Erkek İnfertilitesi Sperm dna hasar testi yaptıranlar lütfen buraya...

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba, bakıyorum da birkaç gündür kimse bu topiğe cevap yazmamış. ben de girip bakıyorum kimse yazmamış bakıp çıkıyorum.
biz Allah nasip ederse 29 aralıkta yeniden fsh ve testesteron ölçtüreceğiz. bakalım sonuçlar nasıl çıkacak?sonra kaan beye göndereceğiz. siz neden bu ay test yaptırmıyorsunuz? bence yaptırın bakalım bir değişiklik olmuş mu? belki de sen bu ay hamile kalırsın. sonuçlarınız fena değil.hamile kalırsan lütfen buradan paylaşmaya devam et. bizim gibilere umut olsun. ben senden güzel haberler bekliyorum. ne olur ara sıra sen de yaz. yada bizimle aynı durumda olan arkadaşlar varsa sizler de buraya yazın. birbirimize umut olalım. iyi geceler..

Bizde yarın ya da sonraki gün hormonlara baktırıp Kaan bey'e göndercez.Allahım izin verirse ocak ayı ortasında da tüpbebek tedavimiz başlayacak.

merhaba kızlar
bişey sormak istiyorum
dna hasar testini nerelerde yaptırdınız
birde anklarada ünüversite hastanesinde yaptıran varsa aradıza sonuçuç ne kadar sürede çıkıyo

Kaan bey'in aracılığıyla Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Kısırlık Merkezinde alınan kan ve verilen sperm örneklerini İbni-Sina hastanesine elden teslim ettik ve sonucunu laboratuvar yaklaşık 15 gün sonra Kaan bey'e bildirdi.Sperm örneği ankara tıp fakültesinde yıkanma işlemine tabii tutuluyor.Bence siz en başda Kaan bey'le irtibata geçin.

Geçmiş olsun.

ah ahh ben bir yıldır kaan hocayla irtibattayım zaten
ama henüz yüz yüze görüşemedik
kısmetse yakında gidicez bu testide yaptırıcaz
15 gün çok iyi ben daha uzun sürüyo diye biliyodum
teşekkürler

Özeline gidip tedavisini olun bence.Bizde internetten çok yazıştık ancak görüşmeden olmuyor.Sperm sayı ve hareketliliğiniz nedir?

Son düzenleme:
Özeline gidip tedavisini olun bence.Bizde internetten çok yazıştık ancak görüşmeden olmuyor.Sperm sayı ve hareketliliğiniz nedir?

öyle olucak mailden sonuç alamadık bir yılda
geçen yıl 10 milyonla %60 hareketle başlamıştık tedaviye ekimde 120 milyondu total sayı % 45 hareket ve % 1 olan başımın belası morfolojiye tüp bebek denedik
hiç kaliteli embriyo oluşmayınca bu testi istedi hoca
şimdi ilk fırsatta gidicez bakalım hayırlısı olsun ama çok korkuyorum hasar çokk yüksek çıkar diye

Bizde yaptırdık testi 10 gündür sonuç çıksın diye bekliyoruz tabi zamanda akıyor bi taraftan.Yaşım 31 ne olcak halimiz bilmiyorum.Allah ya hiç vermezse çok korkuyorum kızlar çok .Bildiğiniz gibi değil.Allah hayırlısını versin tabi.Benimde 7 haftalık bir düşük 7,5 aylık ikinci bir ölü doğumum var.Doğal yoldan denemeye bile korkar olduk.Hayırlısı bilmiyorum artık içim çok sıkılıyor.Allah'ı düşünüyorum teskin ediyorum kendimi sonra tekrar üzülmeye başlıyorum.Rabbim hayırlısını versin Rabbim yüzümüzü güldürsün inşaallah.

tadilat vardı evimde giremedim onun için...
hadi güzel haberler ver test sonuçların iyi gelir inşallah.. bizden test istemedi neden bilmiyorum herşeyide soramıyorum şubat gibi test yapın ondan sonra tüp bebek dedi. keşkeeee güzel haberler verebilsem ama sanmıyorum arkadaşım 1 düşüğüm var o beni inanılmaz korkutuyo. sana katılıyorum sesimizi duyan birileri olsun dna kırıklığı olupta bebeğini sağlığıyla kucağına alan yok mu acaba günden güne umutsuzlaşıyorum çünkü

çok iyi anlıyorum seni aynı korkular bendede çıkıyoo birden moralim diplere vuruyo çıkmaza giriyorum

Testi 2 aralıkta vermiştik nerdeyse 1 ay olacak çok canım sıkılıyor bu duruma ne zaman çıkacaksa.İçimden öyle bir his diyorki şu kadar dna hasarı çıkacak 3 ay şu ilaçları kullanın sonrada gelin tüp bebek yapalım diycek tüp bebektede pgt yöntemini lullanılsın diyecekler.Ama zaman su gibi ilerliyor malesef ben 31 yaşımdayım şu an korunuyoıruz.korunmayı bıraksakmı bilmiyoruz.Korunmayı bırakırsak bu seferde hatalı bir sperm döllerse yumurtayı hadi tekrar kürtaj olmam lazım.Hadi 6 ay bir daha bekle .İnan ne yapacağımı zı bilmiyoruz.Fikirleriniz önemli arkadaşlar ????????????

