Erkek İnfertilitesi Sperm değerleriniz ne kadar sürede ne ile yükseldi?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

DearMother

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2011
2.128
2
0
İstanbul
merhaba arkadaşlar
aradım ama böyle bir konu açılmışmı göremedim.

Öğrenmek istediğim ne kadar sürede hangi ilaçlar yada besin takviyeleriyle sperm sayınız,hareketiniz düzeldi?

her bir cevabınız bize umut olacak o yüzden lütfen yazmadan geçmeyin

hayırlı olsun canım
ınsallah faydalı bılgler edınırsın
bızım degermız ılk tette 170 bın cıkmıstı
3 ay boyunca
klomen
l argınıne
kecıboynuzu kuru
muz
cevz badem fındık dovuyordum ballan ve polenlen karstırıp 1 yemek kasıgı verırodum
haftada 1 gun brokolı yemegı ve havuc saalatsı(hızı artırdıgı ıcın )
bırde taze sıkılmıs portakal suyu ıctı her gun
sayımız 2 mılyona yukselmıstı

amelyat sonrası keçi boynuzu kürü verdim 28 mil 48 çıktı ileri hız düşük napmalıyım

amelyat sonrası keçi boynuzu kürü verdim 28 mil 48 çıktı ileri hız düşük napmalıyım

Canım preseed jel kullan ..
Hızı düşük olanlarda çok etkili ..
Bende bu ay kullanmaya başlıyorum ilk defa ..

Canım bizim varikosel ameliyatından önce 2 milyondu..
Ameliyattan sonra arttı biraz daha ..
Şimdi 15 milyonlarda ..
Hareket toplamda % 73 çıkmıştı ama merkeze göre de değişiyor..
Morfoloji%4

3 ay yani 6 kutu proxeed plus ..
2.5 ay keçiboynuzu kürü..
2.5 ay arı sütü bal polen ..
Endol ve trental 1 ay boyunca ..
3 ay evicap vitamin ..
I arginine 1 ay ..
Klomen 2 kutu..

Devam ettiklerimiz ..
Arginmax man ..
İncir kürü..
I carnitine ..(bu ay alacağım )
Ve büyük ihtimal bu ay menegon iğneye başlıcak eşim , çok şükür :)
Omega 3(bu ay lacağım )

bılgem deger lerınız ıyı aslı9nda yha
demek sızınde 2 mılyondu
bakalım bızım cıkıcakmı okadara
asılama neden denemıorsun ?

ARKADASLAR SİZE EŞİMİN SONUJCLARNI YOLLUYORUM NE OLUR YORUMLAYIN
> volüm:3cc
> likefaksiyon:20dk
> viskozite:normal
> aglütinasyon:yok
> yuvarlak hücre:0,2x10
> sperm sayısı:34x10
> motilite:%68
> phss%:%22
> phss:5x10
> kruger:%3
> şimdiden tesekkür ederim

canım hiç fena durmuyor,güzel gibi...2milyondan 76milyon topiğine yada spermiyogram yaptırnlar topiğine yaz daha çok yardımcı olunur.
sayı ve morfoloji gayet güzel....

Merhabalar,
Biz de 8 aydır cocuk sahibi olmayı deneyip de olamayanlardanız. Çikolata kistim vardı. Ondan diye bilirken eşimin sperm sonucları cok kotu cıktı. Hem hareketlilik az, hem de morfolojik olarak %4 normal var. Varikosel dediler ama derecesi çok düşük. Ameliyat olmak istemedik hemen. Kendimize Eylül'e kadar daha deneme süresi verdik. 1 aydır hem proxeed plus kullanıyor hem de keçiboynuzu kürü yapıyoruz..
Bunları yapan arkadaşlara bir bilgi vermek istiyorum. İlacı ve kürü kullanmaya başlar başlamaz bir sonuç beklemeyin. Sperm üretimi 72 günde bir oluyor. Yani spermler 2 ayda yenileniyor. Bu ilacı ve kürü ancak 2 ay aralıksız kullanmanız halinde üretilen spermlerde bir artma yada değişim göreceksiniz.
Proxeed ile ilgili yerli ve yabancı birçok kaynaktan çok iyi geldiğini okudum. L-carnitine adı verilen madde çok faydalıymış.
Ne olacağı belli olmaz, bir umut deniyoruz işte..Herkese güzel haberler vermek en büyük dileğimiz..

