Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canım üst katta arkadaşımin bebeği var 4 bucuk aylık ateslenmis onu hastaneye. Gtrduk içim gtti tabi bizim ee olmuyor diye bebek kokusu bi le bambaşka bu arkdsta BN herşeyi ne kosarim ama bebeği ni kıskanıyor pek sevmiyor bitek böyle isi düşünce arıyor üzülüyorum bndegünaydın kelebek nasılsın bugün.
6 aylıkken karnimda kalbi durdu maalesefkısa da olsa derken düşükmü yaptın yoksa![]()
senin eşinde askeriyedeydi demi canm kati tayin çıkmış bizim burada arkdsin esine geldi bizde kurbanda izinler iptal olmuştu gidememistikKızlar moral sıfır..bizim tatil iptal malesef beklenmedik tain çıktı, bize değil ama aynı şubeden 15 kişi gidiyor
öf bu tatile çok ihtiyacım vardı
![]()
arama sorma onu sende canım. kimsenın canını sıkmasına izin vermeeeeeee. bizim derdimiz bize yetiyor. birde başkalarının sıkıntılarını ççekmeyelim. silkelen kendine gel.Günaydın canım üst katta arkadaşımin bebeği var 4 bucuk aylık ateslenmis onu hastaneye. Gtrduk içim gtti tabi bizim ee olmuyor diye bebek kokusu bi le bambaşka bu arkdsta BN herşeyi ne kosarim ama bebeği ni kıskanıyor pek sevmiyor bitek böyle isi düşünce arıyor üzüaşlüyorum bnde
senin eşinde askeriyedeydi demi canm kati tayin çıkmış bizim burada arkdsin esine geldi bizde kurbanda izinler iptal olmuştu gidememistik
Bnde artik aramiyorum hic oda isi düşünce arar ole iste. Oluş fln diyerek seviyor ya çok imreniyorm ozaman yazmıştım yine ztn çok hamile vr yeni çocuğu olan vr bu aralar hic kmsyle gorusmuyorm soranada bu konuyla ilgili konuşmak istemiyorum diyorum konustukca canım sıkılıyor kendilerinin var sonra bilmiş bilmiş konuşup iyice can sıkiyolra
arama sorma onu sende canım. kimsenın canını sıkmasına izin vermeeeeeee. bizim derdimiz bize yetiyor. birde başkalarının sıkıntılarını ççekmeyelim. silkelen kendine gel.![]()
Oo baya olmuş hatırlıyorum canım diyordn misafirler vardı diye zaten en ufak bsyde asker polis izinleri iptal oluyo inşallah cikabilirsinz yakin zamndaEşim mesleğini seviyor ama böyle durumlar yoruyor insanı.polis memuru benim ki canım. Bide ilk defa izine ayrilacaktik 2 sene sonra.. geçen sene sürekli yatılı misafir ağırladımaylarca hemde.. Bu yaz tekrar kaldıramam artık
benim de ihtiyacım var
![]()
kimseyle konusamaddıklarımızı konuşuyor ve bunlardan bize bir zarar gelmeyeceğine inanıyoruz. o yüzden rahatlatıyor burası hepimizi canım. dedikodu yok stres yok. dertleşme varSizi bilmiyorum ama burda sizlerle yazismak dertlesmek çok iyi geliyor ve mutlu ediyor bni
Aynen canım burada otur.fln cagiriyolardi gidkyordm hep hamile doğum fln konusuluyldu bugün gtmycm dedjm arkds msj yazdı iste gel diye bnde sıkılıyor um herkes hamile tek kaliyorm dedim bana sen bilirsin dedi sadece anladmki kimse senin derdini anlamıyorkimseyle konusamaddıklarımızı konuşuyor ve bunlardan bize bir zarar gelmeyeceğine inanıyoruz. o yüzden rahatlatıyor burası hepimizi canım. dedikodu yok stres yok. dertleşme variyi geliyor hepimize
Aynen canım burada otur.fln cagiriyolardi gidkyordm hep hamile doğum fln konusuluyldu bugün gtmycm dedjm arkds msj yazdı iste gel diye bnde sıkılıyor um herkes hamile tek kaliyorm dedim bana sen bilirsin dedi sadece anladmki kimse senin derdini anlamıyor
Amin canım bizlerin de yüzü güler .gitmedigim zaman görmediğim zaman kafam daha rahat oluyor uzulmuyorum en azından yoksa bi ara çok.kafaya takiyodum uzuluyodmBende aynı senın gibiyim canım fazla gitmiyorum bizi bizden başkası anlamaz Rabbim yardımcımız olsun inşAllah
