Erkek İnfertilitesi Sperm dna hasar testi yaptıranlar lütfen buraya...

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Sayı 12 den 18 e yükselmiş harekette pek bi değişme yok ama doktor zaten sperm sonucuna çok takılmayın demişti
sonucuz gayet güzel cnm hasar düşmüş cok sevındım. bizimde sayıda artıs olmadı ama hız artmıs emodeksle. sayıyıda ıns brz daha arttırırz ml 13 mılyon suan. kaan hoca ne diyecek bakalım

sonucuz gayet güzel cnm hasar düşmüş cok sevındım. bizimde sayıda artıs olmadı ama hız artmıs emodeksle. sayıyıda ıns brz daha arttırırz ml 13 mılyon suan. kaan hoca ne diyecek bakalım
Hasarın düşmesi benide çok sevindirdi ama korkuyorum başka bi sorun çıkacak diye inşallah her şey yolunda gider. Sizin hasar kaç bizimde hızda bi artış yok ama 3 günlük perhizli vermedi eşim bunu ve kaan hoca sperm testine takmayın demişti önemli olan hasar demişti

cnm bizde hasar tedavisi yapılmadı %12 cıkmıstı ılk testımızde. bizim sperm canlılıgı düşüktü %12 siydi canlıydı spermlerın . kaan hoca canlılık için tedavi yaptı. 1 hafta sonra canlılık testı sonucumuz cıkacak bakalım onda degısme varmı. ama bizim toplam hızımız %10 du %70 oldu. morfolojı %2 dn %6 ya yukseldı. ml dekı sayı 18 mlyondan 13 mılyona dustı sadece. kaan hoca bızden spermıyogram ıstemedı ama bız yaptrdık. sperm değerlerinin önemi yok mu gercekten bılmıyorum. ınsallah demen gıbı baska sorunlar cıkmaz da bu düzelmeler gebe kalmamıza yeter

Sizinde iyi sonuçlarını inşallah testin sonucuda iyi gelir. Bizim harekette problem var ama kaan hocanın dediği gibi onu takmamaya çalışıyorum inşallah bizde birgün o sevinci yaşarız. Rabbim isteyen herkese versin inşallah

Hız ve morfolojı için herhangi bir kür uyguladığı mı peki

Hız ve morfolojı için herhangi bir kür uyguladığı mı peki
Cnm biz emodeks ve trental ilaclarinin yaninda bal polen ceviz ginseng zencefil ve birkac seyin daha oldgu bir karisim aldik tam icerigini soylemiyor aldgmz kisi 2 aydirda onu kullaniyor esim gunde 3 kere 1.5 tatli kasigi yedi. O da fayda etmistir bi nebze. Her aksam kabak cekirdegi ceviz findik yer mutlaka. Sikma Portakal suyu ev yapimi limonata yapiyruz hazir icecek tuketmiyor. Nohut yemegi ev yogurdu koy yumurtasi koy tavugu tuketyrz. Beslenmeyide baya duzenledik bunlarin hepsi bir arada fayda saglamistr mutlaka

Arkadaşlar eşiniz menogon iğneyi nereden vuruluyor bize kaan hoca göbek veya kol yazmış ama eşim koldan vuruldu 2 kez bu kez de göbekten vuruldu çok midesi bulanmış hala başı dönüyormuş acaba hoca göbek die yanlış mı yazdı cvp bekliyorum lütfenn

Arkadaşlar bu sperm hasar testinin ismi ne tam olarak.ben internette fish,fragmantasyon,tunnel diye yöntemler gördüm ben hangisini istiycem laboratuvardan. kaan bey hangisini istiyor benimde randevum ekim sonu gibi.detayli bilgi verebilir misiniz

Dna hasar diyoruz direk başka adı yok düzen lapda yaptırdık biz ama randevuya yakın yaptır sonucunu al öyle git randevuya daha var sonuc bizim 10 günde falan cıkmıstı

Tesekkur ederim.Biz izmirde yaptıracağız düzen laboratuvara göndereceklermiş.kaan hoca başka test istiyor mu peki.

Tesekkur ederim.Biz izmirde yaptıracağız düzen laboratuvara göndereceklermiş.kaan hoca başka test istiyor mu peki.
Kan tahlillerinizi (fsh lh testestron ast alt ) gibi onlarıda yanınızda götürün kesin ve daha önce yaptırdıgınız tahlil varsa onlarıda götürün hee bide önceki spermgramlarıda götürün

Arkadaşlar peki dna hasar testi izmirden ankaraya gidecek bu sıkıntı olur mu sperm yolda gidecek sonuçta var mi böyle yaptiran

Arkadaşlar kaan hoca klomifen sitrat ve antioksidan tedavisinde verdigi ilaçlar nelerdir bilen var mı

Teşekkür ederim bir sorum daha olacak bazıları kaan hocaya gitmeden testlerini yaptırmışlar hatta kaan hoca da ona göre bir kaç ilaç vermis ama bana geldikten sonra yaptiricaksiniz testleri dediler mail yoluyla nasıl ulaşabilirim

Sperm var mı? Varda dna hasar ve kan tahlillerini yaptır git elinizde olsun biz öyle yapmıstık dna hasar kesin ister bence

Sperm var biz yaptırıp gidelim o zaman niye bizden istemedi onu anlayamadım.madem öncesinde isteniyor herkesten gerçi randevu daha ekim sonunda belki ondandır .bi de 2 defa arayıp sordum.kan tahlilleri sitesinde yazanlar dimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…