ooo psikolojik destek aldın mı çok iyi olmuş. bizde öyle birşey yoktu. haklısın yarın bi hastaneyi arayım bakalım ne diyecekler.belki çağırırlar gel bi bakalım derler
ins canım iyi geceler.En iyisi canım.
Hayırlı geceler tatlım
inşallah sabah uyandığımızda kaplar dolup taşımıştır yağmur ile..
Canım ben uyandım ve suprizz lapa lapa kar yağıyorEn iyisi canım.
Hayırlı geceler tatlım
inşallah sabah uyandığımızda kaplar dolup taşımıştır yağmur ile..
aynı durumdayız sürekli sorular dönüyor kafadaCok zor gercekten bu konudan baska hicbir seye odaklanamiyorum surekli bir kafa karisikligi tup bebek mi beklemek mi kafada deli sorular ☺hayirlisi allahtan tabi insallah hepimiz kisa zamanda atlatiriz bu zor gunleri..sayiniz epey artmis masallah size.. morfolojiniz nasil?
geçen ay bende acabamı demiştim su gibi bi akıntı dimi renksiz kokusuzbnde anlamadki hic böyle olmazdi başka bi yöntemde değil cnm ama akinti cok fazla geliyor dun gece ve bu sbh yaptık 3 GN olması gerekiyordu ama BN bugün isteyin diye ole.oldu ondan mi acaba akintim olur genelde ama busfr biraz fazla geldi bana mrk ettm normalmi
yok tatlım ceviz incir birlikte ayrı yiyo balla zerdeçal karışımı macun gibi ayrıCeviz Zerdecal bal karışım mi??
normal tatlım boşalan sıvının tamamı sperm değilGunaydin arkadaslar bir gun giremedim. Muhabbetin dibine vurvurmussunuz.iyi olmus. Ben sizlerle kafa dagitiyorum. Ya simdi sizlerin yazilarini okudumda bisey sorcam. Cok cok cok afedersiniz. Bizde iliskiye girelim. Daha sonra akinti bende de cok geliyor. Ama bu benim normal akintim degil. Ben herkesde bu boyle oluyor saniyordum. Ve bir sizle bu sekilde konuskonusabiliyorum.normalde ailemden kimseyle paylasamam. Bu durum normal degil mi ?
ayy ben 3 gündür niyetliyim. allah kabul ederse. diyet yaptığım ilk gün tartıda ne göreyim. bir kilo daha almışım..... benım gibi diyet yaparken kilo alan var mı aranızda?Diyet nasıl gidiyor yada gidiyor muBende maalesef gitmiyor gelen giden çok bu ara o yüzden rafa kalktı gibi sanki ama kararlıyım yeniden başlayacağım inşallah.Hele bir misafirler yolcu edeyim
İnşallah hayırlı sonuçlar alırsınızbende kuru yemis basliycam bugun esime badem findik ceviz cekirdek falan. avakado ve muz yediricem. havuc suyu kurune basliycam. proxeed almayi dusunuyorum birde
insallahİnşallah hayırlı sonuçlar alırsınız
Canım ben uyandım ve suprizz lapa lapa kar yağıyor) yağmur yine yok bnm kova kar dolmustr herkese günaydın
Diyet nasıl gidiyor yada gidiyor muBende maalesef gitmiyor gelen giden çok bu ara o yüzden rafa kalktı gibi sanki ama kararlıyım yeniden başlayacağım inşallah.Hele bir misafirler yolcu edeyim
Gunaydin arkadaslar bir gun giremedim. Muhabbetin dibine vurvurmussunuz.iyi olmus. Ben sizlerle kafa dagitiyorum. Ya simdi sizlerin yazilarini okudumda bisey sorcam. Cok cok cok afedersiniz. Bizde iliskiye girelim. Daha sonra akinti bende de cok geliyor. Ama bu benim normal akintim degil. Ben herkesde bu boyle oluyor saniyordum. Ve bir sizle bu sekilde konuskonusabiliyorum.normalde ailemden kimseyle paylasamam. Bu durum normal degil mi ?
yok tatlım ceviz incir birlikte ayrı yiyo balla zerdeçal karışımı macun gibi ayrı
tünaydın arkadaşlarım.
demek sizlerde ertesi gün de geliyor ha. vah vahhh vahhh benim herife. 10 dk sonra bilem bişi gelmez benden. veee sıkı durun ameliyattan sonraki ilk mucuk mucuklaradam iyileşmiş de benden saklıyormuş. neyse .
"işi biten geri dönüyordur"İçim rahatladı esimdr diyor zaten işi biten geri donuyodur takma kafana diyebugün azaldı ztn akınti avatar gözün aydın
canim BN üzülmeyin kafama v"işi biten geri dönüyordur"adam biliyor şekeerim sıkma canını
ayy bu arada çok mersi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?