- 29 Aralık 2014
- 499
- 252
- 53
Gunaydin arkadaşlar hava çok güzel butluda olsa bahar yeni geldi inşallah güzel bir gün olur
Ben bulutlu yağmurlu havaları çok severim içim bir hoş olur bugün de öyle sisli puslu bir hava inşallah yağmur yağarda yağmur toplarım-toplarız[/QUOTE aynencanim bnde çok severim yagmuru sırf yagmuru bol diye u niversiteyi trabzonda okudm inşallah buraya ygr yağmur
Ben bulutlu yağmurlu havaları çok severim içim bir hoş olur bugün de öyle sisli puslu bir hava inşallah yağmur yağarda yağmur toplarım-toplarız
Sağol cnm sana dagünaydın bayanlar . mutlu huzurlu bir gün diliyorum.
evt cnm çok güzeldi tayinim erzuru ma cikana kdrdimuhas öyle güzel anlattın ki canım çekti heeee
kelebek Trabzon çok güzeldir ohh yeşil mavi iç içe.
canım madem tatilde ertelendi en azından bir test yaptırıp öylece karar verseniz devam edip etmemeye onca emek var aylarca takviyeler kullandınız belkide işe yaradı görmek lazım.
nasılsınız arkadaşlar var mısınız tefriciye zincirine
bende iyiyim canım adetliyken de okunur diye biliyorum canım.hep birlikte kaç kişi okuacağımıza karar verelim sonra başlarız.Iyiyim elhamdulllilah. Sen nasılsın canım?
Ben varım, ama adetliyim okunur mu yinede
bende iyiyim canım adetliyken de okunur diye biliyorum canım.hep birlikte kaç kişi okuacağımıza karar verelim sonra başlarız.
tabi cnım. liste yapcaz. mesela 11 kişi olcaz. 4444/10 kişi başı 444 gibi bişi düşecek. bir kişşiye en fazla 3 gün vericez. yani her birimiz için okunması gereken 3 gün olacak. bu sürede 444 tane tefriciye okuycaz. daha çok kişi olursak daha az düşer.Tmm canım sen ayarla bunu
olmadı liste yaparsınbide tam olur
tabi cnım. liste yapcaz. mesela 11 kişi olcaz. 4444/10 kişi başı 444 gibi bişi düşecek. bir kişşiye en fazla 3 gün vericez. yani her birimiz için okunması gereken 3 gün olacak. bu sürede 444 tane tefriciye okuycaz. daha çok kişi olursak daha az düşer.
t
Sağol cnmvalla diğerlerini hatırlamıyorum ama fsh nin 10 un altında olması gerekiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?