- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
- Konu Sahibi ALLAHvarGAMyok
-
arkadasım bizimde hareketimizde problem vardı..sayı normalden de yüksek çıkmıstı..bnm sana acilen tavsiye edecegim şey eşine keçiboynuzu kürünü uygulaman..bende ibrahim saraçoglunun kitabı var..internet sitelerinde de var nasıl uygulanacagı..kitapta 3-4 milyonla hamile kalan hastalarım var diyor..bizde şubat ayında aşılama yaptırdık ama malesef tutmadı..hemen akabinde keçiboynuzuna başladık..şimdi 2.ayımızdayız..inş. hayırlı sonuçlar alırsın..daha kendi halimizde takılımayı düşünüyoruz..yaza kadar olmassa 2.aşılama için tekrar çalışmalara başlayacagız..ama ben %100 inanıyorum çok iyi sonuç alacagımıza bu kürle birlikte..en kısa zamanda anne olmamız dilegiyle...
cok tsk ederım sonucumuzu gercekten merak edıorum sonuta 1 mılyondan azdı degerımız acabafaydası olurmu yaptım hergun kecıboynuzunu?
bayanlar meraba benim eşimde sayı 9 milyon morfoloji %14 hAREKETLİLİK %80 aşılamaya yaptırmaya değer mi sizce tutar mı? çok korkuyorum...
bizde bikaç ay sonra yaptırcaz. haziran veya temmuz. bu arada eşim ilaç kullanmaya başladı. benim merak ettiğim ise acaba ilk aşılama tutma ihtimali ne kadar. kendimi şartlandırdım hemen olcak aşılama sonrası diye üzülmek istemiyorum(( aranızda var mı eşinin sperm azlığı yüzünden aşılama yaptırıp ilk seferde hamile kalan??? bize biraz umut olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?