Erkek İnfertilitesi Sperm dna hasar testi yaptıranlar lütfen buraya...

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Biz sadece hasar testi yaptırdık bir de panel test var pnu mu yaptırsaydık acaba? Morfoloji %2 cıktı bizde sanırım biyerlerde bi sıkıntı var ama doktorlar yönlendiremiyor napcagmı sasırdım
canım morfoloji de baş anomalisi varmı o önemli

Merhaba bızde kaan beye gıdecegız .
Hangı testlerı yaptırdınız acaba? Ve nerede yaptordınız
Merhaba hayırlı olsun tedavimiz kaan hoca ile gitmeden maillestik bizden dna hasar istedi sadece znk düzen lap da yaptırdık ama ben dayanamadım spermgramda yaptırdım ve ayrıca fsh lh ast üst testesteron gibi kan degerlerınız de gerekli

o zaman dna hasarı var canım benim eşimde de %97 falandı dna hasarı da çok yüksek çıktı tabi yine belli olmaz ama ben tecrübelerimden yola çıkarak
Tam şimdi sonuc geldi hasar yüzde 37 cıkmıs. Ama ben hocaya nasıl ulascam msj bölümünden eski tahlillerini yolladım cvp gelene kadar msj atamıyorum sanırım

Kızlar yüzde 37,6 dna hasarı cıkmıs nasıl sizce?

Kaç gün oldu ben 1 hafta sonra ancak tekrar msj atabilmiştim buton açılmıştı max % 15 olmalıymıs
Sanırım 1 hafta oldu benim de. Seviniyim mi üzüleyim mi bilemedim cok sükür tedavisi var diye seviniyorum, ya ise yaramazsa tedavi diye üzülüyorum karısık duygular

Sanırım 1 hafta oldu benim de. Seviniyim mi üzüleyim mi bilemedim cok sükür tedavisi var diye seviniyorum, ya ise yaramazsa tedavi diye üzülüyorum karısık duygular
en azından bi sebep bulunmuş tedavisine bakılır bence sevinmelisin millet sorunu olmasın diye uğraşır biz sebepsizlerde sorun bulmaya çalışıyoruz ne garip değil mi

Hasar düzeliyor bizdede 29 cıktı ilaca başladık üzülme genelde hasar cıkıyor hatta cok daha fazla cıkanlar bile oluyor

en azından bi sebep bulunmuş tedavisine bakılır bence sevinmelisin millet sorunu olmasın diye uğraşır biz sebepsizlerde sorun bulmaya çalışıyoruz ne garip değil mi
Aynen napalım doktorlara kalsa 40 yaşıma gelmeden acele ediyor olucam cocuk icin sürekli daha 25 yasındasın ne acele diyor hepsi. Eşim de benle yaşıt şaşırıyolar

Hasar düzeliyor bizdede 29 cıktı ilaca başladık üzülme genelde hasar cıkıyor hatta cok daha fazla cıkanlar bile oluyor
Sadece antioksidan mı yoksa klomifen de mi verdi? Cinko okudum sitede ama hoca demeden bisi kullanmak istemiyorum. Sadece kendi kendime havuc suyu ve incir veriyorum 3 4 gündür. Acaba hasar düşünce morfoloji düzelir mi? Siz hocayla yüz yüze görüserek mi basladınız tedaviye maille mi? Hasar düzelince hamilelik şansı gercekten cok artıyor mu hocanın sitesinde kimin düzeldiyse gebe kalmıs sanki

Antioksidan ve klomen verdi verdi evt gitmeden mail attım gelirken hangi testle gelelim die dna hasar istedi ama kan ve spermgramda yaptırdım öyle gittik muayene oldu tedaviye başladı direk çinkoyu sordum gittiğimde emodexte var kullanma dedi havuç suyu incir ıstırgan otu cayını gidince söyledi ama bana keçiboynuzu kullanma dedi bize uygun degilmiş 2 ayda hasar düzelir dedi inşallah düzelir cnm sen incir havuç ıstırgan kullan herkese veriyo hee bide nohut yemegi haftada 3 kere ıslattıgın suyu ile yemegi pişir tüm vitamin ondaymıs

Tamam cok tesekkur ederiim bizim randevu kasımda demek ozamana kadar tedavi baslamıcak

Aynen napalım doktorlara kalsa 40 yaşıma gelmeden acele ediyor olucam cocuk icin sürekli daha 25 yasındasın ne acele diyor hepsi. Eşim de benle yaşıt şaşırıyolar
Doğru zaman çok çabuk geçiyor. Ben 25 yaşımda evlendim 27 de çocuk istedik 3 senedir uğraşıyoruz yaş oldu 30.aslında erken yaşta çocuk sahibi olmak gerek sonradan aramak çok zor. Rabbim aratmasın

canım çok kötü değil bizimki %57 çıktı ama eşine stres yaptırma erkekler çok zor atlatıyorlar ben internette çok daha yüksek olanların bile normal yoldan bebekleri olmuş iyi bir ürolog bulun gösterin inşaallah hayırlısı ile hepimizin yüzü güler

kızlar spermiyogram sonucumuz cıktı. 3 aylık emodeks ve trental kullanmı sonrası ileri hareketlimiz %0 cıkmıstı yavas ve yerınde hareketli toplamı %10 du. şimdi ileri hareketli yuzdesi %70 olmuş. bu bir mucize olmalı:) gerçi şu var daha önce %35 falandı hep ileri hareketlimiz son testte %0 a düşmüştü. ankaradan ista gittiği için spermler bu düşüş olmuş olabilir. özetle %35 hareketliyi baz alsak bile %70 e yükselmesi bile cok iyi.
morfolojımız %2 idi %6 ya yükselmiş. sadece ml deki sperm sayısı düşmüş 18 mılyondan 13 milyona inmiş. topmal sperm 65 milyon. bu pek sorun teşkil etmez herhlde.
canlılık testi daha cıkmadı ama hız arttıysa canlılık da artmıstır onda da sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. kaan hoca ne der ilaç kullanımına bilmem ama biz emodekse devam edelım diyoruz zararı yok ne de olsa 6 aya tamamlayabılırız tüp bebek yapacaksak da spermler güçlenmeye devam etsin. bir de biz bir karışım kullanmıştık ilacın yanında

Siz
sizdeki sorun ne cnm keçiboynuzu önermedi bize önerdide

Merhaba arkadaslar bizimde dna hasarı %49 çıktı kaan hoca klomen ve impryl diye bir vitamin vermiş bu vitamini araştirdim hakkinda pek bilgi bulamadım aranizda kullanan var mi acaba?

Süper cok sevindiim! Mail yolladım sonuclarmızı ama ilk randevumuz kasımda bilmem bize de tedaviye baslar mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…