Sperm Değerleri İçin Emodex 60 Kapsul Uygun Fiyata Buldum.(Kaan Aydos Tavsiyesi)

duaedin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2013
62
20
98
Ankara
İlgili yasa gereği sadece eczanelerde satılan ürünün web sitenizde telefon numarası veya ilan verilerek satılması yasaktır.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlgili yasa gereği sadece eczanelerde satılan ürünün web sitenizde telefon numarası veya ilan verilerek satılması yasaktır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yine Kahramanmaraştan bir arkadaşımıza yarın bir kapsul Emodex göndereceğim... Kargo yerine otogardan otobüsede verebiliyorum..Yukarıdaki telefonum açık olmazsa mesaj atarsanız ben size dönüş yapabilirim.. Bu arada yeni emodex ler cam ambalajlı satılıyor.. daha sağlıklı olması açısından güzel olmuş...

Arkadaslar umudunuzu kirmak istemem ama, esimde grade 3 yada 4 (doctoruna gore degisiyor) varikosel var.
2012 de Kanada'dan Turkiye'ye gittik ve esim Kaan Aydos'a varikosel ameliyati oldu, sayi dustu, kalite hala kotu, hicbir sonuc alamadik. Iğne falanda vermişti ameliyattan sonra ama :KK43:
Arti ameliyat sonrasi iki basarisiz tup bebek tedavisi gorduk. Hangi doktor gorse varikosel hala yerinde hic ameliyat edilmemis gibi diyorlar (hem Turkiyede hemde Kanadada). DNA fragmentasyon sonucu cok kotu. Sayi ameliyattan once daha fazlaydi.
Reklamlar cok donuyor ortada. Allah'a emanet olun.

lina88

Back
X