Erkek İnfertilitesi Sperm azlığı ile boğuşanlar buyrun beraber yol alalım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Gunaydin arkadaşlar hava çok güzel butluda olsa bahar yeni geldi inşallah güzel bir gün olur

Ben bulutlu yağmurlu havaları çok severim içim bir hoş olur bugün de öyle sisli puslu bir hava inşallah yağmur yağarda yağmur toplarım-toplarız

Ben bulutlu yağmurlu havaları çok severim içim bir hoş olur bugün de öyle sisli puslu bir hava inşallah yağmur yağarda yağmur toplarım-toplarız

aaa aynı ben gibi biri bende çok severim . evde perdeyi açacağım kahvemi alıp karşısına geçeceğim. uzanıp tv izleyeceğim kitap okuyacağım :)

muhas öyle güzel anlattın ki canım çekti heeee

kelebek Trabzon çok güzeldir ohh yeşil mavi iç içe.

canım madem tatilde ertelendi en azından bir test yaptırıp öylece karar verseniz devam edip etmemeye onca emek var aylarca takviyeler kullandınız belkide işe yaradı görmek lazım.

Bu aralar da yoğun çalışacak eşim ,bide ben canını sıkmıyım. 25 kişi eksik çalışıyorlar
bi kaç gün daha bekleyecem. Ama konuyu açacağım eşime. Küçük de olsa bir program yapalım istiyorum

Ay inşallah yağmur yağar artık, tek yapmak istediğim bu okadar istiyorum ki

Inşallah 1gün bizde Hamile kalırız
Işte kullandığımız takviye ve kürler...

R ruzgar90 ..........Tebrikler!!!....
●Keçib.kürü .Vemax. Bal badem karışımı .Kuruyemiş .Zeytinyağında Incir. Nohut .Sağlıklı beslenmeye dikkat!
merveeaydin ..Tebrikler!!!...
●L-arginin 1000mg. Quenzyma(Q10) .Keçib.Özü ve Keçib.pekmezi
●Arginmax women kendi kullandı

avatar33 ....şifa olması dileğiyle...
●Keçib.kürü .keçib.özü .Zeytinyağında Incir .Macun(metinbey) . Sudafet .Endol. Evicap. Folbiol .Kırkkilitotu çayı ve Kuruyemiş

Yadee .....ara veriyoruzzzzzz

Full of Love şifa olması dileğiyle..
●Keçib.kürü .Quenzima (Q10). Antioksidan formula. Balık yağı. L-arginin. Ginseng .Isırganotu çayı

Melkee .......şifa olması dileğiyle...
●Keçib.kürü .Çörekotu yağı ve Proxeed Plus .Arısütü-Bal-Polen karışımı .Zeytinyağında Incir
●Incir ve soğan suyu kendi kullanıyor

@whiterose55 şifa olması dileğiyle
●Keçib.kürü ve Çakşır karışımlı Pekmez Zeytinyağından İncir

ZehreNur .....şifa olması dileğiyle
●Proxeed Plus. Evicap. Arısütü bal Polen Propolis karışımı. Zeytinyağında Incir. Kuruyemiş. Sağlıklı beslenmeye dikkat!

kelebek19 ..şifa olması dileğiyle
●Proxeed Plus. Kuruyemiş. Zeytinyağında Incir. Nohut. Keçib. Pekmezi. Avokado çayı. Sağlıklı beslenmeye dikkat!

BHR84 ........şifa olması dileğiyle
●Arginmax .Evitamin .Isırganotu çayı
.Keçib. Pekmezi .Incir-ceviz .Bal-zerdeçal.

muhas .........şifa olması dileğiyle
●keçib.kürü .Iğde .Proxeed Plus .Evicap .Zeytinyağında Incir .çiğ Çerez

D denizz5 ...şifa olması dileğiyle
Keçib.Pekmezi .Havuç suyu .Bal-Polen karışımı .Nohut

*Listeye adını yazdırmak isteyen bana msj atsın*

Tmm canım sen ayarla bunu
olmadı liste yaparsın bide tam olur
tabi cnım. liste yapcaz. mesela 11 kişi olcaz. 4444/10 kişi başı 444 gibi bişi düşecek. bir kişşiye en fazla 3 gün vericez. yani her birimiz için okunması gereken 3 gün olacak. bu sürede 444 tane tefriciye okuycaz. daha çok kişi olursak daha az düşer.
t

Hadi katılım olsun kızlar...

Kızlar PCO olanlarda prolaktin lh FSH hormonları normal değeri kaç olmalı.biliyormusunz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…