ahhh su bilmişlik canım bı akrabam var karı koca calısıyorlar durumlar cok ıyı ev araba hersey var onunda cocugu olmuyor 1 tub bebek denemesi oldu tutmadı hava atmayı esını övmeyi çok seviyor tub bebegıde kendı aılesı ve kayınvalidesi ortak karsıladı bunda bır hava bır cıva herseyıme kosarlar yanlız degılım diye okadar havanlandı kı sankı kesin bebegı tuttu olcak gıbı hergun arayıp doktorunun soyledıklerını esının ona tutumunu anlatıp dururdu eee allah buyuk ne oldu o hava cıvaya kucuk görmeye tutmadı bebegı üzüldüm üzülmesine ama hak ettı o anlatırken ıster ıstemez bız kendımız yaptıgımız için üzülüyordum sende bosver üzülme allah gösteriyor teker teker rabbimiz bızimle oldukdan sonra hersey olur olur gıderBnde artik aramiyorum hic oda isi düşünce arar ole iste. Oluş fln diyerek seviyor ya çok imreniyorm ozaman yazmıştım yine ztn çok hamile vr yeni çocuğu olan vr bu aralar hic kmsyle gorusmuyorm soranada bu konuyla ilgili konuşmak istemiyorum diyorum konustukca canım sıkılıyor kendilerinin var sonra bilmiş bilmiş konuşup iyice can sıkiyolr
Aynen ole canım eden. Buluyor er yada geçahhh su bilmişlik canım bı akrabam var karı koca calısıyorlar durumlar cok ıyı ev araba hersey var onunda cocugu olmuyor 1 tub bebek denemesi oldu tutmadı hava atmayı esını övmeyi çok seviyor tub bebegıde kendı aılesı ve kayınvalidesi ortak karsıladı bunda bır hava bır cıva herseyıme kosarlar yanlız degılım diye okadar havanlandı kı sankı kesin bebegı tuttu olcak gıbı hergun arayıp doktorunun soyledıklerını esının ona tutumunu anlatıp dururdu eee allah buyuk ne oldu o hava cıvaya kucuk görmeye tutmadı bebegı üzüldüm üzülmesine ama hak ettı o anlatırken ıster ıstemez bız kendımız yaptıgımız için üzülüyordum sende bosver üzülme allah gösteriyor teker teker rabbimiz bızimle oldukdan sonra hersey olur olur gıder
Canim ara vermissin nezamna kdr biraktinz kurleriInşallah 1gün bizde Hamile kalırız
Işte kullandığımız takviye ve kürler...
R ruzgar90 ..........Tebrikler!!!....
●Keçib.kürü .Vemax. Bal badem karışımı .Kuruyemiş .Zeytinyağında Incir. Nohut .Sağlıklı beslenmeye dikkat!
merveeaydin
..Tebrikler!!!...
●L-arginin 1000mg. Quenzyma(Q10) .Keçib.Özü ve Keçib.pekmezi
●Arginmax women kendi kullandı
avatar33 ....şifa olması dileğiyle...
●Keçib.kürü .keçib.özü .Zeytinyağında Incir .Macun(metinbey) . Sudafet .Endol. Evicap. Folbiol .Kırkkilitotu çayı ve Kuruyemiş
Yadee ...ara veriyorummm
Full of Love şifa olması dileğiyle..
●Keçib.kürü .Quenzima (Q10). Antioksidan formula. Balık yağı. L-arginin. Ginseng .Isırganotu çayı
Melkee .......şifa olması dileğiyle...
●Keçib.kürü .Çörekotu yağı ve Proxeed Plus .Arısütü-Bal-Polen karışımı .Zeytinyağında Incir
●Incir ve soğan suyu kendi kullanıyor
@whiterose55 şifa olması dileğiyle
●Keçib.kürü ve Çakşır karışımlı Pekmez Zeytinyağından İncir
ZehreNur .....şifa olması dileğiyle
●Proxeed Plus. Evicap. Arısütü bal Polen Propolis karışımı. Zeytinyağında Incir. Kuruyemiş. Sağlıklı beslenmeye dikkat!
kelebek19 ..şifa olması dileğiyle
●Proxeed Plus. Kuruyemiş. Zeytinyağında Incir. Nohut. Keçib. Pekmezi. Avokado çayı. Sağlıklı beslenmeye dikkat!
BHR84 ........şifa olması dileğiyle
●Arginmax .Evitamin .Isırganotu çayı
.Keçib. Pekmezi .Incir-ceviz .Bal-zerdeçal.
muhas .........şifa olması dileğiyle
●keçib.kürü .Iğde .Proxeed Plus .Evicap .Zeytinyağında Incir .çiğ Çerez
D denizz5 ...şifa olması dileğiyle
Keçib.Pekmezi .Havuç suyu .Bal-Polen karışımı .Nohut
*Listeye adını yazdırmak isteyen bana msj atsın*
Yaşamayan ne anlasın canım derdimiz den bi gün nasip olur bizde olursak bu günleri unutmayalimAynen canım burada otur.fln cagiriyolardi gidkyordm hep hamile doğum fln konusuluyldu bugün gtmycm dedjm arkds msj yazdı iste gel diye bnde sıkılıyor um herkes hamile tek kaliyorm dedim bana sen bilirsin dedi sadece anladmki kimse senin derdini anlamıyor
Aynen canım burada otur.fln cagiriyolardi gidkyordm hep hamile doğum fln konusuluyldu bugün gtmycm dedjm arkds msj yazdı iste gel diye bnde sıkılıyor um herkes hamile tek kaliyorm dedim bana sen bilirsin dedi sadece anladmki kimse senin derdini anlamıyor
Canim ara vermissin nezamna kdr biraktinz kurleri