Sperm bulaşıp hamile kalirmiyim

Arkadaşlar gün içinde elimi bir çok yere deydi (kapı kolu, sıra,öğretmenler masası,sınıf defteri,tuvalet kapısı) ve daha bir çok yere deydi elim daha sonra farketmeden 2 parmağımı vajina ma sürttüm şimdide çok korkuyorum acaba dokunduğum yerlerde sperm olurda vajinama deydirdigim parmaklarda da sperm olurda hamile kalirimiyim lütfen cevaplayın çok korkuyorum (elimi vajinama dokunmadan önce hiç yıkamadım)
Guzel trolllllllll

bisey merak ettim fen bilgisi dersi de mi mufredattan kalkti? O kalktiysa biyoloji de mi kalkti? Bu cahilligin baska bir aciklamasi olamaz
Haklısın abla ama nedense çok takıntılıyım aşırı korkuyorum nede olsa elim gün içinde bir çok yere deydi o ellede yanlışıkla vajinyanam 3 4 saniye dokundum):

BÖYLE BİŞE ŞAKA DİYİP GEÇERİZ LAKİN MİKROP KAPARSIN ENFAZLA ENFEKSİYON OLUR ÇÜNKÜ VAJINA AĞZI ÇOK HASSAS GEÇMİŞ OLSUN HAMİLELİKTEN DEĞİL ENFEKSİYONDAN KORK
Tek dicegim şey hamilelik olmasında ne olursa olsun isterse hastanelik oliyim yeterki hamile olmiyim:)

Belki komik gelebilir ama gerçekten çok korkuyorum sperm bu nerde olduğu belli opmuyor:) böyle bir şey olamaz değil mi yani böyle bir durumda hamilelik söz konusu olmaz nolur bana bildiğiniz kadar anlatın çünkü içim hiç rahat değil
Elinizi vajinaniza dokunduktan 1 saat sonra idrarla gebelik testi yapın sonuç çıkar hemen
Geçen bir üye yapmış çıkmıştı 😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆

Back
X