merhaba

kaan beyle tedaviye baslayalı 2.ayımız bitti. dün test sonuçlarımız çıktı ve kaan hocaya mail yazdık. geçen ay hocanın verdiği ilaçların yanında yaptığımız incirle birlikte kaynattığımız keçi boynuzu kürü çok işe yaramış ve fsh 14 e kadar yükselmişti. fakat bu ay keçiboynuzu ve inciri fazla yapamadık.sadece ilaç ve proxed plus kullandı.geçen ayın tersine 14ten 7,5 a düşmüş fsh. yani incir ve keçi boynuzu ilaçtan daha etkili bir fsh yükseltici. bu ay da hocanın bize verdiği tedaviyi uygulamaya devam edeceğiz.tedavi süremiz en az 3 ay olacakmış.bu ay da tedaviye devam edeceğiz. bu ayda olmazsa önümüzdeki aya tüpe başlamayı düşünüyorum.şubatta yani. inş doğal yolla olur bu ay. ne olur dua edelim birbirimize. ve umarım iyi gelişmeler,iyi haberler verebiliriz buradan. ve umut olalım. iyi geceler....

Rabbim hayırlısını versin.Hepimiz için.Biliyomusun ben iyice salaklaştım deli gibi bebek istediğim içinmi bilmiyorum.İkiz istiyorumya ikiz.Manyakmıyım ne.Ama Allah hayırlısı neyse onu versin.

Rabbim hayırlısını versin.Hepimiz için.Biliyomusun ben iyice salaklaştım deli gibi bebek istediğim içinmi bilmiyorum.İkiz istiyorumya ikiz.Manyakmıyım ne.Ama Allah hayırlısı neyse onu versin.
ızı şiddetle tavsiye ederim. hiç bir zararı yok faydası çok.

canım asla umudunuzu kaybetmeyin. benim yukarıda yazdığım kürü uygulamaya başlamanızı şiddetle tavsiye ederim. hiç bir zararı yok faydası çok.ayrıca nohut suyu ve yemeği bol bol yesin. günde en az 2 bardak ısırgan çayı içsin eşin. en az 3 ay bunu devam edin. test sonuçlarınızı kaan beye gönderin. 3 ay sonra isterseniz tüpe geçerseniz. bu kadar sabretmişsiniz 3 ay daha sabredin. tüpte başarısız sonuç almaktansa tüpe hazırlanıp gitmek daha mantıklı. en azında pozitif şansınızı arttırmış olursunuz. Rabbim ol dediğinde olacak. bunu hiçbir zaman unutmayalım. bu yaptıklarımız birer sebep. ama boş duranı Allah sevmez dimi! buradan gelişmeleri aktarmaya devam edelim.hepimizin yüzlerinin gülmesi dileğiyle...

biliyorum arkadaşım beklemek çok sıkıcı ve sinir bozucu bizimde 1 ayı geçmişti sonuçlar aslında 15 güne çıkar demişti kaan hoca ama 1 ayı geçti. Sakın ddemeden vazgeçme bize kaan hoca mutlaka 12 14 16 günlere dikkat edin doğal yolla denemeyi sakın ihmal etmeyin dedi ne olursa olsun dedi bende 31 yaşındayım zaman dediğin gibi su gibi akıp geçiyo

desene cnm aynı ayda başlıyoruz bizdede şubat ayı içinde başlıcaz tüpe öyle karar aldık inşallah gerek kalmadan doğal yolla sağlıklı evlatlarımız olur

selam kızlar
kaan hocadan randevu aldım gelecek haftaya
sizler tecrübelisiniz bana neler yapmamız gerektiğini ,hastane nerde, nerde test veriliyo kaan hocanın yeri nerde anlatırmısınız
birde biz sabah gidip akşam dönücez
sabah drek hastaneye gidip dna hasar testini verip sonra hocayla görüşücez böyle olursa yetrli olurmuş bir gün

Merhaba arkadaşım,bizimde 2009 da doğal yoldan denemiştik ve sanırım hatalı bir sperm döllemiş 6 haftalıkken kalbi durmuştu.Kürtaj oldum ve bu sefer 6 ay bekle diyorlar.Aslında çok istiyorum doğal yoldan denemek. Kaan Hocaya sorduk oda sonuçlar çıkmadan kesin bişey söyleyemem dedi.Bu olaya nasıl yaklaşmalı bilmiyorum.Selamlar

bak şimdi korktum işte eğer doğal yolla deneyincede böyle oluyosa bilemedim şimdi benimde düşüğüm var tüp bebekten ama onun için doğal yolla olunca mutlaka sağlıklısı döller diye düşünüyodum hep demek farlıymış ama kaan hoca niye bize denemeyi elden bırakmayın dikkat edin doğal yolla denemeye dedi o zman kafam karıştı ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…