- 16 Ocak 2015
- 3.295
- 2.547
- 133
Evet dna hasarımız düştü. Canlı sperm oranımız %12 den %92 ye çıktı.oksisatif stresimiz de düştü. Ama gebelik yok maalesef çünkü sperm değerlerimiz aşırı düşülTedaviyi neden sonlandırdınız sıkıntılarınız halloldu mu ki
Aaa hayır canım gözümden kaçmıştır kusura bakmacanim nasilsin, bir ara sana yazdım
cvp vermedin.alintimi görmedin sanirsam niye tedaviniz iptal olduki
aaaa hadi gözünüz aydın olsun.çok sevindim gerçekten olmazsa asilamada deniyebilirsin.ama İNŞALLAH olucak. bizde daha bir belirsizliğin içinde yuvarlanıp gidiyoruz.Aaa hayır canım gözümden kaçmıştır kusura bakmatedavimiz bitti canım. Dna hasarımız ve oksidatif stresimiz düştü canlı sperm oranımız çok arttı. Hoca beklerseniz normal yolla gebelik oluşabilir demiş ama beklemek istemezseniz tüp bebek için artık değerleriniz uygun demiş. Ama sperm sayımız hareketliliğimiz çok düşük normal yolla olur mu bilemiyoruz pek umutlu değiliz. O yüzden 3-4 ay bekleyip tüp deniycez kısmetse. Sen nasılsın nasıl gidiyor?
Ne kadardı hasar oranı ne kadara düştü.Aaa hayır canım gözümden kaçmıştır kusura bakmatedavimiz bitti canım. Dna hasarımız ve oksidatif stresimiz düştü canlı sperm oranımız çok arttı. Hoca beklerseniz normal yolla gebelik oluşabilir demiş ama beklemek istemezseniz tüp bebek için artık değerleriniz uygun demiş. Ama sperm sayımız hareketliliğimiz çok düşük normal yolla olur mu bilemiyoruz pek umutlu değiliz. O yüzden 3-4 ay bekleyip tüp deniycez kısmetse. Sen nasılsın nasıl gidiyor?
Canım önceki sayfalarda yazmıştım ama tekrar anlatıyorum o zamanNe kadardı hasar oranı ne kadara düştü.
Bıraz anlatırmısınız
hayırlısı olsn cnm evet kızlar ilaç kullanırken yapmayın böyle kürler Tedavi birtikten sonra yapınEvet biz de tedavideyken öyle söylemişti o yüzden tedavideyken hiç bir şey kullanmadık.ama tedaviyi sonlandırdı. Şu anda vitamin kullanıyoruz Ters etki yaparsa ilaçlardan dolayı olmayacağını biliyoruz en azından. Ama bilemiyorum ne olacak görücez ben de merak içerisindeyim açıkçası ama başka çaremiz kalmadı gerisini allaha bırakıyoruz artık
Maşallah cnm çok iyi düşmüş sperm sayınız ne kadar cnm ayrıca kaç aylık tedavide bu kadar düştüCanım önceki sayfalarda yazmıştım ama tekrar anlatıyorum o zamandna hasar %29 dan %12 ye, oksidatif stres %83 ten %15 e düştü,canlı spermimiz de %12 den %91 e çıktı . Ama sayımız ve hızımız çok düşük
.Evet dna hasarımız düştü. Canlı sperm oranımız %12 den %92 ye çıktı.oksisatif stresimiz de düştü. Ama gebelik yok maalesef çünkü sperm değerlerimiz aşırı düşül
Evet hatırladım suara cok karamsarım.Canım önceki sayfalarda yazmıştım ama tekrar anlatıyorum o zamandna hasar %29 dan %12 ye, oksidatif stres %83 ten %15 e düştü,canlı spermimiz de %12 den %91 e çıktı . Ama sayımız ve hızımız çok düşük
Kaan aydosEvet hatırladım suara cok karamsarım.
Kım gıtmıstınız acaba
Ulasmak vok zor kasn beye .Kaan aydos
Canlı sperm nedir hareketli demek mi? Biz o stres testini yaptırmadık yaptırsak mıEvet dna hasarımız düştü. Canlı sperm oranımız %12 den %92 ye çıktı.oksisatif stresimiz de düştü. Ama gebelik yok maalesef çünkü sperm değerlerimiz aşırı düşül
Canım önceki sayfalarda yazmıştım ama tekrar anlatıyorum o zamandna hasar %29 dan %12 ye, oksidatif stres %83 ten %15 e düştü,canlı spermimiz de %12 den %91 e çıktı . Ama sayımız ve hızımız çok düşük
Ya insallah biz de onu diliyoruz. Allah isteyen herkese versinMerhaba canım, bu canlı sperm ve oksidatif stresin de mi testi var... İlk defa duydum, nerde yaptırdın bunları? Hocanın sayfasında normal yolla olur deliklerinin hep olmuş, inş senin de normal olur tüpe gerek kalmaz.
Hayir canli sperm canli sperm demek canimCanlı sperm nedir hareketli demek mi? Biz o stres testini yaptırmadık yaptırsak mı
Hayir canli sperm canli sperm demek canimyani canli olmayanlar yumurtaya ulasana kadar ölüyor demek. He ama tabi sonucta ölü sperm hareketsiz de diyebiliriz neticede.Mesela bizim ilk testte canlilik%12 cikmisti yani var olan spermden sadece %12 si yumurtaya canli olarak
Ulasabiliyor demek. Digerleeinin kimisi daha icerde kimisi yolda kimisi yumurtaya ulastigi gibi ölüyordu. Buna erken yaslanma da deniyor sanirim ama emin degilim
Tedavisi var miymiş peki? Vitaminle falan düzeliyor muymuş?
Iste biz 3 ay tedavi gorduk canli sperm oranimiz %12 den %91 e cikti. Sadece vitamin degil heralde biz tamoksifen ve promotil forte kullanmistik. Dna hasariyla o da dustu cok sukurTedavisi var miymiş peki? Vitaminle falan düzeliyor muymuş?
Tollam spermimiz 5 milyondu. Ve iki negatif tup denememiz var canim hatta ikincisi kimyasal gebelik. Embriyolarimiz gelismiyordu. Bu fibi etmenler sebep oluyormus zaten. Kaan aydos canli sperm bu jadar azken zaten tutmasi imkansiz dedi. Hem oksidatif stres de cok yuksekti o da dna hasarina ve spermde erken yaslanmaya falan sebep oluyormus anladigimiz kadariyla. Hepsi istenen deger de simdi. Biz de sayi ve hizi arttirmaya calisiyoruz. Sizin durumunuz neydi?Sperm değerleriniz nasıldı doktor bu testi istedi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?