Erkek İnfertilitesi Sperm dna hasar testi yaptıranlar lütfen buraya...

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Valla bitkisel olrak saglikli besleniyoruz sadece. Bol bol koyu yesil yaprakli bitkiler.havuc keci boynuzu tozu ve isirgan otu cayi. Bir de incirle baddm yiyor.
Siz?
keçiboynuzu özü içiyor canım inciri zeytinyağıyla deneyeceğim üç ay boyunca bende balık yemeye dikkat ediyorum

keçiboynuzu özü içiyor canım inciri zeytinyağıyla deneyeceğim üç ay boyunca bende balık yemeye dikkat ediyorum
Ben saldim valla kendime cok dikkat etmiyorum. Yani cok et agirlikli beslenmiyorum daha dogrusu. Ne zormus sabrtemek

Insallah canim insallah
daha demin asiye hemşire ile konuştum hala yumurtanın embriyo oluşumunda %80 faktör olduğunu spermi iyi edebileceğini savunuyor benim eşimin %57 hasarlı çıkmış doktor niye o zaman eşinde kusur var diyor direk bende deseymiş bir bilgi verdiğini sanıyor

Bugün bahçecinin sitesinden doktora sorun kısmından yazdım mustafa bahçeciye diğer tüp denemelerinden farklı bir uygulama yapmadıklarını eşimle ilgili hiçbirşey yapmadıklarını erkek faktöründe çok zayıf olduklarını bugünde asiye hanım beni arayıp bilgi vermeye çalışıyor neymiş yumurta faktörü önemliymiş dedim o zaman niye eşinde doğuştan spermler kalitesiz dedi diye sorunca cevap yok neymiş ben yanlış anlamışım o zaman dedim bugün ürolog üç aylık hap ilaç niye verdi ya dedim diyor burada tansel bey var onunla niye görüştürülmedik veya ilk başta tedavide mikroçip neden denenmedi şu an istesem bile mikroçiple bile olmuyor dedim eşim tesa olacak deyince birşey demiyor bana bilgi verecekmiş ben senden daha fazla bilgiliyim istersen ben size anlatayım dedim

Zaten beni de 2. Negatiften sonra aradiginda kaan aydosa basladik dedim dondu kaldi ne bi hayirli olsun dedi ne baska bir yorum yapti

Merhaba 3 aylık bır tedavıye baslanacakmıs esıme dna hasar sonucu%61. Nasıl bır tedvı oluyor. Antıoksıdan tefavısının acılımı nedir

Pıcsı neymıs?
Dna hasar testı mutlaka yaptırın cok malıyetlı eegıl. Bız sebepsız ınfertılıteydık. Spermıyogram cok vok ıyıydı ancak dna hasar testı%61 cıktı

Pıcsı neymıs?
Dna hasar testı mutlaka yaptırın cok malıyetlı eegıl. Bız sebepsız ınfertılıteydık. Spermıyogram cok vok ıyıydı ancak dna hasar testı%61 cıktı
kesin bişey var zaten degerler hep cok iyi diye kimse dna hasar testi yaptirin filan demedi... anca morfoloji bu sefer düşük çıkınca aklimiza geldi. e artik bi ara onu da yaptiririz. dna hasari yuksek cikinca ne yapiliyor? var mi çözümü?

picsi de bi madde yardimiyla dölleme yetenegi yüksek olan spermler seciliyormus cnm özetle bu :)

Dna hasarı yuksk cıkınca yanı bızde :) 3 ay antıoksıdan tedavısı ve pıcsı yontemı uyguşanacak dedı dr.
Ikı tedavımde dusukle sonuclandı benımde demekki bundanmıs dıyorum.

Dna hasarı yuksk cıkınca yanı bızde :) 3 ay antıoksıdan tedavısı ve pıcsı yontemı uyguşanacak dedı dr.
Ikı tedavımde dusukle sonuclandı benımde demekki bundanmıs dıyorum.
benim de ilk 2 tedavi kimyasal gebelik oldu hic bi sebep bulunamadi belki bizde de bu sorun var antioksidan olarak ne kullanıyor eşim? benim eşim 6 aydan fazladir omega ve koenzim kullaniyor

Bahceci maalesef erkek infertilitesi konusunda sinifta kaldi. Cozum aramiyorlar ha bire denetip duruyorlar. Ve elbet tutacak diyorlar ama 3 te ama 5 te. Bizzat kendik yasadim doktorum guvenc beydi.
Ya hadi ya iste boyle seyler duyunca moralim bozuluyor.Tansel beye yonlendirdi bide onunla konus gerekirse tese yapariz dedi Cunku normal tup bizde ise yaramiyor dedim.Tansel bey sperm tahlili istedi 3 Aylik antioksidan vercekmis sonrada tese yapariz Baska care yok dedi.Zaten teseden Baska DNA hasari olanlar bence zor gibi.Ankara Centrum ve Genart cok bunlar kafami karistirdi Ama Bahcecinin labaratuvari da cok iyiymis.Bilmiuroum dogru karar mi veriyorum Allah hakkimizda hayirlisini versin Cok zor bu surec

nihayet sabırsızlıkla beklediğim gün geldi. eşime 20sinde tekrar spermiyogram testi ek olarak hasar testi yaptırıcak şansıma eşim grip oldu ishal ve kusmayla birlikte. antibiyotik kullanıyor iki gündür. sonuçları etkiler mi kızlar sizce testi erteleyelim mi? of of çok sinirliyim kendine dikkat ettiği yok bir şey de yolunda gitse zaten..

Antibiyotik etkileyebilir canim. Yaptiracaginiz laboratuvari ara sor bi.

benim de ilk 2 tedavi kimyasal gebelik oldu hic bi sebep bulunamadi belki bizde de bu sorun var antioksidan olarak ne kullanıyor eşim? benim eşim 6 aydan fazladir omega ve koenzim kullaniyor
canim eğer esinde hasar varsa da embriyo tutunmsyabiliyormus.yani düşük oluyor.görünüşleri kaliteli olsa bile içini bilemiyoruz.

senin yumurta kaliten nasıl canım iyimi. eşinle incir ve çekirdekli siyah üzüm yiyin bol bol. arısütlü bal yiyin yumurta kalitesi için çok iyi. kraliçe arı bunula beslenip yumurtluyor. insandada aynı etkideymiş diyorlar. hem eşin hem sen tüketin.

Amorf baş sperm ne demek kizlar? Esimin morfolojisi yuzde 2 çıktı bugunku testinde. Amorf bas orani yuzde 87 imiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…