Erkek İnfertilitesi Sperm azlığı ile boğuşanlar buyrun beraber yol alalım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bugün çok şaşkınım.
tavuğumun biri yumurtaların çıkmasına bir kaç gün kala yatmayı bıraktı. normalde 21 günde çıkar civciv.tavuk yatmaddığı halde 21 gün bekledık. 23 24 25 26 gün. çıkan olmadı. başka bir tavuğumuz da 8 yumurtayla gürk yatıyordu. önceki tavuğun 2 yumurtasını öteki tavuğun altına koyduk. ama ümit derseniz o hiç yoktu. çöpe attığım tüm yummurtaların içi doluydu. ölmüş civcivler.yada ben öyle sandım.
öteki tavuğun civciv çıkartmaya 2 haftası daha varken bugun bir sürprizle karşılaştım. 21 günde çıkması gereken civciv 30. günde çıkmış. belki öteki attığım yumurtalarda canlıydı :(:(:(
gördümki bugun bir kere daha rabbimin başka başka hesapları var. annesiz yumurtaya can veren rabbim çok büyük. bugun başka bir canda teselli buldum.
sanki bir kudret ümitsiz olma, ALLAH yumurtaya ettiği merhameti neden sana etmesin. diyor.
sanki bir kudret üzülme, RABBİN ol deyince olmazları olduracak diyor.
sanki bir kudret SABRET diyor.

biraz sonra size bir mucizenın fotosunu çekeceğim.

Cok yumuşak gonulluyum arkadasim kalp kirmakdan kacinirim ama 2 debi alıntı örnekler atması çok kırıcı halbuki kendi de çok akilli gorunu

zaten kalp kırma canım. dilleriyle gönülleri kıranları ibadetleri temizleyemez. Ama uygun bir dille yaptığının yanlışlığını söyle ya değiştirsin kendini yaada sen uzaklaş. kısa bir hikaye anlatayım.
hz Eyüp peygamberin vücudünu kurtlar basmış yerken. bir kurt yere düşmüş. Eyüp peygamber ah bu kurt benden besleniyordu, ölmesin alayım şunuda düştüğü yere koyayım der. alır ve koyar. sonra o kurt öyle bir ısırırki. hz eyüp inanılmaz bir acı çeker. Allahım nedir bu acı der. rabbimde ona şöyle seslenir. eyüp ben sana düşen kurdu yerine koy demedim ki bir acı çekiyorsan bu senin yüzündendir..........

Ahhh rüyalar bende hep ikiz bebek görüyorum her defasında ayni bebekler biliyorum olacak ama ruyalarda beynimizin bize oynadığı bir oyun kapılmayın rüyalara arkadaşlarım bebeğim oldukden sonra gördüklerim hattını aştı umutlanmayin rüyaya Rabbim rüyada değilde gerçek hayatta yasatsin mutlulugu

Arkadaşlar Merhaba ben de sizlerle aynı problemi paylaşıyorum bütün yazdıklarınızı sabırla okudum akşam paylasacam hikâyemi yanlız bi sorum var bu caksir kullanılırken kullanılmaması gereken bişey varmı okadar bitkisel kocam ki programa yan etki yaparım i caksirda birarada yani caksir kullanılırken şunu kullanma diyebileceği niz bişey varmı

Arkadaşlar Merhaba ben de sizlerle aynı problemi paylaşıyorum bütün yazdıklarınızı sabırla okudum akşam paylasacam hikâyemi yanlız bi sorum var bu caksir kullanılırken kullanılmaması gereken bişey varmı okadar bitkisel kocam ki programa yan etki yaparım i caksirda birarada yani caksir kullanılırken şunu kullanma diyebileceği niz bişey varmı
hoşgeldin canım. maşallah çok sabırlısın. çakşırı çok methediyorlar ama henüz kullanmadık biz. siz başka neler kullanıyorsunuz.

Çok var akşam yazcam şimdi calisiyorum sadece çok çeşitli takviyeler le birlikte yan etki oluşturur mu korkuları var kas yapayım derken göz çıkarmaya

kolay gelsin cnm ben pazar gününe ayarladım o işi , inşAllah

şimdiden sana da kolay gelsin cnm.

günaydın canlar...
kasık ağrılarımla, tatlı tatlı karın ağrılarımla başbaşayım bugün. siz adet olmamayı beklerken ben gelsin istiyorum. gelsinde artıkiçim rahatlasın diyorum ama glen giden yok. :::::::::::::::KK43:
gelsin bir daha da 9 ay gelmesin inşallah cnm.

muhas muhas gerçek olsun rüyan inşallah:nazar:

Full of Love Full of Love sana da kolay gelsin. Işını bitirince eminim kuş gibi hafifleyeceksin:21:

avatar33 avatar33 canım regl daha da gecikmeden gelir de rahatlarsin:KK51:

evet canım ya düşünmek ne zaman yapacağım demek daha bir yoruyor insanı

bugün çok şaşkınım.
tavuğumun biri yumurtaların çıkmasına bir kaç gün kala yatmayı bıraktı. normalde 21 günde çıkar civciv.tavuk yatmaddığı halde 21 gün bekledık. 23 24 25 26 gün. çıkan olmadı. başka bir tavuğumuz da 8 yumurtayla gürk yatıyordu. önceki tavuğun 2 yumurtasını öteki tavuğun altına koyduk. ama ümit derseniz o hiç yoktu. çöpe attığım tüm yummurtaların içi doluydu. ölmüş civcivler.yada ben öyle sandım.
öteki tavuğun civciv çıkartmaya 2 haftası daha varken bugun bir sürprizle karşılaştım. 21 günde çıkması gereken civciv 30. günde çıkmış. belki öteki attığım yumurtalarda canlıydı :KK43::KK43::KK43:
gördümki bugun bir kere daha rabbimin başka başka hesapları var. annesiz yumurtaya can veren rabbim çok büyük. bugun başka bir canda teselli buldum.
sanki bir kudret ümitsiz olma, ALLAH yumurtaya ettiği merhameti neden sana etmesin. diyor.
sanki bir kudret üzülme, RABBİN ol deyince olmazları olduracak diyor.
sanki bir kudret SABRET diyor.

