- 11 Kasım 2019
- 1.272
- 6.835
- 108
- Konu Sahibi Ramboxxvcbnmmm
1 gün sonra testte yapması lazimm, hemşire bile yapmissaaAdet günü hamile kalanlar da var çok rahat olma bence

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 gün sonra testte yapması lazimm, hemşire bile yapmissaaAdet günü hamile kalanlar da var çok rahat olma bence
Abla onu alel acele kafadan attım orda yazan hiç bir şey gerçek deyilProfilde 22?
Mumkun degil icin rahat olsunInşallah abla gerçekten çok korkuyorumaslında adetime çok az bir zaman kaldı şu an hamile kalma şansım düşükmüş inşallah yanılmam
![]()
Guzel trolllllllllArkadaşlar gün içinde elimi bir çok yere deydi (kapı kolu, sıra,öğretmenler masası,sınıf defteri,tuvalet kapısı) ve daha bir çok yere deydi elim daha sonra farketmeden 2 parmağımı vajina ma sürttüm şimdide çok korkuyorum acaba dokunduğum yerlerde sperm olurda vajinama deydirdigim parmaklarda da sperm olurda hamile kalirimiyim lütfen cevaplayın çok korkuyorum (elimi vajinama dokunmadan önce hiç yıkamadım)
ya sen ne diyon kızın biri klozete oturmuş hamile kalmış, biri yutmuş oda kalmış tehlikeli işler neler okuyoz burda işin zorOf abla ya çok korkuyorum ne yapicam ben nolur bana akıl ver daha 16 yaşındayım nolur bana bi akıl ver
Haklısın abla ama nedense çok takıntılıyım aşırı korkuyorum nede olsa elim gün içinde bir çok yere deydi o ellede yanlışıkla vajinyanam 3 4 saniye dokundum):bisey merak ettim fen bilgisi dersi de mi mufredattan kalkti? O kalktiysa biyoloji de mi kalkti? Bu cahilligin baska bir aciklamasi olamaz
Deme öyle yaya sen ne diyon kızın biri klozete oturmuş hamile kalmış, biri yutmuş oda kalmış tehlikeli işler neler okuyoz burda işin zor
Tabi cnm 8 saat içinde testte çıkıyor ama kesin hamile sonuçta insanlık böyle çoğaldı haksızmıyım1 gün sonra testte yapması lazimm, hemşire bile yapmissaa![]()
Hamilelikten korkcana corona dan korksana cocugumHaklısın abla ama nedense çok takıntılıyım aşırı korkuyorum nede olsa elim gün içinde bir çok yere deydi o ellede yanlışıkla vajinyanam 3 4 saniye dokundum):
Sen bitmişinn bu yaşta bide vah sana neyse büyütürsün sağlıcakla nolcak cnmDeme öyle yakafayı sıyırmak üzereyim abla
Tek dicegim şey hamilelik olmasında ne olursa olsun isterse hastanelik oliyim yeterki hamile olmiyim:)BÖYLE BİŞE ŞAKA DİYİP GEÇERİZ LAKİN MİKROP KAPARSIN ENFAZLA ENFEKSİYON OLUR ÇÜNKÜ VAJINA AĞZI ÇOK HASSAS GEÇMİŞ OLSUN HAMİLELİKTEN DEĞİL ENFEKSİYONDAN KORK
Gerçekten mi abla nolur dalga geçme daha çocuğum bilmiyorum çok bilgisizim nolur dalga geçmeKesin kalırsın masadan bulaşmış olabilir
Bizim aylarca yapamadigimizi bir kapı yapmiss salisssssBu ney simdi anlamadim defter kitap![]()
midem bulandı.... okuluda mundar ettiniz ya .. öğretmen misin öğrenci misin
Öğrenci ama evdeyken elimi vajinyama deydirdigimi farkettim);Bu ney simdi anlamadim defter kitap![]()
midem bulandı.... okuluda mundar ettiniz ya .. öğretmen misin öğrenci misin
Elinizi vajinaniza dokunduktan 1 saat sonra idrarla gebelik testi yapın sonuç çıkar hemenBelki komik gelebilir ama gerçekten çok korkuyorum sperm bu nerde olduğu belli opmuyor:) böyle bir şey olamaz değil mi yani böyle bir durumda hamilelik söz konusu olmaz nolur bana bildiğiniz kadar anlatın çünkü içim hiç rahat değil