

ZehreNur .....şifa olması dileğiyle
●Proxeed Plus. Evicap. Arısütü bal Polen Propolis karışımı. Zeytinyağında Incir. Kuruyemiş. Sağlıklı beslenmeye dikkat!

kelebek19 ..şifa olması dileğiyle
●Proxeed Plus. Kuruyemiş. Zeytinyağında Incir. Nohut. Keçib. Pekmezi. Avokado çayı. Sağlıklı beslenmeye dikkat!

BHR84 ........şifa olması dileğiyle
●Arginmax .Evitamin .Isırganotu çayı
.Keçib. Pekmezi .Incir-ceviz .Bal-zerdeçal.

muhas .........şifa olması dileğiyle
●keçib.kürü .Iğde .Proxeed Plus .Evicap .Zeytinyağında Incir .çiğ Çerez

*Listeye adını yazdırmak isteyen bana msj atsın*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…