Erkek İnfertilitesi Sperm azlığı ile boğuşanlar buyrun beraber yol alalım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
iyi akşamlar arkadaşlar maaşallah ne güzel sohbetler ettiniz.Benim misafirlerim olduğu için çok katılamıyorum.Ama mutlaka okuyorum.

keçiboynuzu bitmiş bir kaç gündür yapamıyorum yarın alabilirim inşallah çok yakınımda aktar yok. Bende nasip olursa önümüzdeki regl dönemimde doktora gidip bir genel kontrolden geçmek istiyorum.Haziranda da spermiyogram inşallah. Haziran başında olur sanırım ramazan öncesi.

sizin takviyeler düzenli yapılıyor mu hanımlar?

Kolay gelsin canım. Yokluğun belli oluyor ona göre

Bugün bende son keçiboynuzu kürünü hazırladım tekrar almayacağız. Haftaya çıkıyoruz izine ondan sonra yeni bir program başlatacağım inşallah. Kaan hocadan ozaman randevu alırız diye düşünüyorum.

Evicap ve zeytinyağında incir gideceğimiz güne kadar devam .. ve yumurtlama Günlerimi takip etmeye çalışacağım.

bende bir süredir keçibotnuzu yapmıyorum. üff çok sıkıldım. en erken sen yaptıracaksın testi allah yardımcınız olsun. dua başlatalım mı kendi aramızda teste kadar. ne dersiniz?

teşekkür ederim cnm
Hayırlı olsun hepimiz için benim dananın kuyruğu hazirandaki testte kopacak. Düzelme olursa devam takviyelere yeterli düzelme olmazsa tedaviyi düşüneceğiz. Bu takviyelerde hiç kolay değil hem hazırlayana hem içene yıllarca yapılması zor.

Mrb bayanlar 14milyon ckti esmn sperm sonucu ama doktor degerlerne falan normal bi sorun yok dedi. Sizce

bende bir süredir keçibotnuzu yapmıyorum. üff çok sıkıldım. en erken sen yaptıracaksın testi allah yardımcınız olsun. dua başlatalım mı kendi aramızda teste kadar. ne dersiniz?
amin cnm hepımızı nşallah. dua olur cnm ne mesela

Eklentiler

• 2015-04-24 20.26.13.webp
    44,3 KB · Görüntüleme: 53
Bncede okuyalim tefriciye gecen ay bizde arkadsm fln okuduk 4444 tane ama kısmet iste olmadı

Ilac vs de vermedi huylari degil
Bizde burada ilk verdiğim test hep.yabancıydı böyle anlayammadtik pek sonra özelde vrdik cnm ama sanırım ml.de 8 milyon toplam verdgnzde 14 milyon dedi doktor sanırım . bnm.esimindr ml de 18 milyon toplam verdiğinde 54 milyon fln oluyor bizim doktorumzda normal demişti

Kagitta sayisi dusuk diyo ama doktor sorun yk ddi esm 40 yasnda bn 23. Yasndan dolayi cok korkuyo. O daha kotu beklyrdu bakalm bnm kan sonucum ne cikcak hakkmzda hayrlsi

Birde ben 1 sene vajinismustm bu kasimda yendm
Yani hic korunmadk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…