Erkek İnfertilitesi Sperm Değerleri İçin Emodex 60 Kapsul Uygun Fiyata Buldum.(Kaan Aydos Tavsiyesi)

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

duaedin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2013
62
20
98
Ankara
İlgili yasa gereği sadece eczanelerde satılan ürünün web sitenizde telefon numarası veya ilan verilerek satılması yasaktır.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlgili yasa gereği sadece eczanelerde satılan ürünün web sitenizde telefon numarası veya ilan verilerek satılması yasaktır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dün Kütahyaya bir arkadaşımıza gönderdim.. kargo bedeli olarak ayrıca 10-TL ödemiş.. Ankara dışındakiler için maliyeti 120-TL oluyor kargoyla.. birden fazla alınırsa maliyet dahada düşebilir..

Yine Kahramanmaraştan bir arkadaşımıza yarın bir kapsul Emodex göndereceğim... Kargo yerine otogardan otobüsede verebiliyorum..Yukarıdaki telefonum açık olmazsa mesaj atarsanız ben size dönüş yapabilirim.. Bu arada yeni emodex ler cam ambalajlı satılıyor.. daha sağlıklı olması açısından güzel olmuş...

Arkadaşlar eczaneden uygun fiyata almak için beraber bir araya gelip daha çok miktarda almamız imkansızlaştığı için üzgünüm. Herkes kendisi en yakın eczaneden bir şekilde temin edecek ancak bize biraz pahalıya gelecek böyle oluncada.Hayırlısı olsun. Oysa burda internetten satış yapılmıyordu, sadece herkes ayrı ayrı alıp da fazla para verene kadar bir araya gelip bize en uygun fiyat veren eczaneden almak için uğraşmıştık.

Back
X