Erkek İnfertilitesi Sperm azlığı ile boğuşanlar buyrun beraber yol alalım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım morfoloji filan 90 yazıyor yanlış mı okudum? 5ml vermiş eşin ml8milyon toplamda kırk milyon. ilaç vermesede takviye kullan canım. düzelir inşallah endişe etme.dr tüp bebek dedikleri için bir tane yeter diyorlr ama nerden bilecekler nasıl bir acı olduğunu.türkiyeye gelme ihtimaliniz yok mu?

Evet 90 diyo morfoloji? Kotu mu bu?? Kac olsa iyi??
Turkiyeye temelli dgl ama iyi bi doktora gitmeyi dusnyrz hatta bi bayan gorms esim ulke tv de sanrm. Doktorun adini unuttum. Sonucu ona yollayaylm diyor. Ayrica keci boynuzu polen vs kullan diyorum. Doktordan ii mi bilceksn gerekse ilac verir diyo sinir ediyo beni. Keciboynuzu tozu sut ve muz verdim bi kere . Evde kiyamet koptu . Zorla icti tartstk

ahh canım yaaa... çoğu erkek böyle inanki. 2 milyondan 76 milyona diye bir topik var burda. ordaki bayan eşinin değerlerini sağlıklı beslenme ile düzeltmiş. yani herşey ilaç değil bir yeri yaparken ötekini batırır ilaçlar. havuçla keçiboynuzuyla çakşırla nereden nereye gelebiliyor değerler. umarım herşey yoluna girer canım.

Insallah tskkr ederm yurtdsnda bu otlari bulmam zor bnm sonuclar belli olunca artik tr ye mi gideriz ordan mi yollarlr blmyrm

O ülke tv doktorun ismi şevval taşdemir istanbulda etilerdeymiş ben konuştum kendisi ile

üroloji doktoru mu?
Kadın doğum tv kanalı değiştirirken ras geldim azospermi anlatıyodu hatda hastasıyla beraber gelmişti ikizleri olmuş hastasının ucuncu mikrotesesini olmuş ve sperm bulunmuş ikizleri görünce aramiştım ama internetden araştırdım kadın doğum uzmanı

anladım canım allah iyi drlarla karşılaştırsın hepimizi.

umut fakirin ekmeği ... napalım.. bol bol vitamın takviyesi yap eşine bulabilirsen kurt üzümü yedir günde 1 avuç.
Biz bi aktarla goruşuyoruz o hazırlıyo herşeyi vitamin hapları hucre yeniliyeci şeyler falan teseden önce deniyelim dedik eşimin fsh çok yüksek 45

oo çok yüksek evet düşer inşallah.
İnşallah Kaan hoca tese yapcaktı biz tedavi diyince tamam dedi iğnelerle duşerdi belki ama bitkisel denemekte fayda var ne kaybederiz Kaan hocanın soyledi hapta emodeks bitkisel içerikli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…