Sperm bulaşıp hamile kalirmiyim

Şaka bebeğim yaaa, keske bu işlere bulaşmadan biraz bilgi sahibi olsaydın. İçine boşalmadıysa cok cok cok minnak bi ihtimal hatta yok gibi, korkma böyle seylerden
Ay inşallah o minnak ihtimal beni bulmaz yoksa aileme nasıl açıklarım yemin olsun beni diri diri toprağa gömerler 🥺

Ne yalan soyliyim ciddi sordum ki hâylada ya hamile kaldıysam diye düşünüyorum beynimin içini yedim resmen otobüsten gelene kadar bunu düşündüm
O zaman ne diye şeyini sıvazlayıp durdun? Hem de iki parmak? Sperm degıldır o senin sıvındır :KK53:

Arkadaşlar gün içinde elimi bir çok yere deydi (kapı kolu, sıra,öğretmenler masası,sınıf defteri,tuvalet kapısı) ve daha bir çok yere deydi elim daha sonra farketmeden 2 parmağımı vajina ma sürttüm şimdide çok korkuyorum acaba dokunduğum yerlerde sperm olurda vajinama deydirdigim parmaklarda da sperm olurda hamile kalirimiyim lütfen cevaplayın çok korkuyorum (elimi vajinama dokunmadan önce hiç yıkamadım)
Zaten herkes böyle hamile kalmıyor mu? Bu olay ne zaman oldu? Bı gebelik testi yaptırın derim

Arkadaşlar gün içinde elimi bir çok yere deydi (kapı kolu, sıra,öğretmenler masası,sınıf defteri,tuvalet kapısı) ve daha bir çok yere deydi elim daha sonra farketmeden 2 parmağımı vajina ma sürttüm şimdide çok korkuyorum acaba dokunduğum yerlerde sperm olurda vajinama deydirdigim parmaklarda da sperm olurda hamile kalirimiyim lütfen cevaplayın çok korkuyorum (elimi vajinama dokunmadan önce hiç yıkamadım)
Tabiki kalırsın Mahmut abi buda sorumu:işsiz::işsiz::işsiz::işsiz::işsiz:

Bir öğretmenin bu kadar cahilce bir soru sormasına çok şaşırdım.. Hem bı okulda çalışıyorsun, şu pandemi döneminde elini yıkamaktan acizsin, hem de elini bi yerlerine değdiriyorsun. Sizi kınıyorum

Sürtünmeyle hamile kalma bitti, şimdi kapı çıktı. Sakasiniz galiba, ya da bizleri trolluyorsunuz.. Hamile kalmak kolay değil. Ülkece cinsel egitime ihtiyaç var. Kafalar çok güzel yaaaa :confused:

Belki komik gelebilir ama gerçekten çok korkuyorum sperm bu nerde olduğu belli opmuyor:) böyle bir şey olamaz değil mi yani böyle bir durumda hamilelik söz konusu olmaz nolur bana bildiğiniz kadar anlatın çünkü içim hiç rahat değil
yawrum bu sperm sperm, virüs değil alah seni ne yapmasın emiiii

Bu soru gerçekse çok üzgünüm 😢

Bir öğretmenin bu kadar cahilce bir soru sormasına çok şaşırdım.. Hem bı okulda çalışıyorsun, şu pandemi döneminde elini yıkamaktan acizsin, hem de elini bi yerlerine değdiriyorsun. Sizi kınıyorum
Ay yok abla ben öğretmen felan değilim bu hesabı az önce açtım yaşım felan hepsi yanlış

Back
X