Herşeyden vardır bi hayır canim ole düşünme moralini bozma esin deuzulur ozamanValla izinden gelince başlayacaktık
Ama izinde iptal oldukça moral sıfır. Içimden gelmiyor şimdi birşeyleri yapmak. Izine çok ihtiyacım vardı
Sirf biusebepten evde durmak istemiyorum. Calismak istiyorm. kaldiramiyorum artik. Sorduklarinda yok bebek diyorm.ama bu sorular zamanla cogaliyor.Esimin sorunu olduğunu kimse bilmiyor. Bende problem dedim. Esim boyle bisey dememe kizsada . Onun psikolojisi cok onemli benim icimln.
Herşeyden vardır bi hayır canim ole düşünme moralini bozma esin deuzulur ozaman
Ahh canım ya ne kdr fedakarsin inşallah istedgn gibi bi is bulursn calisrsn BN çalışıyorum ama aksi gibi calistgm hastanede kadın doğum bebeere rontgen cekiyoruz hep onlari gorunce bi garip oluyprum anliycaniz her yerden bsy çıkarıyor Rabbim demekki çok sabretmemi istiyor inşallah sonunda bizde çok seviniriz ben ikiz çok istiyorum belki ole olurSirf biusebepten evde durmak istemiyorum. Calismak istiyorm. kaldiramiyorum artik. Sorduklarinda yok bebek diyorm.ama bu sorular zamanla cogaliyor.Esimin sorunu olduğunu kimse bilmiyor. Bende problem dedim. Esim boyle bisey dememe kizsada . Onun psikolojisi cok onemli benim icimln.
Benim içinde uzakta olmak çok avantaj hic bizamnda ailelere yakin olmak.istemiyorum nHelal olsun valla. Eşini düşünmeni çok takdir ettim. Malesef ben akıl edemedim ve annesi biliyor durumu. Şimdi her telefon ettiğimizde "oğlum sen hastasin ..şöyle yap böyle yap.. " diyor.
Iyiki etrafıMDA aile akraba yok diyorum artık hiç çekilmiyor. Herkesin derdi kendine büyük o yüzden başka şeylerle canımız sıkılsın istemiyorum
Benim içinde uzakta olmak çok avantaj hic bizamnda ailelere yakin olmak.istemiyorum n
BN esimn annesine bilerek söyledim çünkü gorumcemde annesi de bnm kiatlerimdn olmuyor diye beni artik deli ediyorlardı soruları imaları bnde söyledim simdi bsy diyemiyolr eşim de sylemek istedi zaten oda aiyodu benim üstüme geldiklerini
Supersin canım silkeledin biziSlm kızlar yeni geldim eve ümitsizliğe düşmeyin sirkelenin bakim Hz Eyyüp u düşünün 80 yıl çocuğu olmamış bide bukadar takılıp kalmayın bişey belirleyin ve yapın Psk. Danışmanı m ben herzaman yanınızda yim olacakk akışa bakın dünya çok kısa sadece buna takılıp kalırsanız günümüz gecemz
Ne güzel canım doğru soyluyosum elimzdn geleni yapıp beklemek en iyisi eşinden azospermi mi yoksa varmı belli bi sayıCanım ilk üç yıl korunDuk malesef sonrada yaklaşık 1.5 yıldır olmuyo ama biz 6 aydır biliyoruz sorunu ve elimizden geleni yapıyoruz inş. .. gerisi allaha kalmış benim içim rahat ben üstüme düşeni yapıyorum buna rağmen de olmazsa yapacak bişey yok ama kendime belirledikleri m ve kendimle konuşmaları m beni ayakta tutuyo yolum belli çok şükür sizlerde ole yapın ve hayat bırakın aksin
Slm kızlar yeni geldim eve ümitsizliğe düşmeyin sirkelenin bakim Hz Eyyüp u düşünün 80 yıl çocuğu olmamış bide bukadar takılıp kalmayın bişey belirleyin ve yapın Psk. Danışmanı m ben herzaman yanınızda yim olacakk akışa bakın dünya çok kısa sadece buna takılıp kalırsanız günümüz gecemz[/Q
psikolojikk danışman ha? bugünlerde en çok ihtiyacım olan kişisin
kaan hoca mı yaptı ameliyatı canım.200 bin le 5000 000 arasında değişiyor ml deki sayı çok değişken Varikosel oldu kaan hocanın hastasıyiz bu sürede 3 ay tedavi oldu dna hasarı için ama etkili olmadı 3 ay düzenli çok güzel bi program uyguladım olmadı şimdi ameliyat oldu 8 gün oldu olalı 1 yıl beklerim ben düzenli güzel bi programla dahada olmazsa tüpe gecicez az kaliteyi artırılır inş sen nerdesin kaç yaşındaşın sendede pco vardı sanirim
Ben erzurumdayim yaşım 23 1 yıllık evliyim evt bnde PCO var cnm evlenmeden öncede vardı sonrada hep bnm üzerinden tedaviye dvm ettik ama gecen ay esim için test verelim dedik sayı ve hareket düşüklüğü var hic beklemiyorduk uzuldk ama sabir lazim200 bin le 5000 000 arasında değişiyor ml deki sayı çok değişken Varikosel oldu kaan hocanın hastasıyiz bu sürede 3 ay tedavi oldu dna hasarı için ama etkili olmadı 3 ay düzenli çok güzel bi program uyguladım olmadı şimdi ameliyat oldu 8 gün oldu olalı 1 yıl beklerim ben düzenli güzel bi programla dahada olmazsa tüpe gecicez az kaliteyi artırılır inş sen nerdesin kaç yaşındaşın sendede pco vardı sanirim
Tek yapmak istediğim Nisan yağmurunu toplayıp üstüne okumak. Başka da birşey gelmiyor içimdenyorgunum
iptal oldu sanırım yada ertelendi mi vardır bunda da bir hayır sıkma canını lütfenSlm kızlar yeni geldim eve ümitsizliğe düşmeyin sirkelenin bakim Hz Eyyüp u düşünün 80 yıl çocuğu olmamış bide bukadar takılıp kalmayın bişey belirleyin ve yapın Psk. Danışmanı m ben herzaman yanınızda yim olacakk akışa bakın dünya çok kısa sadece buna takılıp kalırsanız günümüz gecemz
Aynen canım sıraya gideriz artikCanım tatil de erttelendi sanırım sıkma canını vardır bunda da bir hayır
iptal oldu sanırım yada ertelendi mi vardır bunda da bir hayır sıkma canını lütfen
Yaşasınnn birde psikolojik danışmanımız var. Sırtımız yere gelir mi daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?