bizdede sayı düşüktü 19 mılyondu klomen verdı dr klomen 7-8 mılyona oındırdı sayıyı 3 asılama gecırdık tutmadı sonra kecıboynuzu kürüne basladık basladıgımızda sayı 8 mılyondu 1 ay gecemeden hamıle kadlım ben hamıle kalınca tekrar sayıya bakmadık ama kecıboynzuu kürü gercegı ortada tavsıye ederım

canım keçiboynuzu kürünü detaylı anlatırmısın.

arkadasım seni tbr ederım
saglıklan buyut ınsallah

canım benım ılk 3ay boyunca zaten klomen erkek spermını dusurur
6. aydan sonra yukseltmeye baslar
etkısı böeldır genellıkle
sakın bırakma
klomen erkektekı hormonları duzen ekoyan bır ılac

kecıboynuzu kuru ve pekmezını bnde herkese tavsıye ederım
ayrıca sperm testı yaptırmak ıcın erken deılmı
en azından 3 ay duzenlı kullanmanız lazım
ne ıcersenız ıcın ılac yda kur olarak
erkek spermı 70 gunde kendını yenıler yanı faydasını gosterır
bu ay cok oldugundan dusukte cıkabılır
canınız sakın sıkılmasın
o bakımdan bnce bıraz daha bekleyıp sperm testı yaptırın derım....:)

canım.benım esımde vaıkosel vardı.temmuzda amelıyat oldu ama turkıyenın bu konudakı sayılı dr.larından bırıne.yanı varıkosel amelıyatını ısın ehlı ellerde yaptrmak gerekıyormus yoksa sonradan nüksedıyormus.daha dogrusu amelıyat masasından varıkoselı duzelmemıs olarak kalkıyormus erkekler.esımde sayı 8 mılyondu hareket toplam % 56 morf %2 dı.amelıyat sonrası sadece sayı yukseldı 20 mılyona ml de.hareket bıraz yukseldı morf aynıydı.esımde ayrıca sperm dna sında kırıklık vardı.%42 di.ki % 35 ten yuksekse tupbebekte bıle basarı sansı cok azmıs dıye okumustum ınternette arastrdıgımda.bazı dr. lar bunu dogruluyor bazıları onemsız dıyordu.amelıyattan 4 ay sonra dna kırıklıgı % 29 a dusmustu.

amelıyattan 7 ay sonra dr esıme nolvadex verdı gunde 1 tane .3 ay kullandı esım.nolvadex klomenin muadili bır ılac.onun yanında ben esıme proxeed verdımn 2.5 ay.omega 3 ve evıcap verdım.ve Rabbıme sonsuz sukurler olsunkı mucızem geldı.bız 1-2 ay sonrasında tupbebege gececektık artık.ve ben hamıle kalmadan 1 ay once asılama yaptrmıstık tutmamıstı.yıkılmıstım.ama sanırım bu ılaclar benım hormonlarıda hareketlendırdı kı bebısımız geldı.Rabbım tum ısteyenlere saglıklı ve hayırlı evlatlar versın.
ben bu arada hamıle kaldıgım ay eskısı gıbı cok dusunmedım.kafam daha rahattı tupbebebege gecıcez dıye.ama yınede hamıle kalmayı ıstıyordum umutsuz olsamda.ılıskıden sonra 2 saat yatıp gıdıp badmınton oynadım voleybol oynadım sonra gelıp banyomu yaptım.son ılıskıde sabaha kadar yattım kalkmadan ama sabaha kadar yatma olayını her ay yapıyordum.bılmıyorum spormu ıyı geldı ne.tabı bol bol dua bu herseyden en onemlısı.

canim bizde esimle 1 sene cocuk denemelerinden sonra baktik olmuyo esime test yaptirdik malesef sonuclar cok kotu cikmisti sperm sayisi iyidi fakat morfoloji sifir ve ileri hareket te sifirdi doktorumuz esime clomen verdi 3 ay kullandi ben onunla birlikte keciboynuzu kuru 3 ay birde havuc kuru 1 ay uyguladim ve sadece morfoloji yuzde ikiye cikti daha sonra doktor esime antiöstorojen hapi, omega 3 ve zink vitaminlerini verdi 3 ay da bunlari kullandi ve en son cikan sonuc bizi mutlu etti morfoloji ve ileri hareketlilik yüzde 5 e yukseldi unutmadan bisey daha söylim esim ilk ilaclarini kullanmadan önce sigarayida birakti bununda artista buyuk payi var.simdi bende rahim filmi cektirdim ve kanalimin önünde hayin bi polip kanalimi tikamis onu aldilar simdilik hersey yolunda gözüküyo insallah sadece bi göbüsümün dolmasi kaldi allah hepimize hayirli ve saglikli evletlar versin doldursun göbüslerinizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…