iş yoğunluğuna göre ara ara giriyorum cnm ama sizi takipte kalıyorumHarbiden bu topiktekiler iş kadını galiba kimsecikler yok
Bugun mutfak temizliğine basladim kizlar. Ic dış mutfak dolaplari buzdolabinin ici disi camlar perdeler masa Sandalye hepsi elimden geçti şükür. Bi supurucem mutfak biticek inşallah. Geri kalan yerler yarin off canim cikti biri bi kahve yapsada cagirsa arkadas
türk kahvesi tabiki tatlım. başka kahve tanımıyorumMakinedemi olsun kahve yada şole bol köpüklü turk kahvesimi
maşallah canım allah güç kuvvet versin.kolay gelsin cnm. iki haftaya bir mutfak benim elimden geçiyor. gündüzleri evde değiliz fakat akşamları da en çok zaman harcadığımz yer mutfak. inşAllah razmazana girmeden evi büyük bir temzlikten geçireceğim oda haftaya pazar başlar heral de
dolapta sararmış pırasa buldumakşama ne yemekler var hanımlar
ve yogurt corbasi asiakşama ne yemekler var hanımlar
akşama ne yemekler var hanımlar
muhas canım sizde ne var. iş kaçta paydos veriyor?
teşekkür ederim canım.
Evt çalışıyorum cnmSende calışıyodun dimi takip ettiğim kadarıyla
kelebek bebek transferinden sonra çok yatmış mydın yoksa günlük işlerine devam mı ettin?
Kızlar midem çok bula niyor ynklerdn .yiyemiyorum bsy
merak etmiştim canım ondan sordum. ben yatamadım pek ev işi filaan yaptım. pazara gittimTransfer sonrası 3 saat kadar yattım sonra giyindim ve otelde 4 gece kaldık(transfer ankarada oldu) yozgat geçince sadece 10 20 dk ihtiyac için ayağa kalkiyordum. Sağ olsun komşum her işi gördü. Test gününe 2gun kala adet oldum. ..neden?
Allah razı olsun o komşundan .Transfer sonrası 3 saat kadar yattım sonra giyindim ve otelde 4 gece kaldık(transfer ankarada oldu) yozgat geçince sadece 10 20 dk ihtiyac için ayağa kalkiyordum. Sağ olsun komşum her işi gördü. Test gününe 2gun kala adet oldum. ..neden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?