- 29 Aralık 2014
- 499
- 252
- 53
merak etmiştim canım ondan sordum. ben yatamadım pek ev işi filaan yaptım. pazara gittimnasip işte.
Allah razı olsun o komşundan .
keçiboynuzu bitmiş bir kaç gündür yapamıyorum yarın alabilirim inşallah çok yakınımda aktar yok. Bende nasip olursa önümüzdeki regl dönemimde doktora gidip bir genel kontrolden geçmek istiyorum.Haziranda da spermiyogram inşallah. Haziran başında olur sanırım ramazan öncesi.
sizin takviyeler düzenli yapılıyor mu hanımlar?
özledik seniiyi akşamlar arkadaşlar maaşallah ne güzel sohbetler ettiniz.Benim misafirlerim olduğu için çok katılamıyorum.Ama mutlaka okuyorum.
bende bir süredir keçibotnuzu yapmıyorum. üff çok sıkıldım. en erken sen yaptıracaksın testi allah yardımcınız olsun. dua başlatalım mı kendi aramızda teste kadar. ne dersiniz?keçiboynuzu bitmiş bir kaç gündür yapamıyorum yarın alabilirim inşallah çok yakınımda aktar yok. Bende nasip olursa önümüzdeki regl dönemimde doktora gidip bir genel kontrolden geçmek istiyorum.Haziranda da spermiyogram inşallah. Haziran başında olur sanırım ramazan öncesi.
sizin takviyeler düzenli yapılıyor mu hanımlar?
Kolay gelsin canım. Yokluğun belli oluyor ona göre
Bugün bende son keçiboynuzu kürünü hazırladım tekrar almayacağız. Haftaya çıkıyoruz izine ondan sonra yeni bir program başlatacağım inşallah. Kaan hocadan ozaman randevu alırız diye düşünüyorum.
Evicap ve zeytinyağında incir gideceğimiz güne kadar devam .. ve yumurtlama Günlerimi takip etmeye çalışacağım.
amin cnm hepımızı nşallah. dua olur cnm ne meselabende bir süredir keçibotnuzu yapmıyorum. üff çok sıkıldım. en erken sen yaptıracaksın testi allah yardımcınız olsun. dua başlatalım mı kendi aramızda teste kadar. ne dersiniz?
salatı tefriciye başlayalım. ben çok inanıyorum o duaya. tüp bebek yaptırdığım zaman ben okutturmuştum. bilen herkesle okuduk. testten bir gün önce duası bitti ertesi gün pozitifi almıştık.amin cnm hepımızı nşallah. dua olur cnm ne mesela
hareket ve morfoloji nasıl ?Mrb bayanlar 14milyon ckti esmn sperm sonucu ama doktor degerlerne falan normal bi sorun yok dedi. Sizce
hareket ve morfoloji nasıl ?
Bizde burada ilk verdiğim test hep.yabancıydı böyle anlayammadtik pek sonra özelde vrdik cnm ama sanırım ml.de 8 milyon toplam verdgnzde 14 milyon dedi doktor sanırım . bnm.esimindr ml de 18 milyon toplam verdiğinde 54 milyon fln oluyor bizim doktorumzda normal demiştiIlac vs de vermedi huylari degil
Bizde burada ilk verdiğim test hep.yabancıydı böyle anlayammadtik pek sonra özelde vrdik cnm ama sanırım ml.de 8 milyon toplam verdgnzde 14 milyon dedi doktor sanırım . bnm.esimindr ml de 18 milyon toplam verdiğinde 54 milyon fln oluyor bizim doktorumzda normal demişti
Bizde burada ilk verdiğim test hep.yabancıydı böyle anlayammadtik pek sonra özelde vrdik cnm ama sanırım ml.de 8 milyon toplam verdgnzde 14 milyon dedi doktor sanırım . bnm.esimindr ml de 18 milyon toplam verdiğinde 54 milyon fln oluyor bizim doktorumzda normal demişti
sayınız düşük cnm 8 milyon 15 milyon yukarısı olması beklenirdi.morfolojiyi göremedim anlayamadım yani.Ilac vs de vermedi huylari degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?