Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evetçoook zor. Eşinizin az falanmı çıktı
Meryem suresini.hic okumadm canm ama bu sefer onuda denicem 41gun okunacakms insallahh bizimde olur Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sinamasin ck zormus cokNasip oldukdan snra daha azlarla olani bile duydum bn umidinizi kaybetmeyin ve bol bol dua edin..kurani kerimde bi ayet var meryem suresinde hic okudunmu?
Aminnn.. Bahsetmek istedigim ordaki ayetti hz zekarya as oku mutlaka mealini duanin acamayacgi kapi yok emin ol.. Bn 500 yasini serif falanda okutmustm ese dosta hangisi vesile olindu bilenmes rabbim ins sanada tez zamanda hayirlisyla nasip ederMeryem suresini.hic okumadm canm ama bu sefer onuda denicem 41gun okunacakms insallahh bizimde olur Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sinamasin ck zormus cok
Sagol canim benim Allah bize ve tum isteyenlere nasip eylesin insallah evet halimize cok sukur bin sukur Allah beterinden korusun Herseyin bir zamani var zamani gelince olur insallah esim cok ugrasti halada ugrasiyor keciboynuzu kürü ve q10diye bir ilac kullaniyor insallah faydasini goruruzCanım olması için çok şeyler yaptıkça bu sefer beynin yoruluyor ve psikolijikmen olcagı varsada olmuyor çok beynini yormamaya çalış. Senin şuan binlerce kez şükretmen lazım eşinin spermi var bak bir arkadaşımın eşinin hiç yok o durumda olsan daha kötü olurdun. Şimdi eşin çok iyi bir üroloji doktoruna gitsin 3 aylık kullanımı olan ilaçlardan veriyorlar sperm coğaltıcı sperm hızlandırıcı şekil düzeltici vs. vs. O kadar etkiliki 2 aydan sonra yükselişleri göreceksin. Nerdenmi biliyorum eşimden bitanem. Benimkinde hareket azlığı ve şekil bozukluğu çıktı kullanıyor bayağı düzelmiş ama 1.5 ay daha kullanmalı daha etikili olması için. Lütfen umutsuzluğa kapılma. Sen stres yaptıkça hormonların yükselir bu sefer kendinlede uğraşmak zorunda kalırsın beynini rahatlat bol dua et senin için bende edicem ♥
Maalesef oyle canim insan illa dusunuyor evlat hasreti cok zor birseymis insallah bizide boyle mucizeler bulurUmudunu hiç yitirme benim bir arkadaşımın eşine tüp bebekle bile olmaz demişler boşuna uğraşmayın demişler ailesinden genetik bir kısırlıkmış. Nasıl olsa olmaz diye korunmuyorlar ilk geceden hamile kalıyor. Biraz nasip biraz da takmama işleri ama elimizde değil ki takmamak.