Aşılama Sperm azlıgı yuzunden asılama yaptıranlar buraya..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım ben 1 hafta önce yaptırdım aşılama.Sonucunu yazarım size.Umut olmak istiyorum sizlerede allahın izniyle...

smsimay inşallah güzel haberler verirsin bize. sen nerde yaptırdın aşılamanı? sonrasında dinlenmek falan gerekiyo mu? çok bilgim yok ben de doktorumu arayıp sorcam bu ay da adet olursan ara demişti ve bugün oldum maalesef eşimin tedavisi bi an önce bitse de bizde yaptırsak aşılamamızı..

ınş dogal yollan olur hepımızın hıc bırseye gerek kalmadan ((((((( kurban oldugum yarabbı.kımseyı caresız etmesın

inşallah esracım ama benim doğal yoldan olacağına umudum kalmadı bu ay tam yumurtlama günümde beraber olduk hatta o gün doktor baktı ultrasondan oluşmuş yumurtan dedi gayet iyi sağlıklı ama olmadı işte. en azından aşılamadan olumlu sonuç alabilsek ona da razıyım ben daha yolun başındayız ama ben şimdiden yoruldum

benım ıcınde hep bekle dıolar daha baslayalı 6.5 ay oldun dıolar omur ole gecıo zaten dun 1 aylıktık bugun 7 aya gırıcez.yıllarca bekleyenlerde böle baslayanlardan yolasen asılamamı yaptırıcaksın.

hareket ıcın havuc taze sıkılmıs portakal suyu brokolı vede kecıbynuzu kuru cok faydalı dıolar denemenı tavsıye ederım sayınız kac?

bızde hareket yuzde %50 mrfolojı % 90 normal % 10 anormal....sayımızda ınş yukselmıstır yarın olsada bıtseeeeeeee....

bızde hareket yuzde %50 mrfolojı % 90 normal % 10 anormal....sayımızda ınş yukselmıstır yarın olsada bıtseeeeeeee....

Eşrafım çok sevindim canım baya iyi durumdasınız kürler ise yara
mis bak normal yollada olur zaten böle önceki degerleriniz kaçtı nekadar degismis

Eşrafım çok sevindim canım baya iyi durumdasınız kürler ise yara
mis bak normal yollada olur zaten böle önceki degerleriniz kaçtı nekadar degismis

kız bu ılk degerımız bızım :))))daha almadık sonucumuzu sabah 10da alcaz.resmı tatılmıs 23 nısan o yuzden bugun vermeyız dedıler sabah hayırlı haberler alırız ınşşşşşşş

aldık ılac bır ıse yaramadı pek...tup bebek dedi.2 yıldan asagı yaptıramam maddı yonden sayımız 425.000den 2 mılyona cıkmıs.tek acre tup dedi.o gunden berı pek ıyı değildim yazamadım ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Canım bnm üzülmhakkidanda hayırlısı Allahtan başka kimse bilemez o ol derse kimse ve hicbisey mani olamaz bol bol dua et belki bı supriz olurda tüpe gerek kalmaz krediler var uygun odemeli bı araştır istersen ALLLAH büyüktür arkadasım

Bide keciboynuzunu ıhmal etme o kuru mutlaka uygula canım bide zeytinyağı incir kuru var erkekler için onuda bı araştır bak alternatif tip bolumunu araştır aktarlardan takviye alın bişeyler mutlaka olucaktir canim

belkı guluceksın ama benım esım aktar zaten :)))))) bız mıllete dagıtıoyrduk sımdı ne haldeyız bunada sukur

kızlar meraba sakın canınızı sıkmayın benim eşimin son testinde morfoloji ve ileri hareket 0 dı.. ama Allah a şükür doğal yoldan hamileyim Allah ın mucizesi.. kesin tüp bebek diyorlardı... eşim bi kaç vitamin kullandı onların mı faydası oldu bilmiyorum... ama size tavsiyem ilişkiden sonra ayağa kalkmayın ben pek kalkmadım... hangisi fayda sağladı bilmiyom ama Allah ım ol deyince oluyo... şu anda 8 haftalık hamileyim... geçen hafta eşim tekrar eşim test yaptırdı.. sayı 6 milyon.. ileri hareket %15 morfoloji % 12 olmuş... Allah ım hepinize nasip etsin inş... bu arada eşim sıvı lcarnıtıne kullandı..

Canım kısmet herşey alalhım bebeğini sağlıcakla kucagına alabilmeni nasip etsin.
Rabbim ol deyince oluyor işte...Bizler tedavimizi olalımda mücadelemizi verelim geriri Rabbime kalmış....Derdi veren Dermanınıda verir elbette...boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…