- 16 Kasım 2015
- 2.315
- 1.635
- 83
Randevunun kasimda oldgunu belirtseydin cnm baslad belki tedaviye bazen su ilaclari kullnaip gelin diyebiliyor cunku. Keske baslasa tedaviye kasima kdr baya sonuc alirsinzSüper cok sevindiim! Mail yolladım sonuclarmızı ama ilk randevumuz kasımda bilmem bize de tedaviye baslar mı
Sen emodex kullan gidene kadar ben öyle yaptım vitamin sonuctaTamam cok tesekkur ederiim bizim randevu kasımda demek ozamana kadar tedavi baslamıcak
Cnm bizim karaciger enzim degerleri cok yüksek cıktı karacigeri zorlamısım eşimin ondan alt-ast degeri oluyorSiz
sizdeki sorun ne cnm keçiboynuzu önermedi bize önerdide
Siz ürologa mı gıttınız bu testle için genetiğemi? Oksidatıf stres ve canlılık ıcın soeuyorum ozellikleMerhaba hayırlı olsun tedavimiz kaan hoca ile gitmeden maillestik bizden dna hasar istedi sadece znk düzen lap da yaptırdık ama ben dayanamadım spermgramda yaptırdım ve ayrıca fsh lh ast üst testesteron gibi kan degerlerınız de gerekli
Bu testleri ürolojıde yaptırdım alt ast testesteron fsh lh kanla.oksidatif strss ve canlılık yaptırmadık daha cünkü kaan hoca sadece hasar istedi bizdenSiz ürologa mı gıttınız bu testle için genetiğemi? Oksidatıf stres ve canlılık ıcın soeuyorum ozellikle
Süperrr tebrik ederim peki sayınız kactan kaca cıkmıs hızınız falan?Kızlar dna hasar testimiz %35 ti 4 aydır emodeks kullanıyor eşim 2. Hasar testinde %8 e düşmüş bu iyiye işaret gibi kaan hocaya mail attım sonucu bakalım ne diyecek. Çok mutlu oldum sonucu görünce umarım sevincim kursağımda kalmaz
Peki sadece emodex mi içti.başka bir ilaç yada kür yaptınız mı.Kızlar dna hasar testimiz %35 ti 4 aydır emodeks kullanıyor eşim 2. Hasar testinde %8 e düşmüş bu iyiye işaret gibi kaan hocaya mail attım sonucu bakalım ne diyecek. Çok mutlu oldum sonucu görünce umarım sevincim kursağımda kalmaz
Sayı 12 den 18 e yükselmiş harekette pek bi değişme yok ama doktor zaten sperm sonucuna çok takılmayın demiştiSüperrr tebrik ederim peki sayınız kactan kaca cıkmıs hızınız falan?
Klomen ve emodex le başladı sonra klomeni bıraktı kür falan yapmadık pek yemedi onlardan incir keçiboynuzu tozu arada yediPeki sadece emodex mi içti.başka bir ilaç yada kür yaptınız mı.
Toplam 12 milyonda mı canm 18 milyona yükselmiş yoksa ml demi? Ayyy ne kadar soru sordum özür ama napıyım tutamıyorum kendimiSayı 12 den 18 e yükselmiş harekette pek bi değişme yok ama doktor zaten sperm sonucuna çok takılmayın demişti
Aynen 35 ten 8 e düşmesi haeikaKaan hoca muayene sırasında antioksidanlar spermi kılıf gibi sarıyor dna kırılmalarını önlüyor demişti demekki ondan hasar gercekten azalıyoooo
Ml de canımToplam 12 milyonda mı canm 18 milyona yükselmiş yoksa ml demi? Ayyy ne kadar soru sordum özür ama napıyım tutamıyorum kendimi
Bu dört aylık süreçte kaç kutu klomen içmişti eşiniz.Klomen ve emodex le başladı sonra klomeni bıraktı kür falan yapmadık pek yemedi onlardan incir keçiboynuzu tozu arada yedi
Zaten bir kutu bir ayda bitiyor 4. kutuyu içiyor şuanBu dört aylık süreçte kaç kutu klomen içmişti eşiniz.
Hala klomen içtiğini anlamadım bıraktı sanmıştım.teşekkürlerZaten bir kutu bir ayda bitiyor 4. kutuyu içiyor şuan
Hala devam ediyor canım mail attım kaan hoca ne diyecek bakalımHala klomen içtiğini anlamadım bıraktı sanmıştım.teşekkürler
Teşekkürler canım.umarım mutlu sona ulaşırsınız.Hala devam ediyor canım mail attım kaan hoca ne diyecek bakalım
İnşallah canım teşekkür ederimTeşekkürler canım.umarım mutlu sona ulaşırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?