biraz sonra size bir mucizenın fotosunu çekeceğim.

ayyy canım ne güzel doğal yumurtaların var tavukların gürke yatıyor maaşallah. Resmide bekliyorum heyecanla.

ayy inşallah inşallah... sen neler yapıyorsun bugün bakalım.

Yolculuk için biraz alışverişe çıktık. Bugün banyoları görecem.çamaşır kalsın istemiyorum o yüzden onlarla uğraşacam. Yarın odaları. Cuma günü de buzdolabıyı boşaltıp silecem. Artık bavulu da yavaş yavaş toparlamaya başlıyorum.

Inşallah 1gün bizde Hamile kalırız:KK51:
Işte kullandığımız takviye ve kürler...

R ruzgar90 .....:anneadayı:.....Tebrikler!!!....:nazar:
●Keçib.kürü .Vemax. Bal badem karışımı .Kuruyemiş .Zeytinyağında Incir. Nohut .Sağlıklı beslenmeye dikkat!
merveeaydin merveeaydin :anneadayı:..Tebrikler!!!...:nazar:
●L-arginin 1000mg. Quenzyma(Q10) .Keçib.Özü ve Keçib.pekmezi
●Arginmax women kendi kullandı

avatar33 avatar33 ....şifa olması dileğiyle...:nazar:
●Keçib.kürü .keçib.özü .Zeytinyağında Incir .Macun(metinbey) . Sudafet .Endol. Evicap. Folbiol .Kırkkilitotu çayı ve Kuruyemiş

Yadee Yadee ...ara veriyorummm:KK51:

Full of Love Full of Love şifa olması dileğiyle..:nazar:
●Keçib.kürü .Quenzima (Q10). Antioksidan formula. Balık yağı. L-arginin. Ginseng .Isırganotu çayı

Melkee Melkee .......şifa olması dileğiyle...:nazar:
●Keçib.kürü .Çörekotu yağı ve Proxeed Plus .Arısütü-Bal-Polen karışımı .Zeytinyağında Incir
●Incir ve soğan suyu kendi kullanıyor

@whiterose55 şifa olması dileğiyle:nazar:
●Keçib.kürü ve Çakşır karışımlı Pekmez Zeytinyağından İncir

ZehreNur ZehreNur .....şifa olması dileğiyle:nazar:
●Proxeed Plus. Evicap. Arısütü bal Polen Propolis karışımı. Zeytinyağında Incir. Kuruyemiş. Sağlıklı beslenmeye dikkat!

kelebek19 kelebek19 ..şifa olması dileğiyle:nazar:
●Proxeed Plus. Kuruyemiş. Zeytinyağında Incir. Nohut. Keçib. Pekmezi. Avokado çayı. Sağlıklı beslenmeye dikkat!

BHR84 BHR84 ........şifa olması dileğiyle:nazar:
●Arginmax .Evitamin .Isırganotu çayı
.Keçib. Pekmezi .Incir-ceviz .Bal-zerdeçal.

muhas muhas .........şifa olması dileğiyle:nazar:
●keçib.kürü .Iğde .Proxeed Plus .Evicap .Zeytinyağında Incir .çiğ Çerez

D denizz5 ...şifa olması dileğiyle:nazar:
Keçib.Pekmezi .Havuç suyu .Bal-Polen karışımı .Nohut

*Listeye adını yazdırmak isteyen bana msj atsın*

20150428_170958.webp

azimli civciv maşallah. birazdan inip onu başka bir tavuğun altına bırakıcam. inşallah sahiplenir... hadi ben gidip az seveyim :KK37::KK37::KK37:

Hoş geldin cnm. Ne güzel tüm konuşmalarımızı okumuşsun maaşallah.İnşallah tez vakitte müjdeni de biz okuruz :21:

Yolculuk için biraz alışverişe çıktık. Bugün banyoları görecem.çamaşır kalsın istemiyorum o yüzden onlarla uğraşacam. Yarın odaları. Cuma günü de buzdolabıyı boşaltıp silecem. Artık bavulu da yavaş yavaş toparlamaya başlıyorum.

kolay gelsin cnm. İnşallah tatil gönlünce geçer.Kac gün sonra evindesin inşallah.

arkadaslar pco hastasıyım esimde altı ay önce sperm dusuklugu problemi olduğunu ogrendık tabı şokkk.sonra hemen kaan hocadn randevu aldık %33 hasar dna .basladık tedaviye 3 ay okadar çok şey kullandıkki degısen bişey olmadı.kaan hoca varikosel ameliyatı dedi hasar varikoselden kaylanmış olabiilir dedi 1hafta önce ameliyat oldueşim 20 gündür takviyeleri bırakmıştım tekrar başladım bu arada spermler ml de 200 bin ile 5.000.000 arasında degişiyo çok değişken çok azimliyim bırakmam işin peşini allahın izniyle.tek sıkıntım takviyelerim çok bunlar birbirine etki ederde yan etki oluştururmu die korkuyorum

Back
X