Erkek İnfertilitesi Sperm değerleriniz ne kadar sürede ne ile yükseldi?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

amın ınsallah rabbım hepımıze nasıp etsın

MERABA ARKADAŞLAR herkese geçmiş olsun.ben kadınlar kulübü formunda yeniyim gezindikçe yeni bilgiler elde ediyorum.ancak bizim gittiğimiz ürologlardan neden bi tanesi bile vitamin yada bitki tavsiye etmedi.anlamadım hep okuduklarıma doktorları bişeyler önermiş ama bizimkiler direk tüp bebek yada hiç gerekmezken varikosel amaeliyatı ol dediler...ve olduk sonuç varikosel bide hiç duymadığımız hidrosele çevirdi garibim birdaha ameliyat oldu sonuç yine değişmedii.hayret bişey yaa neden doğal bişey önermedilerki

beyaz02 evet kardeşim........bi biz varız varikoselden sonra hidrosel ameliyatı geçiren galiba deken ilk kez karşılaştım aynı durumda olan biriyle.....sana katılıyorum canım...bizim gittigimiz bütün doktorlarda vermedi.......bilmem bu konu karışık galiba doktorlar bile netleşememiş halaaaa

canım keçiboynuzu kürünü detaylı anlatırmısın.

Cnm benim eşimin de azosperm var. O yüzden keçiboynuzu kürünü bende uyguluyorum.

7-8 adet keçiboynuzunu kırıp yarım litre kaynamış suyun içerisinde 4-5 dakika agzı kapalı olarak orta ateşte kaynatıyorsun dahasonra altını kapatıp 20 dakika suyun içerisinde dinlendirip süzüyorsun soguk olarak akşam yatmadan önce ve sabah aç karnına tüketmesi gerekiyor.ilk bir hafta sabah akşam içeçek sonra sadece akşamları yatmadan önce içmesi yeterli 3 ay boyunca devam edecek.

merhaba esra 8 yıllık evliyiz eşim azospermden 10 ekim 2011 de ameliyat oldu ve sonuç yine sıfır oldunlaşmamış hücrelerin olduğunu ve bunları geliştireceğini söyledi kaan bey keçi boynuzu kürünün tarifi nedir pekmezini sulandırıp içiriyordum ben yardımcı olursan sevinirim cnm.((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…