Sperm bulaşıp hamile kalirmiyim

Ne bliyim ya belki o spermli elleriyle kapı kollarına veya herhangi bir yere dokunuyorlar çok tedirginim 😣
Spermler sonsuza dek yaşıyor ve vajinayı görür görmez hemen dogru yolu bulup, hemen rahim ağzını geçip hemen de ne hikmetse yumurtlama gününüze denk geliyorlar ve yumurtaya ulaşıp döllenmeyi mi gerçekleştiriyolar?

Benim konuma bile onca insan hamile kalman imkansız yazmışken bu nasıl olsun bir ilişkiye girmemişsin vajinana giriş veya boşalma bile olmamış ordan burdan eline gelen vajinanin üstüne dokundun diye nasıl hamile bıraksın 😮😒

Ne yalan soyliyim ciddi sordum ki hâylada ya hamile kaldıysam diye düşünüyorum beynimin içini yedim resmen otobüsten gelene kadar bunu düşündüm
Kız biz 1 sene GERÇEK seks yapıp hamile kalmayı bekledik. Olmadı da tüp bebek yaptırdık ya anaaaaaa bunlar öğretmen masasından hamile kalırsa yakarım burayı

Spermler sonsuza dek yaşıyor ve vajinayı görür görmez hemen dogru yolu bulup, hemen rahim ağzını geçip hemen de ne hikmetse yumurtlama gününüze denk geliyorlar ve yumurtaya ulaşıp döllenmeyi mi gerçekleştiriyolar?
Bilmem ki hiç bu konularda bi bilgim yok hiç cinsel ilişkiye felanda girmedim ama bi kaç kişi hamile kalabileceğimi söylüyor çok korkuyorum ya

Back
X